Stiže jako zahladjenje i kiša

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. aprila, u četvrtak i petak biti sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom od 23 do 27 stepeni. U petak uveče i noću u severnim, a u subotu i u ostalim krajevima, očekuje se naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature za sedam do 10 stepeni.

U Srbiji će sutra i u četvrtak (15-16. april) biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom od 18 do 23 stepena, ali nas od petka očekuje zahlađenje sa kišom, saopštio je RHMZ. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni, a najniža temperatura vazduha iznosiće od jedan do osam stepeni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplije vreme sa slabim zapadnim i jugozapadnim vetrom. Najniža temperatura vazduha iznosiće sedam, a najviša 21 stepen.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. aprila, u četvrtak i petak biti sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom od 23 do 27 stepeni.

U petak uveče i noću u severnim, a u subotu i u ostalim krajevima, očekuje se naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature za sedam do 10 stepeni.

U nedelju će biti oblačno i hladno vreme, u većem delu sa kišom, a u višim planinama sa snegom, dok se na severu zemlje očekuje delimično razvedravanje.

U ponedeljak će biti pretežno sunčano, a zatim promenljivo oblačno i sveže vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP