Grand i zvanično na TV Prva!

„Grand produkcija“ zvanično je sklopila saradnju s televizijom Prva. Kako Kurir nezvanično saznaje, direktor najjače produkcije na Balkanu Saša Popović sinoć je oko 20 časova stavio svoj potpis na ugovor s televizijom grčkog medijskog mogula Teodora Kirijakua.

Ovom verifikacijom ugovoreno je da od septembra na kanalu televizije s nacionalnom frekvencijom počnu da se emituju tri velika šou-programa iz „Grandove“ kuhinje, među kojima je i takmičenje „Zvezde Granda“.

Ostala dva koja su u pripremi, kako tvrde izvori, biće do sada neviđeni na ovim prostorima i u njih će biti uložena velika finansijska sredstva. Za jedan od njih, kao što je već objavljeno, Saša Popović i Brena biraće voditelje među najjačim televizijskim licima s prostora cele bivše Jugoslavije, a kasting se očekuje uskoro.

Uporedo s razvijanjem saradnje sa TV Prva, Saša je posvećen i Grand narodnoj televiziji, koja polako postaje najgledanija na kablu na celom Balkanu. Emisije „Grand šou“, „Grand parada“ i „Narod pita“ nastaviće da se emituju na tom kanalu.

Potpisivanje ugovora proslavljeno je na zabavi koja je upriličena pored jednog bazena.
(Izvor: Kurir)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP