Sve spremno za svadbu Novaka Đokovića

Foto: Facebook
Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u utorak uveče sa budućom suprugom Jelenom Ristić u Crnu Goru, gde će se venčati u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Đoković i Ristićeva sleteli su privatnim avionom na tivatski aerodrom, dok je njegova porodica, roditelji i braća, doputovala iz Beograda redovnom avionskom linijom.
Sudbonosno „da“ slavni par izgovoriće na crnogorskom primorju

Dolazak slavnog tenisera i njegove verenice satima su čekale brojne novinarske ekipe raspoređene u okolini tivatskog aerodroma.

Teniski as, u plavo-beloj majici i crvenom šortsu, sa torbom u kojoj su bila dva reketa, viđen je u društvu devojke Jelene Ristić na obezbeđenoj pisti. Dočekali su ih članovi njegove porodice, preneo je AFP.

Novak Đoković će, prema pisanju medija, odsesti na Svetom Stefanu, a njegov boravak u Crnoj Gori obezbeđivaće pripadnici crnogorske policije, specijalci policije Srbije i privatno obezbeđenje hotela.

Ceremonija venčanja se drži u strogoj tajnosti i ono će, po pisanju medija, biti upriličeno u sredu (ili prema nekim izvorima u četvrtak) na Svetom Stefanu, posle čega će uslediti zabava na popularnoj Kraljičinoj plaži decenijama korišćenoj za odmor državnog vrha Crne Gore.

Portparol Đokovićeve porodice je za AFP samo rekao da će medijima biti poslato saopštenje, ne navodeći detalje.

Par, koji čeka prvo dete, navodno je hteo privatno venčanje samo sa najbližim prijateljima i rodbinom.

Reporteri AFP kažu da su Sveti Stefan i obližnja luksuzna Kraljičina plaža, gde će biti održano slavlje, zatvoreni za javnost uz diskretno, ali efikasno obezbeđenje da bi se sprečio eventualni dolazak uljeza ili paparaca na venčanje.

Venčanju će prisustvovati Đokovićevi treneri Boris Beker i Marjan Vajda, a mediji spekulišu da bi među gostima moglo da bude i nekoliko tenisera, kao što su Marija Šarapova i Endi Mari.

Đoković, koji je posvetio titulu iz Vimbldoma budućoj supruzi i detetu, najavio je da će napraviti pauzu sa tenisom.

„Predstoje mi mnogi lepi trenuci, venčanje, postaću otac za nekoliko meseci, provodiću vreme sa svojom porodicom i budućom suprugom“, kaže Đoković.

Mitropolija crnogorsko-primorska negirala je medijske spekulacije da je mitropolit Srpske pravoslavne crkve blagoslovio venčanje u maloj crkvi na ostrvu tokom aktuelnog posta.

Iz Mitropolije je saopšteno da će se crkveno venčanje obaviti po okončanju posta koji traje do 12. jula.

(Izvor: RTS)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP