Njuz net: Javne ličnosti izazvale kolaps na putu ka Feketiću

Više stotina javnih ličnosti iz sfere politike, sporta i kulture izazvale su danas potpuni saobraćajni kolaps na naplatnoj rampi kod Inđije. Kako saznaje Njuz, ove javne ličnosti, u pratnji nekoliko desetina televizijskih ekipa, uputile su se ka Feketiću da pomognu zavejanim građanima.

Milomir Ristić, radnik na naplatnoj rampli, kaže da je shvatio da nešto nije u redu kada je u nekoliko vozila zaredom video poznate ličnosti, a da je svega koji minut kasnije ugledao i nepreglednu kolonu vozila koja iz pravca Beograda ide ka Novom Sadu.

- Neobično mi je bilo da u kolima vidim Aleksandra Vučića koji mi je, dok je čekao kusur, objasnio da dok njegovi politički protivnici sede u svojim toplim domovima, on ide da pomogne zavejanom narodu – kaže Milomir – Dok je stavljao novac u novčanik, rekao mi je da ako ga pitaju gde je njemu danas mesto, ono je pored zavejanog naroda u Feketiću.

Prema rečima našeg sagovornika, svega nekoliko minuta kasnije na njegovu napratnu rampu stigao i Novak Đoković.

- Nole mi je rekao da zadržim kusur, jer ne želi da izgubi nekoliko dragocenih sekundi – kaže ovaj zaposleni i dodaje da je iza Đokovića sedela njegova pudlica Pjer, koja je takođe pokazala odlučnost da pomogne građanima u nevolji.

Prema rečima Ristića, već nekoliko minuta kasnije nije moglo da se više radi od najezde automobile sa političarima i ostalim javnim ličnostima.

- Vozila su formirala više redova nego što ima naplatnih rampi, a niko ne želi da bilo koga pusti da se uključi pre njega, jer bi u tom slučaju mogao da prekasno stigne u Feketić – izjavio je Ristić.

Situacija na naplatnoj rampi već satima je dramatična i pojedinim zarobljenim putnicima ponestaje hrane i pića. Kako Njuz nezvanično saznaje, iz Beograda bi u narednih pola sata trebalo da krene više stotina političara i ostalih javnih ličnosti koji će probati da pomognu zavejanim političarima i javnim ličnostima na naplatnoj rampi.

Marko Dražić, Njuz.net

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP