Elemental: "Bolji si" - novi singl, spot i kampanja

Foto: YouTube
Nakon izvanrednog uspeha njihovog prethodnog singla „Prokleta ljubav,“ Elemental nam donosi novi singl - „Bolji si“. Ova pesma je od izlaska albuma „U redu je“ slušaocima i muzičkim urednicima zapela „za uvo“ i, sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit.




Za video-izdanje pesme „Bolji si“ zaslužna je ista ekipa koja stoji iza divnog spota za „Prokletu ljubav“ - C47 Film i Marko Milovac i Ivan Zadro, a spot je premijerno prikazan na MTV kanalu u ponedeljak.

„Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu i njihove poruke su iskrene i spontane. Takođe, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredeljenja, hteli smo da ukažemo na činjenicu da smo, bolji ili gori, zapravo svi jednaki“, prokomentarisali su iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj Fejsbuk stranici i Tviteru pokreće kampanju BoljiSi. Njom želi da podstakne fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka, da im pošalju fotografiju s haštagom BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili neko drag bolji od njih. Na taj način Elemental želi da motiviše ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da promisle o sebi i svojim bližnjima. Elemental ove godine trijumfalno vlada muzičkom scenom, što potvrđuju i četiri nominacije za diskografsku nagradu Porin - za album godine, za grupu godine, za produkciju i za album urbano klupske muzike.

(Autor: danas.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP