Učiteljica u centru seks skandala

 Photo: photl.com
Pošto je otkriven kompromitujući snimak seksa, koje prikazuju učiteljicu kako uprašnjava seks sa nepoznatim muškarcem, Georgijana D. (27) je bila primorana da otkaz na mesto učiteljice u rumunskom selu Prisačani.  

Na sporni video snimak je slučajno naleteo jedan od njenih učenika čije ime nije otkriveno. On je snimak i fotografije koje prikazuju učiteljicu kako uprašnjava seks sa nepoznatim muškarcem prvo podelio sa svojim drugarima, a nije trebalo mnogo vremena da sporni snimci stignu do Georgijaninih nadređenih. Ona ja istog trenutka kada se saznalo za snimak dala otkaz.

"U šoku smo. Uopšte nije važno kada je video nastao. Neko sa ovakvom prošlošću ne može da radi u našoj školi", poručila je direktorka škole u kojoj je radila Georgijana.

"Molila me za posao. Doslovno me preklinjala da joj nađem posao. Završila je geografski fakultet i ja sam joj odlučila da joj pružim priliku. Ovako nešto nisam očekivala", dodala je direktorka. Georgijana će morati da se suoči sa doživotnom zabranom rada u školama.

"Ova je žena bila uključena u aktivnosti koje jednostavno nisu primerene za nekog ko radi s decom. Iako se radi o njenom privatnom životu ipak je u pitanju neko ko deci treba da bude uzor", rekla je inspektorka Magda Andresku iz Ministarstva prosvete i dodala kako će tražiti da joj se onemogući da ikada više radi s decom.

Jutarnji.hr 

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP