NEDELJNI HOROSKOP za period 6 - 13. jul

Pogledajte sedmični horoskop za period između 6. i 13. jula 2020. godine

Image by Adina Voicu from Pixabay 

OVAN
Posao - Sa retrogradnim Merkurom treba da budete oprezni sa pregovorima na poslu do 12. jula. Sa druge strane, period donosi poboljšanje finansijske situacije. Zbog Marsa u Ovnu ne možete više da trpite bilo šta, niti pravite kompromise. Ljubav - Venera i Mars u dobrom aspektu donose period za uživanje. Ostvarićete sjajan odnos sa osobom do kojem vam je stalo. Sada je prilika za unapređenje odnosa. Ako ste slobodni, sledi  novo poznanstvo.

BIK
Posao - Odlična pozicija Venera vam donosi super period za finansije. Konačno ćete se oporaviti finansijski, pa možete da očekujete priliv novca. Moguće je da ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Odlična saradnja sa Blizancima. Ljubav - Vaš partner jeste preduzimljiviji ali je i tajnovitiji. To će vam pomalo smetati, ali je ovo ipak daleko bolji period uza ljubav. Iskoristite priliku da popravite odnosa sa partnerom iako imate različite prioritete.

BLIZANCI
Posao - Merkur kreće napred, pa ćete konačno osetiti olakšanje. Situacija se okreće u vašu korist! Nedelja je bolja za finansije, a sada imate priliku da dobijete nešto što ste se nadali da biste mogli da ostvarite. Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam ljubavne sastanke i izjave ljubavi. Pravi ste mamac za osobe suprotnog pola i sigurno vam neće biti dosadno. Slede vam nova poznanstva.

RAK
Posao - Mars u Ovnu donosi vam iznenadne šokove na poslu. Taman kada se najmanje budete nadali, dogodiće se preokret. Imaćete puno rasprava i probleme sa nadređenima. Iako ste mnogo organizovaniji nego drugi, neko će pokušati da poljulja vašu pozciiju. Ljubav - Retrogradni Saturn donosi vam stare problem u ljubavi. Ovaj period do decembra je ključan za razrešenje svega što vas je opterećivalo poslednje dve godine.

LAV
Posao - Retrogradan Satunr ukazuje da nas poslu i dalje morate da jako da se mučite za ono što želite. Međutim, konačno u ovom mesecu imate dovoljno energije da prevaziđete sve prepreke. Imate podršku Raka i Ovna.
Ljubav - Jedna uspešna osoba će pokušati da vas osvoji. Imaćete zanimljiv susret preko prijatelja. Poenta je da u ovom periodu stičete konačno nova poznanstva.

DEVICA
Posao - Nedelja koja dolazi donosi vam konačno razrešenje mnogih situacija. Merkur kreće napred, pa ćete jasno shvatiti na čemu ste. Konačno stiže bolji momenat za pregovore od kraja nedelje. Bićete kreativniji i spremniji za rad.
Ljubav - Osetićete dratsično poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, stvari kreću napred, pa ćete imati novo poznanstvo.

VAGA
Posao - Odlična pozicija Venere donosi vam uspešnu nedelju. Imaćete kontakte sa inostranstvom, a verovatno planirati i putovanje. Moguća je nova poslovna ponuda. Imate priliku da naučite nešto novo o poslu koji radite. Ljubav - Harmoničan odnos Marsa i Venere donosi vam stabilniji odnosa sa partnerom. Ali, treba da imate u vidu da će vam Mars doneti i iznenadne rasprave, jer će partner biti nervozniji u ovom periodu.

ŠKORPIJA
Posao - Mars u šestom polju donosi vam neočekivane promene i obrte na poslu. Ne samo što ćete imati manjak energije za rad, nego će se sve odigravati brže nego što ste mislili. Ljubav - Venera ide napred, pa konačno imate priliku da upoznate nekog novog. Upoznaćete osobu koja će u vama probuditi strast. Iz snažne privlačnsti može da se izrodi ozbiljna veza.

STRELAC
Posao - Dobra pozicija Venere ukazuje na povoljne vesti na poslu. Nije isključeno da ćete dobiti novu ponudu od osobe vazdušnog znaka. Konačno se stvari pomeraju sa mrtve tačke. U ovom periodu treba znatno više da štedite. Ljubav - Sa partnerom ćete biti u zategnutim odnosima do 12. jula. Iza toga će situacija biti znatno stabilnija. Vi ste stabilniji nego partner u ovom periodu.

JARAC
Posao -  Povratak Saturn u vaš znak može samo da vas vrati na neku staru situaciju koju niste rešili u prošlosti. Generalno, sve što vam se deava na poslu do 12. jula je u znaku prošlih situacija i starih saradnika. Mars iz Ovna vam donosi nagle promene! Ljubav - Imate više od jedne prilike za ljubav, ali ste rezervisani. Opterećuje vas mnogo toga što nema veze sa vašim emotivnim životom. Zbog toga ste rezervisani.

VODOLIJA
Posao - Nedleja koja je pred vama je uspešna, iako će pojedini pregovori kasniti. Konačno vam se vratila energije i bićete jako ubedljivi u svojim zahtevima. U stanju ste da ubedite druge u svoju istinu, a to će vam na poslu koristiti. Ljubav - Iako ste i dalje u kontaktu sa jednom osobom iz prošlosti, sledi vam novo poznanstvo na mestu javnog tipa. Ovo je odličan period za početak nove romanse.

RIBE
Posao - Mars u drugom polju donosi vam drastično poboljšanje finansije situacije. Sve poslove koje budete sklapali biće finansijski povoljni za vas. Dobar je momenat da realizujete neki kreativan projekat i to iza 12. jula.
Ljubav - Osoba do koje vam je stalo je pomalo nesigurna u sebe do 12. jula (zbog retrogradnog Merkura), ali ćete iza toga moći da popravite odnos. Ukoliko ste slobodni, iza tog datuma je moguće novo poznanstvo na mestu za zabavu.


  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP