Šahin Džafargoli (Shaheen Jafargholi) - dvanaestogodišnja zvezda "Britain`s Got Talent"

Takmičarka "Britain`s Got Talent" Suzan Bojl postala je globalna senzacija ali je dobila i ozbiljnu konkurenciju, Šahina Džafargolija (Shaheen Jafargholi), dečaka (12) iz Velsa koji se pojavio na sceni i zasenio publiku, ali i žiri, prenosi Daily mail.

Šahin Džafargoli oborio je s nogu publiku i žiri nakon zapanjujućeg izvođenja verzije pesme Majkla Džeksona "Whose Loving You" (video snimak možete pogledati ovde).

Dečak je, međutim, bio veoma blizu da propusti svoju šansu nakon što je prvobitno pevao pesmu "Valerie" koju izvodi Ejmi Vajnhaus. Dok mu je glas podrhtavao u prvoj strofi, član žirija Sajmon Kovel ga je prekinuo usred izvođenja. "Sve si pogrešno uradio, šta si još spremio?"
Kako je počeo sa drugom pesmom, dečak je sve "oduvao" kecom iz rukava. Nakon što je zavšio, Sajmon Kovel mu je rekao: "Eto kako jedna pesma može da ti promeni život. Za tebe ovo može biti početak nečeg veoma posebnog".
Druga članica žirija Amanda Holden istakla je da ovaj dečak ima sve što je potrebno da bi stigao do samog finala.
Školarac iz Velsa, međutim, nije sasvim amater u svetu šoubiznisa. On se do sada pojavljivao na filmu, u pozorištu i na televiziji.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP