Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

S kakvim ženama muškarci najčešće varaju?

Saznanje da je vaš dragi bio neveran je nešto s čim se niko ne želi suočiti. Ali ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi vas moglo oraspoložiti, onda je to verovatnoća da vas je prevario s osobom koja izgleda lošije od vas! Kod žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 posto žena je izjavilo kako su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera...

Foto: freedigitalphotos.net / marin

Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4000 ljudi, pokazalo se da većina nevernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijima od ljubavnica i ljubavnika. Samo 30 posto muškaraca reklo je kako ima ljubavnicu mlađu od partnerke, a 26 posto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 posto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerke.

Verovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama?

Sudionici istraživanja rekli su da su ljubavnice puno pažljivije, brižnije, da ih puno pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

Kod žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 posto žena je izjavilo kako su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj greh.

Cosmopolitan.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP