Šta je potrebno za maratonski seks?

Da li ste nekada razmišljali o seksu koji bi trajao satima? Ako je odgovor na pitanje 'da', onda ste na pravom mestu, jer ovoga puta donosimo odlične savete za maratonski seks.

Pažljivo s alkoholom

Iako vas nekoliko pića može opustiti i oraspoložiti, previše alkohola može uništiti vaš čin iz više razloga. Jedan od njih je i taj da se možete osećati pospano, a pospanost i maratonski seks ne idu zajedno.

Vežbajte samokontrolu

Tokom maratonskog seksa potrebno je održavati erekciju i ne završiti prerano. Određene poze mogu da pomognu, kao i česta promena poza tokom seksa. Potrebno je mnogo vremena i prakse da bi se ovladalo tehnikama samokontrole, ali isplati se.

Usredsredite se na njeno zadovoljstvo

Naravno, ako tokom maratonskog seksa ne izdržite i dođete do vrhunca i pre nego što ste hteli, to ne znači da seks morate da završite. Možete da se posvetite partnerki i njenom uživanju, a u tom vremenu se možete oporaviti i biti spremni na još konkretne akcije.

Koristite rekvizite

Ne morate sve vreme da posvetite penetraciji. Nije sve u tome, pokušajte s nekim igračkama za seks. Eksperimentišite, nemojte da se držite samo onoga što ste već isprobali, ima toliko toga što bi vam verovatno donosilo užitak, samo treba da se odvažite na to.

Lubrikant, lubrikant!

Poslednje, ali ne najmanje važno - lubrikant. Tokom maratonskog seksa suvoća može biti problem, ali taj problem se lako može rešiti lubrikantom.
Izvor: hot.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP