Azis ulazi na Farmu?!

Kako www.poznati.info ekskluzivno saznaje od izvora bliskog produkciji rijalitija “Farma” na imanje u Lisovićima bi već početkom sledeće nedelje mogao da uđe popularni bugarski pevač i tranvestit Azis.

- Pregovori sa Azisom i dalje traju, međutim njegov najveći problem predstavlja odvajanje od dečka i ćerke za koje je kako on navodi veoma vezan.

Pošto su rešili da Bokiju uvedu konkurenta, Marijana još više iznerviraju, a i ostale farmere dovedu u nezavidnu situaciju ponudili su mu zaista bezobraznu cifru, što znači da bi on mogao da se pojavi na imanju svakog trenutka - otkrio je za www.poznati.info izvor veoma blizak produkciji i dodao:
- Zaključio je da je to sjajan način da promoviše svoju novu pesmu i svojim karakterističnim izgledom i ekscentričnošću privuče publiku u Srbiji.
Vasil Trojanov Bojanov nama poznatiji kao Azis je po svemu sudeći rešio da posle Bugarske, zapeva i u Srbiji. Svoju premijeru je imao danas kod Lee Kiš, a pesma koju peva sa Indirom Radić se zove “Sezam”.
Naime ovaj bugarski tranvestit je pre nekoliko godina snimio duet i sa Martom Savić koji nije prošao baš zapaženo, ali očigledno je uvideo da za njegovu muziku u Srbiji ima potencijala. 2006. godine Azis se oženio sa muškarcem Nikijem Kitaetsom sa kojim ima devojčicu koju mu je veštačkom oplodnjom rodila drugarica Gala.
Izvor: poznati.info

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP