Žene u seks šopovima u Srbiji kupuju od vibratora do lisica

Photo: orchestroscopy.blogspot.com
Žene su najčešći posetioci seks šopova u Srbiji. Kupuju mnogo više od mušakraca, bar tako tvrde prodavci u radnjama za odrasle koje smo obišli pre neki dan. Kažu najbolje idu leptirići i delfinčići za stimulaciju klitorisa, biser-gaćice, lisice i rotirajući vibratori...

Žena koja već 20 godina radi kao prodavačica u seks šopu   kaže da je više onih koji uđu i razgledaju nego onih koji kupuju proizvode. Nekada nije bilo tako, a sada zbog besparice ima najviše posmatrača.

-  Žene, pa  kupuju...Kupuju  više od mušakaraca. Opuštenije su. Uđu i traže tačno ono što žele - kaže prodavačica kroz osmeh.

Kaže da dolaze i mlade i one starije. Osim toga, dodaje da mnogo muškaraca kupuje u ovim radnjama poklone za prijateljice... i da ih ima sve više.

- Ma, dođu momci i kupe vibrator, i to je uglavnom da bi se našalili - kaže ljubazno.

Vibrator je definitivno najtraženiji artikl.

- Ne postoji određena veličina koja nam se najviše prodaje. Žene ih uzimaju prema svojim potrebama - od najmanjih do najvećih - kaže sagovornica.

Osim toga, razlikuju se i po "mehanici" - od malih masažera do ekstremno snažnih primeraka.

Pored vibratora, žene vole da kupuju i stimulatore u obliku leptira, delfina, biser-gaćica... Popularni su i vibro-prsti sa stimulatorom za klitoris.

Kako kaže prodavačica, muškarci u zrelijim godinama, koji obično žive sami, biraju za sebe masturbatore u obliku ženskog polnog organa ili pak celu lutku.

Neretko dolaze i parovi koji su dugo u vezi ili braku, pa žele da osveže svoj seksualni život nekom od „igračkica“.

U drugoj radnji, dočekao nas je muškarac koji je potvrdio ono što su nam rekli u prethodnoj radnji – da su vibratori među ženama i dalje najpopularniji.

- Prodaju se sve veličine, ali najviše oni standardne dužine - oko 18 centimetara - kaže uslužni prodavac.

Prema njegovim rečima, najprodavaniji su oni u boji kože.

- Najčešće se kupuju vibratori i dildoi u boji kože. Crni se ne prodaju toliko, ali za svaku robu postoji mušterija - kaže on kroz smeh.

Osim onoga što smo već naveli, on nam je izdvojio i japanske kuglice kao proizvod koji se veoma često kupuje.

Japanske kuglice služe za vaginalne vežbe i obično idu u paru ili u nizu od tri. Pomoću njih se mogu obavljati i Kegelove vežbe, a koriste se i za zatezanje mišića vagine nakon porođaja, kako bi se vagina vratila u pređašnje stanje. Uz japanske kuglice preporučuje se korišćenje lubrikanata na bazi vode kako bi uživanje bilo maksimalno.

Prodavac kaže da su i lisice traženi artikl. Pored igračaka, veoma su popularne i uniforme i to najviše one koje nose  medicinske sestre, sobarice i Baba Mrazica.

Autor: Vladimir Tanacković | Izvor: zena.blic.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP