Modelsice sada i u belom seksi donjem vešu

Pošto su u Srbiji napravile pometnju svojim seksi telima i provokativnim spotovima, spremaju se za osvajanje drugih tržišta. A posle seksi fotki i još vrelijeg spota za pesmu “Žmurke”, Modelsice nam poklanjaju sebe u još jednom video ostvarenju. Ovog puta reč je o “Adrenalinu”...


Članise seksi sastava "Models" poslednjih nekoliko meseci prilično su obradovale svoje muške poklonike tako što su objavile provokativne i golišave spotove za čak tri pesme sa njihovog novog maxi singla.

Međutim, čitavu priču će zaokružiti spot za pesmu "Adrenalin", koji su ova devojke snimile pre nekoliko dana, i da, ponovo će biti super seksi. No, to nije sve jer Modelsice uskoro kreću u osvajanje još nekih zemalja.

- Trenutno su u toku radovi na engleskoj verziji pesme i spota "Žmurke", koja će biti plasirana u nekoliko evropskih zemalja, ali je isto tako grupa "Models" u pregovorima sa ruskim internet izdavačima. Devojke najviše vole srpske verzije pesama, ali svakako da ne žele da odbiju priliku koja im se pružila - otkriva naš izvor.
(opera-17)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP