Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Vodič za dame: Muškarci otkrili šta ih najviše pali!

Foto: Gualberto107 / FreeDigitalPhotos.net
Oko 75 odsto mušakara njih reklo je da vole predigru.Većina njih želi da žene iniciraju seks.Osim toga, muškarci kažu da ih nekoliko "prljavih reči" ili takvih SMS poruka uzbudi mnogo više neko seksi donji veš ili "ručni rad" – 68 odsto muškaraca kažu da im je uzbudljivija takva predigra, nego ona koja uključuje fizički kontakt. A što se njihovih erogenih zona tiče...Verovale ili ne, brada je druga najveća erogena zona na muškom telu, pokazalo je istraživanje. Samo 21 odsto od 7.000 muškaraca kažu da su genitalije njihov najosetljiviji deo tela.

Osim brade, vrat, donji deo stomaka i unutrašnji deo butina su delovi muškog tela kojima bi trebalo da posvetite pažnju u krevetu.

Ovo istraživanje donelo je i još neke zanimljive podatke: nije baš tačno da muškarci ne vole predigru, više uživaju u mentalnoj nego fizičkoj stimulaciji i vole da dominiraju u spavaćoj sobi.

Studiju je sproveo jedan sajt za zabavljanje, a učestvovalo je 7.158 muškaraca. Oko 75 odsto njih reklo je da vole predigru, dok ostali smatraju da to nije važno. Osim toga, oko 70 odsto njih povremeno uživa u predigri, 12 odsto redovno, a pet odsto nikada nije uživalo u predigri. I znate šta još kažu? Većina njih želi da žene iniciraju seks.

Osim toga, muškarci kažu da ih nekoliko "prljavih reči" ili takvih SMS poruka uzbudi mnogo više neko seksi donji veš ili "ručni rad" – 68 odsto muškaraca kažu da im je uzbudljivija takva predigra, nego ona koja uključuje fizički kontakt.

I još nešto - kada je trebalo da odaberu svoj najosetljiviji deo tela, iznenađujućih 79 odsto nije izabralo genitalije. Najviše njih, 13 odsto, odabralo je bradu, zatim za 12 odsto muškaraca slede vrat i donji deo stomaka. Naravno, to je individualna stvar, pa su neki kao erogenu zonu "čekirali" stopala, spoljnu stranu kolena…

Dakle, drage dame, ne fokusirajte se samo na intimne delove tela, poklonite malo pažnje i bradi, vratu, stomaku, butinama… vaš muškarac će vam sigurno biti zahvalan!

Autor: mondo.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP