Najlepše novogodišnje SMS čestitke

geralt / Pixabay
Vreme je za novogodisnje cestitke, pa makar i u elektronskom, SMS obliku. Ako nameravate da velikom broju prijatelja i poznanika čestitate Novu godinu putem poruka, a nemate inspiraciju da smišljate posebnu baš za svakoga, evo novih i drugačijih predloga za praznične sms želje.

Nekada smo cestitke pazljivo birali, kupovali i slali na adrese dragih osoba. Danas umesto toga radije ispisemo neku od klasicnih SMS ili "stihovanih" SMS cestitki. U tom slucaju,budite barem originalni Nova godina je pravi trenutak da pustite mašti na volju.

Sve ružno što ti u knjizi života piše nek se od danas izbriše. A sve lepo što ti se sniva nek ti se od ove godine zbiva! 

Srećna Nova godina Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Život nema reprizu! Srećna ti Nova godina. 

Za dane nove, za dane bolje, za sve one što Sreća zove. Za radost i lepotu, za sve najlepše u životu. Srećna Nova godina.


Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!


Dok poruku čitaš ovu i godinu čekaš novu iz mog srca ti primi želju - dočekaj je u veselju. Neka ti je živoz pun sreće i snova i nek ti je SREĆNA GODINA NOVA


Obaveštavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali čestitku za 2013, da mi se želje nisu ispunile i molim vas da mi za 2014 posaljete kes!


Želim ti mir u duši, sjaj u očima, osmeh na licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe. Da ti svaka želja postane stvarnost a svaki pokušaj uspeh. Srećna Nova godina.


Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje. Život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca − i nijednu kap tuge i bola.

Ako budes videla čoveka u crvenom koji hoće da te strpa u vreću − nemoj se uplašiti. To samo Deda Mraz ispunjava moju novogodišnju želju!

Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova godina!

DA imaš zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imaš dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u Novoj godini počinje sa DA! SREĆNA NOVA!



Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima... SREĆNA NOVA!

Lepota... Svežina... Snovi... Istina... Mašta.. Osećanja... Vera... Poverenje...
Ovo je početak Nove godine!


SREĆNA TI NOVA GODINA! Na poklon ti šaljem LJUBAV upakovanu u ISKRENOST, sa mašnicom od LEPIH ŽELJA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST celog života. SREĆNA NOVA GODINA ....

Tom Kruz, Anđelina Žoli, Madona, Arnold Švarceneger, Dženifer Lopez, Džordž Kluni i ja... Sve velike svetske zvezde ti žele SREĆNU NOVU GODINU!

Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati reči. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje − Novogodišnje veče.

Budi uvek u ratu sa svojim porocima, a u miru sa svojim susedima i bićeš bolji čovek u Novoj godini.


Nazdravimo Novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mesto.

13. Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LJUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2010. SREĆNA TI NOVA!

Uz miris svih ruža, uz sva svetla sveta i sve dečije osmehe želim da Ti se svi snovi ostvare… SREĆNA NOVA 2010.

Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko, želim ti srećnu i prelepu 2010.



A MOZE I OVAKO...

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2011, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2012. posaljete kes!

Sve sto ti bol i mrznju stvara neka nosi godina stara, a mnogo ljubavi, srece i lepih snova neka donese godina Nova!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Zelim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI – ostvare sve zelje i da ne zaboravis prave prijatelje.

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

Upravo sam na vas ziro racun broj 2010 uplatio/la 365 dana zdravlja, srece i ljubavi. Puno radosti pri trosenju. Srecna Nova!

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Ova poruka nek' ti bude pouka -zivi, vristi, razbijaj i plesi, covek je rodjen da gubi i gresi, prokockaj dane, prodivljaj noci jer jednog dana to vise neces moci!!! Sretna Nova!

Moram ti ovo priznati, mada je glupo što je preko poruke, ali ja nemam hrabrosti da ti kažem u lice, znam da ti se ovo neće svideti, veruj nije ni meni lako, ali moraćeš da saznaš istinu kad tad a i bolje da to čuješ od mene nego od nekog drugog…PRAVI DEDA MRAZ NE POSTOJI! Ipak, ja ti mogu doneti SRECU...

Kad poslednji čas najavi ponoć, nastaće bajka najlepših snova, poljubićeš drugu umesto mene, al' ipak, srećo, SREĆNA TI NOVA!

Nova godina je kao list, nenapisan, beli, čist... Na njega se piše iskrena želja: puno ljubavi, zdravlja i veselja!

Zelim ti mir u dusi, sjaj u ocima, osmeh na licu, ljubav u srcu, srecu pored sebe.Da ti svaka zelja postane stvarnost, a svaki pokusaj uspeh. Srecna Nova godina.

Jedino cu ja u tami samoce da sanjam budan zabranjeno voce. Sretna ti nova godina!

Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova...neka te ispuni radost nova...neka ti sva sreća sveta sja...Srećnu godinu novu od srca želim ti ja!

4 komentara:

Majaaa петак, 1. јануар 2010. 10:43:00 CET  

Sve sto je tuzno ZABORAVI, ko te ne zasluzuje OSTAVI,lepe trenutke UPAMTI,srecu kad mozes UHVATI, drugima osmeh DELI, neko ti veceras sve NAJLEPSE ZELI !!!
SRECNA TI NOVA GODINA 2010

Milica,  петак, 23. децембар 2011. 03:11:00 CET  

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Srecna Nova godina!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP