Preuzmite novi Instagram

Najnovija verzija popularne aplikacije Instagram7.0 za iOS i Android dolazi sa velikim izmenama, ali nažalost, jedna od tih izmena je dostupna samo u SAD.

Explore stranica u okviru aplikacije je kompletno redizajnirana. Sada pokazuje trendove u realnom vremenu, što vam omogućava da lako pratite aktuelne događaje i konverzacije putem Instagrama. Videćete oznake i lokacije.

Kao i obično, na vrhu Explore stranice redovno će se ažurirati kolekcije. Kolekcije će obuhvatati interesantne profile i mesta. Promene u Explore sekciji biće dostupne samo korisnicima u Sjedinjenim Državama. Iz Instagrama kažu da će ovo biti dostupno i u drugim državama u narednom periodu. U međuvremenu, funkcija izgleda mora biti usavršena kako bi mogla da dobro funkcioniše i u drugim državama, prenosi GSM Arena.

Pretraga je takođe poboljšana. Možete pretraživati mesta, ljude, tagove... sve odjednom. Nova pretraga mesta dozvoljava vam da pogledate sve lokacije kroz objektive drugih korisnika. Ovo je deo aplikacije bez obzira u kojoj zemlji se nalazite, prenosi GSM Arena.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP