Marijana Mićić i Nikola Sarić: Trač ili istina?

Da velika slavljenička žurka povodom završetka „Velikog brata“ ne prođe bez skandala, potrudila se voditeljka producentske kuće „Emoušn“ Marijana Mićić, pise danas "Alo!"

Ponesena dobrom atmosferom, a moguće i kojom čašicom više, popularna Mara završila je sa studentom „Operacije trijumf“ Nikolom Sarićem u sobi, i to sve usred partija na kojem je bilo nekoliko stotina ljudi.
Naime, kako su sve zvanice bile smeštane u dnevnoj sobi i dvorištu kuće na Košutnjaku, voditeljka i mladi pevač našli su se u sobi sa ugašenim svetlom. To nije promaklo ni nekolicini fotografa koji su, videvši ovaj prizor, pohitali ka sobi, sačekali nekoliko trenutaka i onda uleteli unutra sa fotoaparatima.
- Nekoliko nas je stojalo kraj vrata i u jednom trenutku smo odlučili da upadnemo u sobu i na brzinu slikamo šta se tamo dešava. Kako se sve odigralo u sekundi, imali smo malo vremena da „na slepo“ okinemo nekoliko snimaka, što je samo jednom našem kolegi i pošlo za rukom. Kada smo pogledali njegovu fotografiju, videli smo Marijanu kako leži preko Nikole - priča fotograf našeg lista koji je prisustvovao ovoj sceni.
Shvativši šta se dogodilo, Marijana je pozvala obezbeđenje kuće na Košutnjaku i bacila se u potragu za fotografima koji su je ovekovečili u nepristojnoj pozi. Nekoliko krupnijih momaka zaustavljalo je predstavnike sedme sile i tražilo da obrišu kompromitujuće snimke da bi na kraju i sama voditeljka jednom fotografu otela aparat i pokušala da izbriše sadržaj sa kartice.
Fotograf lista „Skandal“ Dragan Gajić, koji je uspeo da ovekoveči Marijanu i Nikolu na delu, potvrdio je za naš list da je bio primoran da obriše ovaj snimak:
- Uspeo sam da napravim tri snimka Marijane i Sajka kako u sobi leže jedno preko drugog. Nakon toga me je obezbeđenje odvelo u njihove prostorije i nateralo da obrišem sporne fotografije. Mislim da nije u redu što su tako postupili, ali šta da radim - kaže Gajić za „Alo!“.
Posle je usledila i jedna žučna rasprava sa Sajkom da bi na posletku pomenuti par zajedno napustio kuću na Košutnjaku.
- Ne znam ja o čemu vi pričate - neuverljivo nam je rekao Sajko kada smo ga upitali šta je radio sa voditeljkom u sobi.
Razlog za Marininu paniku možda leži u tome što je ona već duže vremena u ozbiljnoj vezi koja bi, kako se priča, uskoro mogla da bude krunisana i brakom. U svakom slučaju, nedopustivo je da bilo čije obezbeđenje na javnom događaju fotografima uzima aparate, cenzuriše snimke i onemogućava ih da rade svoj posao.

Marijana: Sajko je pao preko mene
Marijana Mićić tvrdi kako je reč o najobičnijem nesporazumu i da su Sajko i ona samo razgovarali u sobi:
- Ništa se nije desilo. Prvo, nismo ni bili sami u sobi. Trčali smo po kući i ušli u sobu gde smo razgovarali. U jednom trenutku su fotografi upali u tu prostoriju i tada je Sajko pao preko mene. I sami znate da postoje kamere u toj sobi, pa ako želite, možemo da pregledamo snimak. Imam dečka, nemam ništa sa Sajkom niti sa bilo kim drugim - kaže Marijana za „Alo!“.

Izvor

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP