Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Šta to folkerki sija među nogama? (FOTO)

Foto: Facebook / Stoja
Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, zahvalila se  vernim fanovima na Fejsbuku i podelila zanimljivu sliku, na kojoj opušteno sedi na kožnoj garnituri prekrštenih nogu, a na najkritičnijem mestu pojavio se... neki čudan sjaj. 
E, pa dragi moji, da vam se tradicionalno zahvalim za okruglu brojku od 120.000 pratilaca, obožavaoca, poštovaoca,...
Posted by Stoja on уторак 12. мај 2015.

Naime, ovo je "ukleti trougao" koji često dovodi do toga da javne ličnosti pokažu gaćice na slikama - pa zato izbegavaju slikanje u ovakvim pozama.

Ali ne i naša folkerka! Ona je osmislila sasvim nov način skrivanja gaćica, pa je pomoću fotošopa napravila da izgleda kao da joj iz gaćica sija pravo pravcato sunce.

- E, pa dragi moji, da vam se tradicionalno zahvalim za okruglu brojku od 120.000 pratilaca, obožavaoca, poštovaoca, fanova... STOJIZAM se nezaustavljivo širi i širi!!! Uskoro će nas biti 100, 200, 300 miliona smile emoticon. Voli vas i ljubi vaša STOJA - napisala je optimistična pevačica pored slike.

Fanovi su bili oduševljeni, a komentari ne prestaju da pristižu.

"Ljubim Vas. Prosto sijate, i to na pravom mestu, ako mene pitate", "Ugasi duga svetla", "Svetlo na kraju tunela? Hehe! Volim te Stole legendico" samo su neki od duhovitih komentara.

Izvor: 24sata.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP