Ivan Ivanović napušta televiziju

Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na televiziji Prva i autor jutarnjeg programa na televiziji B92, prestaje da radi ispred kamere. Neimenovani izvori bliski voditelju kažu da "nije lako doneo ovu odluku", a sam Ivanović je nedavno, kada su krenula nagađanja da će biti voditelj muzičkog takmičenja "X Faktor" poručio "sjašite", tačnije izjavio da "ne mora on da vodi baš svaku emisiju".

Hm, pa zar danas nije - prvi april!

Zato, da u šaljivom duhu prenesemo još nekoliko prvoaprilskih vesti koje su lansirale kolege sa portala Mondo.


Dočekali ste - prekinuto emitovanje rijalitija "Parovi"!

Zbog neprimerenog ponašanja učesnika rijalitija Parovi, prekida se emitovanje ovog programa na televiziji Happy. Striptiz Mace Diskrecije, polni organ Jasmina Nevenkića u krevetu sa Mimi Oro i Zmajeva "budala", bili su više nego dovoljni da REM prekine emitovanje ovog programa.

Učesnici su rano jutros napustili vilu "Parova" i za sada nisu dostupni za komentare.

Snimaju duet!

Dara Bubamara i Jelena Karleuša će morati zajedno da otpevaju "Krimi rad"!

Nakon što je sud naložio Jeleni Karleuši da Dari Bubamari, tačnije njenom suprugu, vlasniku jedne muzičke kuće isplati dva i po miliona dinara za krađu pesme "Krimi rad", usledeo je rat na društvenim mrežama. Sud nije imao razumevanja za "pljuvanje" ove dve, pa je preinačio presudu i naložio da pevačice zajedno otpevaju ovaj "hit", a simboličnu sumu uplate u humanitarne svrhe.

Stanija gasi Instagram


Starleta koja nas svakodnevno obasipa golišavim fotkama na svom Instagramu, rešila je da se posveti studijama i liniji odeće koju je kreirala. Posao i studije joj, kaže, oduzimaju puno vremena, pa će morati da prestane da pozira, isprobava korsete i tange...

Kim Kardašijan zvala Karleušu da gostuje u njenom rijalitiju

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, pozvala je Jelenu Karleušu da se pojavi u jednoj epizodi "Keeping up with the Kardashians". Kim je izjavila da bi bio red da uživo odmeri snage sa "srpskom pevačicom koja tvrdi da joj je poslužila kao inspiracija".

"Ko zna, možda otvorimo i zajednički Instagram na kojem će fanovi moći da pogađaju na kojoj slici se nalazim ja, na kojoj ona", rekla je Kardašijanka.

Nejmar priznao da je bio u vezi sa Sorajom


Fudbaler Barselone u izjavi jednom španskom nedeljniku otkrio da je bio u vezi sa starletom Sorajom Vučelić. "Upoznali smo se na Ibici, nakon čega smo nastavili da se dopisujemo. Slao sam avion po nju da dođe u Barselonu i poklonio joj moj kačket. I dalje smo u kontaktu", rekao je Nejmar i dodao da je u prvi mah demantovao vezu sa Vučelićevom, jer mu nije prijala pažnja medija.

Trudna Mirka Vasiljević


Mlada glumica Mirka Vasiljević čeka četvrto dete sa fudbalerom Vujadinom Savićem! Mirka sa nevenčanim suprugom ima sinove Mihajla i Andreja i jednogodišnju ćerkicu Adrijanu. Naravno, i ovoga puta će se porađati uz himnu Crvene zvezde!

Pomirili se Bojana i Stojke!

Iako je nedavno objavljeno da će golman Vladimir Stojković  stati na ludi kamen sa Valentinom Pupovac, od svadbe neće biti ništa, jer se proslavljeni fudbaler pomirio sa Bojanom Rajić.

Stojke i Bojana imaju sina Lava, a rastali su se pre dve godine. Priče o razlozima za krah braka nisu silazile sa naslovnica, pogotovo nakon što je golman objavio pismo na Facebooku u kojem Rajićevu naziva "bivšom igračicom oko šipke".

Kolarov otkriva - i žena i ljubavnica!


Aleksandar Kolarov je uprkos zabrani FSS da priča o privatnom životu otkrio da ostaje u braku sa suprugom Vesnom i u "tajnoj vezi" sa Kristinom Mijačević, sa kojom čeka dete. Kolarovu će ovo biti "druga žena" i treće dete. Čestitamo!

Nada Macura snimila pesmu


Portparolka Hitne pomoći Nada Macura, uskoro će objaviti svoj prvi singl. Dama koja vas svakodnevno obaveštava o intervencijama "prethodne noći" i upozorava da se oblačite slojevito i pijete dosta tečnosti, rešila je da se posveti svojoj muzičkoj karijeri.

Macura će nastaviti da komentariše izgled javnih ličnosti sa estrade, ali i vredno raditi na promociji svoje nove pesme.

Maroon 5 čestitao Dijani Janković


Ubrzo pošto je pevačica Dijana Janković na svom Facebooku objavila da je njena pesma slušanija od pesme benda Maroon 5, oglasio se frontmen grupe Adam Levin i poručio: "Dijana, čestitam! Zaslužila si da tvoja numera dospe na vrh španske muzičke top liste!".



Pažljivo čitajući vaše komentare svih ovih godina, novinari MONDO portala su rešili da sastave listu vesti koja bi vas, na Svetski dan šale iskreno obradovala.

Iako znamo da ne gledate Parove, Stanijinu zadnjicu i apsolutno vas ne zanima šta je Karleuša rekla Radojki Kesić, mi smo rešili da vas počastimo vestima upravo o ovim javnim ličnostima i to onim koje biste možda i voleli da pročitate.

Na vašu žalost - Aprililili!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP