Ukrala roleks od 35.000 dolara i sakrila ga u vaginu

Privatna masaža u luksuznom hotelskom apartmanu u Las Vegasu pretvorila se u policijsku istragu pošto je nestao roleks verdan 35.000 dolara. Kristine Lafave, striptizeta, namamila je Keneta u sobu da ga izmasira za 300 dolara i ukrala mu skupocen sat.

Sve je počelo prijatnim razgovorom i pićem između Kristine Lafave (25) i Keneta Herolda (66) u baru hotela. Herold je izvukao tri novčanice od stotinu dolara i prihvatio Lafavinu ponudu, privatnu masažu u njegovoj sobi.<

Na levoj ruci imao skupoceni ručni sat roleks, čija cena varira od 10.000 do 30.000 dolara, a ako je ukrašen dijamantima, taj iznos je još i veći.

Herold je optužio devojku da je ukrala sat, što je ona negirala i rekla da se Herold naljutio jer je odbila oralni seks bez kondoma.

Budući da sat nisu mogli da nađu u sobi, posumnjali su da Herold izmišlja, ali se na sigurnosnim kamerama vidi da je imao sat.

Ispričao je policiji da ga je Lafave zamolila da skine sat kako bi mogla da mu izmasira ruku, a on ga je spustio na pod i posle nekoliko minuta je nestao.

Lafave je pod pritiskom ipak priznala da je ukrala sat i u velikim bolovima je prebačena u bolnicu, gde su lekari rendgenom snimili njen stomak i
"Pre nego je bolničko osoblje išta preuzelo, osumnjičena je priznala da je ukrala roleks i sakrila ga u svoju vaginu",  stoji u policijskom izvještaju.

Lafave, inače striptizeta u nekoliko lokalnih klubova, puštena je na slobodu uz kauciju od 40.000 dolara, ali tek je čeka suđenje koje počinje 15. maja i preti joj zatvor od 20 godina.

Izvor: kurir-info.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP