Ana Ivanović se udala za Švajnštajgera?!

Svetski mediji, između ostalih i italijanska "Gazeta delo Sport", objavili su senzacionalnu vest da se srpska teniserka Ana Ivanović udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera!

Foto: YouTube

Tajno venčanje, navodno, obavljeno je u prisustvu malog broja ljudi, pre svega članova najužih porodica, roditelja, prijatelja...

Vest, koja je stigla i do Amerike, zasad nije ni potvrđena ni demantovana. Sve što je Ana u izjavi novinaru "Tajmsa" rekla je:

"Nemam komentar".

"Mediji pišu da je tenisko-fudbalski par pre nekoliko nedelja viđen u zlatari u kojoj su zajedno odabrali burme optočene dijamantima. Navodno, Ana je prethodnih dana u Rimu viđena kako nosi Švajnijev prsten, koji se ranije nije mogao videti na njenoj ruci. Mediji tako dolaze do zaključka da je došlo do tajnog venčanja poznatog sportskog para", piše "Kurir" i dodaje:

"Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u vezi su 10 meseci i svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Fudbaler Bajerna u dva navrata bio je u Beogradu i upoznao Anini roditelji i brata. Teniserka je posećivala Minhen, a zimus su bili zajedno i na skijanju".

"Ana i Švajni zavetovali su se na večnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom venčanju prisustvovali su najuža rodbina sa obe strane i tek nekoliko najbližih prijatelja", prenosi italijanska "Gazeta delo Sport".


Autor: mondo.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP