Kad se snimanje selfija pretvori u horor! (VIDEO)

Reč je o prilično napetom filmiću koji se na Jutjubu pojavio pod naslovom 'Selfi iz pakla', na kom jedna žena mobilnim slika samu sebe da bi potom na fotografijama primetila čoveka u sobi i to samo nekoliko metara iza nje... 

Foto: Printskrin/Jutjub

Prvo se okrenula, a kada se uverila da iza nje nema nikoga, nastavila je da se fotografiše, no na gotovo svakoj slici u kadar je iznova upadala avet u pozadini. Žena je u jednom trenutku vrisnula i odmah nakon fotografisanja se okrenula, ali opet nije videla ništa.

U pozadini je krenula napeta muzika, a ženu je uhvatila panika i počela je da se osvrće i mahnito fotografiše sve dok se iza nje nije pojavio zombi, koji ju je zgrabio za vrat i ugrizao. Iako većina komentatora ispod videa kaže da su očekivali ovakav epilog, dobar deo njih priznaje da ih je napad zombija svejedno šokirao.

Autori filmića su nemačka studentkinja režije Mila Adams - koja i glumi u videu - i reditelj Erdal Cejlan. Mila kaže da su ih inspirisali horor klasici poput "Carrie", a cilj joj je bio da stvori nešto zastrašujuće i šokantno, ali pre svega zabavno i, naravno, viralno.

Snimali su dva dana, a u projekat nisu uložili nikakav novac. Sve su, kaže, napravili sami. U trenutku objave ove vesti filmić je na Jutjubu pregledan više od pet miliiona puta.


Jutarnji.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP