Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Najlepša guza Brazila?

Verovali ili ne, ova guza pripada majci osmomesečnog dečaka, brazilskoj manekenki Suelin Medeiros. Ova 27-godišnja manekenka postala je poznata kada se na internetu pojavio njen porno video koji je snimila sa bivšim dečkom. 

Kako bi iskoristila svojih pet minuta slave, Suelin je napisala i knjigu pod nazivom "My secrets revealed", a potom je postala prava Instagram senzacija.

Suelin je od nedavno udata, a o njenom suprugu se ne zna mnogo, osim toga da je jako bogat. Ova brazilska lepotica je rođena u Njujorku, ali je ceo život provela na relaciji Njujork-Rio de Žaneiro. Kada je bila mlađa, želela je da studira medicinu, ali su je prijatelji ubedili da bi trebalo da iskoristi svoju lepotu i počne da se bavi manekenstvom.

Posle brojnih reklamnih kampanja i naslovnica magazina, Suelin je bila i u reklami brenda "Loreal". Osim toga, ova mlada mama, pojavljivala se u brojnim filmovima i video spotovima. Trenutno planira da pokrene svoje fitnes carstvo gde će žene savetovati kako da postignu guzu kao njenu.

FOTO: Instagram /  suelynmedeiros

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP