Njegove seksi tajne?

Foto: Gualberto107 / FreeDigitalPhotos.net
Muškarci su puni iznenađenja, pa ni njihovo ponašanje kada je seks u pitanju nije ništa drugačije. Ako i vi tražite odgovore i želite da se još više zbližite sa svojim muškarcem, evo 5 seksi tajni o muškarcima.

1. Boji se da će da vas izneveri

Muškarci osećaju veliki pritisak kada su seksualne igrice u pitanju, posebno u novije doba kada su žene slobodnije, liberalnije i opuštenije. Ako se problemi s libidom kod njega javljaju učestalije, možete se lako naći u omčama krivice zbog toga. Nemojte to uzimati previše lično i nemojte ga napadati. Povređen mu je ego pa mu pomozite da to što pre savlada.

2. Muškarcima trebaju potvrde

Muškarac želi da se prikaže kao superheroj ispred žene i zato su mu važne potvrde sa ženske strane. Zato mu pomozite da se oseća kao Supermen i kada vas zadovolji, dajte mu to do znanja.

3. Muškarci ne vole dugo da čekaju

Iako sve ređe, neke žene čekaju dugo da bi spavale sa muškarcem. Ipak, što duže čekate, lakše ćete ga izgubiti jer je verovatnije da će zadovoljstvo potražiti u nekom drugom ženskom zagrljaju. Istovremeno, muškarac koji se sa ženom odlično slaže u krevetu, pre će da se veže za nju.

4. Ne paze na izgled kao žene

Iako ne posvećuju svom izgledu ni približno toliko vremena i brige kao žene, i oni imaju nedostatke zbog kojih im je neprijatno. Najčešće zbog visine ili ćelavosti. Dajte mu do znanja da vam je privlačan uprkos svim njegovim nedostacima.

5. Muškarci ne praštaju prevaru

Iako će češće varati nego žene, ipak muškarci jako teško opraštaju neveru svojoj devojci/ženi. Nemojte mu davati povoda za ljubomoru ako ne morate, a ako ste ga već seksualno prevarili s drugim, potrudite se da to nikada ne sazna ako ga želite nazad.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP