Severina se udala

Severina Vučković i Igor Kojić i udbonosno da rekli su u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama, onjavili su hrvatski mediji.

Foto: Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković  je na Instagramu objavila sliku u venčanici na kojoj, pod vodom, ljubi dečka Igora Kojića. Iako je pored slike napisala 22. 11, kao datum eventualne svadbe o kojoj region već neko vreme bruji, Seve je, izgleda to sve "obavila" već danas!

Severina Vučković i Igor Kojić izgovorili su "sudbonosno da" na tajnom venčanju u Istri, prenose hrvatski mediji.

 "Glas Istre" piše da se Severina udala se za Kojića u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabet, a svadbi su prisustvovali najbliži prijatelji te porodica – maleni Aleksandar, Severinina majka, kao i kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović.

Venčao ih je sveštenik Aleksandar Vujisić, a mlada je nosila decentnu belu vjenčanicu. Tokom cele ceremonije je plakala. Mladoženja je nosio elegantno odelo s leptir-mašnom. Slavlje se održalo u restoranu "Lav", koji je ostao zatvoren za nepozvane. Pričalo se kako će se venčati u Beogradu, ispred 500 ljudi, podsetio je kolektiv.me.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP