Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Najpopularnija intimna frizurica - Brazilka sa holivudskim usnama

freedigitalphotos/Dundee Photographics
Brazilaska depilacija je odavno postala veoma popularna, ali izgleda da ovih dana žene teže malo bogatijom frizurom tamo dole. Naime, "brazilka" podrazumeva odstranjivanje svih dlačica sa intimne regije, dok je novi trend da se dlačice odstrane samo sa usana, dok prednji deo ostaje prirodan i žbunast. 

Iako se neke devojke nikada nisu pomirile sa potpunim izostankom dlaka "tamo dole", pa su ostavljale jednu liniju ili neki oblik po želji iznad pubične kosti, danas je sve popularnije da ceo prednji deo ostane pokriven dlačicama. Ovaj trend nam dolazi iz Amerike, gde je reporter magazina "NY Mag" sasvim slučajno saznala za to. Njoj je njena kozmetičarka ispričala da se sve više devojaka odlučuje za "žbunastu brazilku".

Iako nam trend dolazi iz Amerike, već se širi Evropom. Britanke, navodno, takođe sve češće naručuju ovu frizuru, koju su nazvali "brazilkom sa holivudskim usnama".

Karon Veter, menadžerka jednog britanskog salona, kaže da imaju dosta zahteva za ovom intimnom frizurom i objašnjava da devojke jednostavno vole mašavinu dlačica i izdepilirane kože.

- Često nam govore da se žene osećaju čistije kada imaju manje dlaka dole. Ali, u isto vreme, neke žene vole da imaju malo prirodnih dlačica oko oboda. U poslednjih nekoliko godina sam primetila da su intimniji vidovi depilacije sve popularniji, i ne bih bila iznenađena da ovaj trend zaživi - kaže ona.

Izvor: zena.blic.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP