Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Srbin srušio Ginisov rekord u gledanju TV-a!

Pet učesnika, od kojih jedan i „naše gore list“, Živan Pajkanović (23), gledali su različite programe na LG OLED televizoru neprekidno četiri noći i pet dana, sa pauzama od pet minuta na svakih sat vremena. 

Foto: Promo/LG


Time je oboren rekord u gledanju televizije, koji su pre 15 meseci postavili Kanađani. Naime, austrijski tim gledao je TV program sat vremena duže - 92 sata.

Zvanični predstavnik Ginisove knjige rekorda potvrdio je postavljanje novog rekorda i uručio sertifikate pobednicima, koji su izabrani za takmičenje među više od 400 zainteresovanih koji su se prijavili putem Facebook stranice kompanije LG. Osim dodele sertifikata, kompanija LG je nagradila svakog učesnika novim televizorom i TV pretplatom u trajanju od 12 meseci.

Pet učesnika, od kojih jedan i „naše gore list“, Živan Pajkanović (23), gledali su različite programe na LG OLED televizoru neprekidno četiri noći i pet dana, sa pauzama od pet minuta na svakih sat vremena. Kompanija LG Electronics, sponzor događaja, obezbedila je takmičarima studio u popularnoj prodavnici nameštaja u jednoj od najposećenijih šoping ulica u Beču. Studio koji podseća na dnevni boravak, bio je opremljen foteljama, sobnim biciklom, frižiderom i, što je najvažnije, LG OLED televizorom dijagonale 55 inča.

„Izuzetno smo zadovoljni smo što su takmičari uspešno oborili rekord. OLED televizori pružaju "nenametljivo" gledanja, što je našim učesnicima svakako olakšalo gledanje. Čestitamo pobednicima i strastvenim ljubiteljima televizije na postignutom rekordu“, izjavio je Markus Verner, marketing menadžer kompanije LG Electronics Austria.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP