Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Same ste i nesrećne u ljubavi? Ovo su glavni krivci...

Prelep, uspešan, pametan, pažljiv… Sve su ovo neka od očekivanja žena, a treba imati na umu da savršen muškarac ne postoji. Iako je tačno da svaka osoba treba da traži najbolje za sebe, često se dešava da žene postave previsoke standarde.

Unsplash / Pixabay


Evo koje greške u procijeni muškarca najčešće prave žene:

Mora da bude savršen

Ovu grešku najčešće prave početnice, a nije rijetko da se i iskusne žene bace na lov savršenog. I dok je zaista odlično pronaći što više kvaliteta kod muškaraca, morate prihvatiti da on sigurno posjeduje određene mane. Od vas samih zavisi da li možete da ih prihvatite i nosite se sa njima.

Ne tolerišete mane

Kao što smo napomenili, ne postoji osoba bez mane. Na početku je običaj da svako pokušava da ih sakrije, ali vremenom bi trebalo da ih prihvatite ili čak zavolite. Imajte u vidu da u najboljem slučaju možete neke sitnice da korigujete, ali ne i da promijenite muškarca.

Ne dajete šansu

Žene često u potrazi za partnerom imaju jasnu predstavu kakvog muškarca hoće pored sebe. To je sasvim u redu i veoma pohvalno. Ipak, ako se na vašem putu nađe neko ko možda na prvi pogled ne ispunjava određene kriterijume, možda bi bilo dobro da mu date šansu za opušteno druženje i upoznavanje. Nikada ne znate šta se može izroditi iz toga.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP