Tajni fetiši horoskopskih znakova

adamr/freedigitalphotos.net
Pod uobičajenim okolnostima, fetiši su bezopasni. Uglavnom imaju sporednu ulogu u zdravom seksualnom životu i, koliko ljudi – toliko ćudi, ima ih bezbroj. Skoro svako od nas ima svoju „slabu tačku“, nešto na šta je naročito osetljiv, nešto što dovodi do seksa koji se ne zaboravlja. Koje seksi igre uzbuđuju horoskopske znakove? Čak i ako ste mislili da su jedni seksualniji od drugih, uvid u fetiše će vas razuveriti.

OVAN

Nalazi zadovoljstvo u "sirovim" iskustvima nabijenim adrenalinom. Isprobaće orijentalne mirise, jutarnji seks, čupanje kose i "rvanje".

BIK

Privlače ga različita seksualna iskustva. Želi da proba mnogo različitih stvari. Uživa u svemu što ima veze sa hranom i seksom, "dubokim" ljubljenjem, akcijom u predelu vrata i naravno- čokoladom.

BLIZANCI

Oni nikada nisu slobodni. Fiksiraju predmete i aktivnosti koje su brze i vatrene. Računajte na njih ako volite oralni seks, ruž za usta, golicanje, seks na brzaka, seksi igračke.

RAK

Ubošćete njegov fetiš ako imate bilo šta zbog čega će se osetiti voljeno. Uglavnom obožavaju grudi, kožu, igru s bradavicama, krzno, igru uloga i hotelske sobe.

LAV

Lav je pomalo egzibicionista. Voli dugu i bujnu kosu, ugrize, flert, grebanje, seks na plaži, striptiz.

DEVICA

Vole lateks, uloge tipa doktor- medicinska sestra- pacijent, maske, lisice, seksi donji veš i tange.

VAGA

Deo tela koji se najčešće povezuje sa Vagom je guza. Po tome je lako zakljčiti šta im je fetiš. Vole pljeskanje i igru sa zadnjicom. Ipak i igranje igrica uloga im nije strano. U obzir dolaze i sado-mazo varijante.

ŠKORPIJA

Škorpija se ne plaši mračnih stvari i istraživanja zadovoljstva. Zato uživa u vezivanju, igrama dominacije, seksu u i oko vode ili na javnom mestu (u parkiranom automobilu na primer). Uvek je intrigira misterija.

STRELAC

Avantura je srednje ime Strelca. Najčešće uzbuđenje traže u seksu u javnosti, ali i u manje zahtevnim igrama kao što su strip poker.

JARAC

Jarca pale visoke štikle, stariji muškarci ili žene, flanel. Prilično su divlji i zahtevni. Vole da budu gore.

VODOLIJA

Voli sve što ima veze sa futurizmom, razvojem ili rizikom. Oni su prostalice sajber i telefonskog seksa, grupnog seksa, igračaka i bezobraznih reči.

RIBE

Ovaj znak voli stopala i u obzir dolaze sve akcije koje imaju veze sa ovim delom tela. Imaju bogatu maštu, pa im nije stran ni voajerizam.

Autor: is, 24sata.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP