SIMPSONOVI: Homer i Mardž se razvode, Bart će biti ubijen!

Najpoznatiji američki par na malim ekranima Homer i Mardž Simpson razvešće se u 27. sezoni popularnog televizijskog serijala. Pomoćnik Bob će uspeti u onome što pokušava 25 godina, a vraća se i Spajdersvinja, koja se prvi put pojavila u filmu „Simpsonovi“.

Izvršni producent Simpsonovih Al Džin rekao je za Varajeti da će se roditelji Barta, Lise i Megi razvesti, kao i da će se nakon toga Homer zaljubiti u apotekarku, kojoj će glas dati Lena Danam.

Da li će se par ponovo vratiti nije još saopšteno. Okidač za razvod biće kada Homeru konačno dijagnostikuju narkolepsiju, zbog koje je njihov brak dosta trpeo.

Podsećanja radi, brak Homera i Mardž nikada nije bio savršen, svađe su uobičajena stvar, a nekoliko puta su bili pred razvodom. Homer je čak u osmoj sezoni i podneo zahtev za razvod.

Pomoćnik Bob će konačno uspeti u svojim namerama

„U još jednoj epizodi nove sezone Spajdersvinja će se vratiti. Takođe će se i Pomoćnik Bob vratiti u jednom segmentu i konačno će uspeti u onome što pokušava 25 godina. Biće i epizoda koja je inspirisana filmom Odrastanje, a glavni protagonista biće Bart“, naveo je Džin još nekoliko detalja iz predstojeće sezone.

Spajdersvinja, koju je Homer obožavao u filmu „Simpsonovi“, takođe će se pojaviti u novoj sezoni

Džinov komentar o Pomoćniku Bobu odnosi se na to da će konačno ubiti Barta, što će se desiti u okviru specijala za Noć veštica.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP