Otvoren ženski klub seksa


Seks klub koji zadovoljava isključivo žensku populaciju otvoren je u Sidneju i spreman je da podigne temperaturu do maksimuma, na svom drugom okupljanju.

"Skirt club", tj. "Suknja klub", "Daily mail" opisuje kao podzemnu zajednicu za devojke koje se "igraju" između sebe i nude dva nivoa zabave svojim ekskluzivnim članovima kluba.

Krajem juna je ovaj klub imao svoj prvi događaj, žurku mini suknji, a ove nedelje je na redu druga zabava. Direktorka kluba, Rene Niks je objasnila razliku između ova dva događaja.

"Prva zabava se odražava na javnim mestima, obično u koktel barovima, kako bi upoznali novajlije sa konceptom kluba. Dok je druga zabava tematska i održava se na svakih šest nedelja na tajnoj i privatnoj lokaciji".

Tema druge zabave je Kraljica srce, pa će sve zvanice nositi crno crvene haljine. "To nije samo seks klub, ali da kažemo da će ga zasigurno biti na zabavi. Negde. Ukoliko je to ono što članovi kluba žele", ističe direktorka kluba.

Ovaj seks klub je 2014. godine pokrenula Žanvijev Le Žun, nakon što je prisustvovala svingerskim žurkama sa svojim bivšim dečkom. Samo dve godine kasnije, klub ima već 500 članova.

Autor: Daily mail

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP