Dolina sunca - sadrzaj epizoda serije

Zivotne uspone i padove tri generacije, mladih na pragu dvadesetih i njihovih roditelja, mozete pratiti u hrvatskoj porodicnoj telenoveli Dolina sunca (210 epizoda), koju emituje i TV B92 (kao i HTV1, RTRS, Antena, FTV)


Eva Kralj je prelepa udovica koja u želji da započne novi život odluči da se preseli iz Zagreba u živopisno mesto Jablanovo. Ali, po dolasku u Jablanovo, Eva otkriva šokantnu tajnu da je njen pokojni muž vodio dvostruki život i da u Jablanovu živi Julija, njegova ljubavnica s kojom ima i dete. Julija, omiljena gradonačelnica Jablanova, iz bogate je porodice Vitezović, koja vodi veliko poljoprivredno imanje “Vitezović polja”.
Dve žene, spojene neobičnom igrom sudbine, prolaze kroz izazovan put neprijateljstva, upoznavanja i približavanja. Evin dolazak u Jablanovo pokreće i burne događaje u samom mestu. U Evin život polako ulaze i dva muškarca, povučeni Kristijan i šarmer Andrija, ali ona je emotivno ranjena. Andrija i Kristijan su u iskušenju zbog osjećaja prema Evi, ali obojica imaju i svoje lične probleme; Andrija nosi teret krivice za tešku nesreću koja se odigrala u Jablanovu, a Kristijan se unutar sopstvene porodice suočava sa izdajom i borbom za prevlast u porodičnom poslu.



Serija prati životne uspone i padove tri generacije; mlade na pragu dvadesetih, tridesetogodišnjake i njihove roditelje, koji svoje strasti, izdaje i mržnje kad Jablanovo ugroze beskrupulozni tvorničari Tomekovi, stavljaju na stranu i ujedinjuju se kako bi spasili svoj grad.
Uloge: Bojana Gregorić, Ana Vilenica, Robert Kurbaša, Ivan Herceg; Glavni reditelj: Branko Ivanda

Trazili ste... Spot "Dolina sunca"




Sadrzaj od 140. do 210. epizode i download kompletnih epizoda


* Epzioda 140
Adela je potpuno zanemarila što će biti s njom ako Juran kaže što zna i napadne ga da je sad pao niže nego ikada. Nataša ne može vjerovati da se Juran ponovno ponaša po starome i ljutito mu kaže kako se uopće nije promijenio. Žare objašnjava Renati da je Bukovac bio tri godine u zatvoru pa je sad malo izgubio živce, na što ona zaključi kako to uopće nije loše za njih jer možda napravi neku glupost. Na ručku Kristijan zaključi kako je najbolje da Adela i Ivan ne idu nikamo i da stvari za sada ostanu kako jesu jer se Juran neće promijeniti. On će nadzirati sve investicije, a Juran će i dalje voditi firmu. U razgovoru s Lovrom Nikola zaključi kako su isti s obzirom da su se obojica našla u sličnoj situaciji, Lovro s Ladom, a Nikola s Ružom. Andrija pokušava Višnji namjestiti Tonija kao potencijalnog oca njezina djeteta. Kristijan pokušava oraspoložiti vidno utučenog Ivana kazavši mu kako je vrijeme da postave firmu na noge. Gordan zbuni Evu kazavši joj kako je nedavno kupio novu kuću za njih između Jablanova i Bistrice. Julija se povjeri Andriji kako je moguće da je Vjeko bio umiješan u prljave poslove jer i Evi je uspješno godinama lagao, pa se ne bi čudila da je i njoj. Ines je pratila Žareta i vidi ga kako potajno razgovara sa Sonjom. U dućanu Jana primijeti nepoznatu i pomalo sumnjivu djevojku koja se drzne ukrasti i pobjeći.

* Epzioda 141
Ivan, Adela i Juran su u šoku ugledavši na vratima Renatu, Juranovu majku. Kristijan je zbunjen nakon nezgodnog susreta s nepoznatom djevojkom, a Otto mu kaže da mu se javi u slučaju vrtoglavice. Višnja se nađe u nevolji kada joj Toni bez razmišljanja kaže da pristaje biti otac njezina djeteta. Renata objasni kako ima nekog posla u gradu i da će biti dovoljno da joj se pripremi njezina stara soba. Sonja teško skriva radoznalost zbog iznenadne pojave Juranove majke, ali Juran ne želi ni razgovarati s njom. Kristijan ode Jani u dućan saznati što je skrivila misteriozna djevojka i začudi se kad čuje da je ukrala samo bočicu vode. Eva pusti djevojku u svoj stan nakon što joj se pojadala kako je gladna i žedna. Ivan zabrinuto kaže Renati kako se može prestati jadati i reći im zašto je zapravo došla, na što mu ona odrješito kaže kako sada namjerava ostati nakon što su je onako izbacili. Fra Jakov se s oprezom predstavi Gordanu i zatraži ga za prilog za zvonik na što mu Gordan udijeli pozamašnu svotu. Eva ostane u čudu kada se pojavi Gordan i kada ga tajanstvena djevojka Minja (Željka Jakovljević) pozdravi s „Bok, tata!“. Fra Jakov tješi Natašu jer osjeća krivnju za Ladino stanje. Eva je pod dojmom Minjinog dolaska i ukratko ispriča Sofiji što se dogodilo.

* Epizoda 142
Minja sretne Kristijana i pokušava izbjeći razgovor s njim. Juran pita Renatu otkad to ona surađuje s Tomekom pitavši se kako to da mu nije ništa spomenuo. Otto se požali Sonji kako ništa ne stigne otkako nema Lade. Adela pokušava smiriti Ivana zbog Renatine bahate izjave kako ne namjerava otići. Augustina kaže Juliji kako joj se Renata čini u redu i kako joj sigurno nije bilo lako što su svi bili protiv te trudnoće. Eva se iznenadi kada ugleda Minju s Kristijanom, a on odmah spomene kako je Minja Gordanova kći. Renata kaže Juranu kako nema boljeg načina da mu se oduži nego da mu pomogne da uspije u poslu i besramno se obogati. Eva kaže Juliji kako mora pokušati pronaći Vjekin diktafon kako bi pomogla Andriji. Gordan zamoli Minju da mu obeća kako će biti dobra dok je u Jablanovu. Sonja odbije Renatinu ponudu da za dobru cifru ostavi njezina sina jer ga ne vidi u vezi sa sluškinjom. Ruža zabrinuto pita Lovru što će s Natašom, ali joj on kaže da ona očito voli Jurana. Adela pita Ivana zašto ne pozove Kristijana da se suprotstavi Renati. Fra Jakov sumnja kako je Sonja ukrala novac za zvonik jer je jučer viđena u crkvi. Renata pita Sonju je li razmislila o njezinoj ponudi, ali joj Sonja odlučno kaže da ne treba ničiji novac i krene pakirati svoje stvari.

* Epzioda 143
Ivan u čudu pita Adelu kako to misli da je Sonja otišla, a ona mu pruži napisanu poruku koju je ostavila. Andrija zaustavi Žareta kako bi s njim popričao, ali ih prekine inspektorica Ines kazavši Andriji kako je bolje da ne stvara probleme jer za razliku od njega Žare ima alibi. Nataša kaže Juranu da joj je Kristijan ponudio posao voditeljice u country klubu što njega nimalo ne veseli jer to opet znači da će biti konobarica. Eva ostane malo zatečena kada ju Minja pita koji je razlog zbog kojeg je s njezinim ocem. Otto je potišten zbog Sonjinog odlaska i zbog toga što nije vjerovao da ona nije ukrala novac iz crkve. Stela se ljuti na Andriju što je tražio Žareta i htio batinama saznati istinu. Fra Jakov pokušava ohrabriti Otta i kaže da će mu se Sonja sigurno javiti. Renata kaže Nataši kako bi voljela s njom popričati i saznati više o sinovoj supruzi. Otto bezuspješno pokušava od Jurana saznati zašto je Sonja otišla. Lovro se iznenadi ugledavši Karla i Augustinu koji su mu došli reći kako nema smisla da ne razgovaraju, ipak su prijatelji. Renata kaže Kristijanu da je zanima sve o Juranovu poslovanju i razlogu zbog kojeg ga Kristijan kontrolira. Eva ostane zatečena Gordanovom izjavom da Minja ima problema s kleptomanijom. Andrija kaže iznenađenom Juranu da je Sonja Žaretova polusestra i da su događaji zadnjih dana povezani i vode u Juranovu smjeru, što znači da je on umiješan u Zorićevo ubojstvo.

* Epizoda 144
Juran je šokiran kada mu Renata prizna kako je ona dala Žaretu nalog da ubije Zorića jer je postao previše rizičan. Višnja tješi utučenog Otta da se ne obazire na priče da je Sonja uzela novac iz crkve i pobjegla iz Jablanova. Juran zabrinuto kaže Renati kako je istina da želi sve za sebe, ali ne na način da ubija ljude. Eva gunđa Sofiji kako je Gordan previše razmazio Minju. Kristijan razgovara s Renatom o njezinim zahtjevima za polovicom onoga što je imala kad je otišla. Eva pokušava otvoreno razgovarati s Minjom te joj kaže kako joj se čini da zbog nečega nije sretna. Gordan kaže Renati da mu se ne sviđa Juran jer je previše slab, ali mu ona odgovori kako nije uvijek u pravu jer tek trebaju vidjeti kakav je Juran. Karlo kaže Lovri da mu poželi sreću jer će Augustina reći svojima da su ponovno zajedno. Renata se iznenadi kada joj Juran ispriča za Adelu i Ivana. Žare je zatečen što vidi Jurana koji mu čestita na dugotrajnom tajenju tko je njegov pravi šef. Julija komentira za doručkom kako je Renata prilično aktivna i malo je kod kuće, na što Ivan izmijeni pogled s Adelom. Renata upita Jurana je li razmislio o svemu i hoće li moralizirati ili će raditi s njom. Eva kaže Gordanu kako misli da Minju nešto muči i kako bi trebao razgovarati s njom. Kristijan vidi Minju kako stopira prema Bistrici i country klubu i poveze ju. Nataša pita Augustinu hoće li ponovno u posjet Ladi, ali joj Augustina kaže da joj je preteško gledati ju takvu.

* Epzioda 145
Ponesena emocijama Nataša je na trenutak prihvatila Lovrin poljubac, ali ga odgurne od sebe kazavši mu kako je to što rade potpuno krivo. Renata zaintrigirano promatra situaciju nakon što je Augustina priznala svojima kako je ponovno s Karlom. Toni pokušava razvedriti Andriju jer vidi da je utučen. Lovro je zamišljen i utučen nakon događaja s Natašom. Adela pita Ivana je li siguran da želi ulaziti u konflikt s Renatom s obzirom na njezinu narav. Sofija se zbuni pri susretu s Tonijem. Ivan odlučno kaže Renati da je odlučio ili otići ili se prestati miješati u njihove stvari. Sofija se raspituje o Toniju, jer ga do sada nije viđala po Jablanovu. Minja kaže Evi da će joj pomoći u pansionu samo ako bude neki zabavni posao. Fra Jakov tješi Otta kazavši mu kako je Sonja sigurno trebala otići daleko od svih baš kao i fra Ante. Juran svojim posjetom iznenadi Lovru koji mu kaže da nikad neće shvatiti zašto je Nataša s njim, na što ga Juran udari svom snagom u trbuh. Ivan je okupio sve u boravku i kaže im da u prošlosti nije bio fer prema Renati i da je to pogreška, na što Renata kaže da samo želi ono što joj pripada.

* Epzioda 146
Renata objavi da je Ivan digao hipotekarni kredit u banci u kojoj je ona većinska vlasnica. Juran je nasamo pita što će biti s Ivanom i Adelom jer ipak su ga oni odgojili i ne bi im htio nauditi, ali mu Renata odgovori da mora odlučiti i da mu je mjesto u njezinoj korporaciji. Kristijan pokušava objasniti ostalima kako je za kredit saznao nakon što ga je Ivan već podigao, a nije im rekao jer ga je Ivan to zamolio. Ivan kaže Adeli da je gotovo, nema im pomoći. Julija zaključi kako je Renata sigurno sve pomno isplanirala. Adela zamoli Renatu da se zajedno s Ivanom nađu na večeri kako bi još jednom porazgovarali o svemu. Eva hvali Gordana Steli koja ni sama ne vjeruje kako joj se tako posrećilo. Gordan kaže Juranu kako, da se njega pita, ne bi radio s njim, te mu uruči prave dokumente tvornice uz savjet da od sada isključivo kupuje vodu jer tvornica vjerojatno zagađuje. Andrija i Julija u šetnji razgovaraju o tome što bi bilo da su ostali zajedno. Gordan kaže Juranu da je sada dio tima i da će fascikl s dokumentima biti u sefu kako nitko ne bi mogao doći do njih. Julija uhvati Andriju za ruku i kaže mu da želi biti s njim, ali on joj savjetuje da pričeka. Ines ne može vjerovati da Julija i Eva i dalje pokušavaju doći do dokaza koji bi oslobodili Andriju, ali će im pomoći. Ruža je šokirana kada shvati da se rukopis s Adelinog popisa namirnica, koji joj je dala Nataša, podudara s rukopisom iz pisma...

* Epizoda 147
Lovro primijeti da je Ruža shvatila kako se radi o Adeli, te napadne Nikolu zato što joj nije mogao reći istinu. Ponesena emocijama Ruža istrči van, a Nikola krene pakirati stvari. Adela je očajna i pokušava izbjeći susret s Ivanom i Renatom, ali joj Renata kaže kako je pravo vrijeme da prizna Ivanu kome je još grijala krevet. Ruža je u potpunom šoku, ne shvaća kako je to mogao napraviti pred nosom njoj i Ivanu, koji mu je najbolji prijatelj. Ivan želi da mu Adela kaže s kim ga je varala, ali ona u očaju izbjegava odgovor. Minja se očito zaljubila u Kristijana i pokušava ga na razne načine uhvatiti, ali je on za sada uspješno izbjegava što nju izluđuje. Renata je više nego zadovoljna novonastalom situacijom između Ivana i Adele. Minja krene s negativnim komentarima ugledavši Renatu u Gordanovom uredu, ali je on opomene da bude pristojna jer je Renata uspješna poslovna žena kojoj duguje puno toga. Andrija kaže Juliji kako mu se učinilo da vidi oca s kovčezima na što ga Julija nježno zagrli, a Nikola vidjevši ih s leđa samo potiho ode. Adela ne želi reći Ivanu s kime je bila, a on joj kaže da će o detaljima razvoda razgovarati kasnije. Sofija se iznenadi ugledavši Nikolu s prtljagom. Gordan iznenadi Evu putovanjem u Pariz. Ines dođe po Andriju kazavši kako ima nalog za premetačinu njegovog stana. Lovro pita mamu kako je, a ona mu odlučno kaže da ide malo popričati s Adelom.

* Epizoda 148
Kristijan se zbuni kada mu Renata sa zadovoljnim osmijehom na licu priopći kako će Adeli sada trebati njegova podrška. Adela s putnim torbama dođe u pansion, ali odluči otići kada joj Sofija kaže kako je Nikola već tu. Julija moli izluđenog Andriju da se smiri, a Stela doda kako je očito da policija neće pronaći ništa u njegovom stanu. Sofija potrči za Adelom i upita je zar nisu Nikola i ona upravo ovo i čekali, sada napokon mogu biti zajedno. Kristijan otvori vrata Ruži koja je došla vidjeti Adelu, ali s obzirom da je nema, razgovarat će s Ivanom. Julija se iznenadi kada joj Sara kaže da je zvala inspektorica Ines i dala im adresu otpada na kojoj se nalazi Vjekin auto u kojem je možda diktafon koji bi oslobodio Andriju. Lovro pošalje poruku Nataši da bi htio razgovarati, ali Nataša isključi mobitel. Ruža se ispriča očajnom Ivanu koji shvati da je Nikola taj s kojim ga je Adela varala. Gordan prije puta pozdravlja Minju brinući se zbog njezina problema s kleptomanijom, ali mu ona kaže da nitko ne zna i da neće biti problema. Sofija moli Adelu da pristane prenoćiti kod nje jer će uskoro pasti mrak, a posljednji autobus je već otišao. Lovro se zabrine ugledavši Ružu s Ivanom koji je bijesan i želi što prije pronaći Nikolu. Kroni upozori Nikolu da je došao Ivan i čeka ga u sobi.

* Epizoda 149
Kroni i Sofija su zabrinuti jer ne znaju što se u sobi događa između Ivana i Nikole. Nikola nema namjeru bježati i kaže Ivanu da je godinama volio Adelu i nije mogao protiv sebe. Otto kaže Lovri da ima dobre vijesti jer se Lada malo trgnula i počela razgovarati. Julija kaže Kristijanu da ne može shvatiti što se dogodilo jer je mislila da za Adelu ne postoji nitko osim Ivana. Višnja se čudi ugledavši u dućanu Adelu u potpuno različitom izdanju nego inače. Renata pred Juranom gunđa zbog Gordanovog romantičnog vikenda s Evom i uvrijedi ga izjavom kako će joj trebati godine da ispravi Ivanov odgoj. Adela krene preko trga i ugleda Ružu koja se očito želi obračunati s njom. Nataša naiđe na Lovru koji je pita što će biti s njima, ali mu ona odgovori da ima muža kojem se zavjetovala. Karlo kaže Augustini da bi trebali pripremiti doček Ladi i malo je razveseliti. Ruža grubo povuče Adelu koja se sruši na pod, a tada se pojavi i Nikola moleći Ružu da ju pusti jer je on taj koji je kriv za sve. Renata zatekne Kristijana u stakleniku i kaže mu da je hvale vrijedno što nastavlja s poslom, ali da je valjda svjestan kako je to uzaludan trud. Augustina pokušava nagovoriti Natašu da bude dio Ladinog dočeka, ali ona misli kako će ju to samo povrijediti. Nikola pomogne Adeli do pansiona i oboje zaključe kako nakon svega ipak ne mogu biti zajedno. Renata kaže Juranu da je Kristijan čvršći nego što je mislila te kako će mu morati pronaći slabu točku. Lovro je zabrinut za Ružu vidjevši kako je potpuno slomljena i na rubu.

* Epizoda 150
Julij je pronašla Adelu koja je sva promrzla i povede ju u Country klub kako bi se ugrijala uz čaj. Kristijan joj kaže kako se Ivan zatvorio u sobu i ne želi vidjeti nikoga. Andrija pokušava dovesti Nikolu u red i urazumiti ga, ali on je očajan. Adela objašnjava Kristijanu i Juliji kako ona i Nikola nisu imali namjeru nikoga povrijediti i kako ni sada ne žele biti zajedno. Minja kaže Ladi da se ne brine jer će joj ona pomoći na što se Lada rasplače ne shvaćajući zašto je Minja tako dobra prema njoj. Augustini nije jasno zašto se Lada nije pojavila na dočeku. Sofija moli Nikolu da ne radi ništa nepromišljeno jer mora pustiti da se stvari malo smire. Ladu zanima tko je Minja i odakle zna toliko toga o njoj. Renata pokazuje arhitektu nacrte i odobri da s bagerima krenu od ružičnjaka kada se pojavi ljutiti Kristijan i zaustavi sve. Nakon što se pojavio i brzo otišao iz njezina ureda, Julija zbunjeno komentira Steli kako je fra Jakov čudan u zadnje vrijeme. Kristijan zaprijeti Renati kako joj je bolje da se ne obraća njegovom ocu povišenim tonom jer će u protivnom imati posla s njim, ali nju to sve samo zabavlja. Kristijan moli Ivana da se trgne jer će njegova sestra uništiti i ono malo što je ostalo od njihove obitelji. Stela kaže Jakovu da ne može svaki put kad je vidi bježati od nje…

* Epizoda 151
Ladu i dalje zbunjuje Minjino prijateljsko ponašanje prema njoj, ali prihvaća druženje jer ju uveseljavaju sitnice koje rade zajedno. Renata se iznenadi kada joj Žare kaže kako je već smislio plan kako i što podmetnuti Andriji, ali da i od nje očekuje da ispuni svoja obećanja. Kada im kaže da je Nikola otišao i da ustvari nema smisla više ni raditi u pivnici, Loreta i Višnja se zabrinu za Ružu. Stela kaže Jakovu da je najbolje da ode i više se ne vraća jer ne želi da pati zbog nje. Adela se razveseli kada je u pansionu posjeti Augustina. Andrija ohrabruje Lovru da će smisliti taktiku kako što prije oraspoložiti Ružu. Renata kaže Juranu kako je vrijeme da njih dvoje zavladaju Jablanovom…

* Epizoda 152
Lada i Lovro zatečeni su zbog iznenadnog susreta, a osobito Lovro jer vidi Ladu u sasvim novom izdanju. Žare provali u prtljažnik Andrijinog auta i podmetne mu zamotan francuski ključ. Kristijan se pobuni i kaže Renati da će na ovom imanju graditi trgovački centar samo preko njega mrtvog. Renata i Žare sada moraju policiju tako navesti na trag da se ne dogodi da do dokaza dođu bez naloga. Sofija se zabrine za Adelu koja je sva pokisla i dobila groznicu. Renata kaže Sanji u dućanu kako će joj ispričati svašta o obitelji, a u zamjenu traži informacije o Evi Kralj. Nataša upita Lovru na što je točno mislio kada ju je pitao je li sigurna da pred Juranom nemaju što skrivati. Gordan kaže Renati kako se malo brine što Eva i dalje kopa po nesreći svog muža, ali mu ona tajnovito odgovori da će i taj problem uskoro biti riješen.

* Epizoda 153
Andrija i Lovro se ponude pomoći Ines promijeniti gumu, ali se nađu u nevolji kada ona u prtljažniku ugleda zamotan francuski ključ. Otto se razveseli kada na stolu ugleda Ladinu poruku. Zabrinuti Karlo savjetuje Augustini da ode liječniku ako stalno osjeća mučninu. Andrija odmah shvati da mu je netko podmetnuo dokaze, ali Ines to ne zanima jer ona mora raditi svoj posao. Sofija u dućanu sretne Kristijana i moli ga da posjeti Adelu koja leži bolesna kod nje u pansionu. Nataša moli Jurana da porazgovara s Renatom o njezinim planovima i smiri situaciju u obitelji, ali se on stane naslađivati kako je možda vrijeme da konačno netko nešto uspješno i napravi ovdje. Lovro kaže zabrinutoj Nataši kako je netko podmetnuo Andriji dokaze i da misli kako je možda Juran umiješan. Fra Jakov pokušava upozoriti Ivana na Renatu, ali ga obvezuje zavjet na šutnju.

* Epizoda 154
Karlo i Augustina ostali su začuđeni kada im je Otto rekao kako po simptomima koje ima misli da je Augustina trudna. Ruža je sve više impresionirana Tonijevim znanjem i vještinama u kuhinji, ali joj on kaže da će shvatiti ako ga ne želi zaposliti kao kuhara zbog njegove prošlosti. Nataša se iznenadi kada ju u pivnici posjeti Lada i kaže da nikoga ne krivi osim sebe. Eva i Julija bespomoćno gledaju hrpu auta na otpadu ne uočavajući uopće koji je bio Vjekin i pitajući se kako će u toj hrpi uspjeti išta pronaći. Kristijan uspije izbaciti Renatu iz takta kazavši joj kako je ona najusamljenija osoba na svijetu. Jakov je zahvalan Moniki što mu je pomogla shvatiti priču u vezi Stele. Nikoli je neugodno u trgovini jer osjeća da ga svi gledaju. Juran je zatečen kad mu Gordan priopći da Eva traži Vjekin diktafon.

* Epizoda 155:
Andrija se došulja Juranu i prijeteći pištoljem kaže mu da pođe s njim na mjesto gdje ih nitko neće smetati. Eva i Julija su pomalo utučene što nisu pronašle jasniji dokaz da je Andrija nevin. Kristijan oprezno kaže Ivanu kako je čuo od Sofije da je Adela bolesna. Lovro pomalo zabrinuto uhodava Tonija u posao, ali ga on uvjerava da će sve biti u redu. Nataša je zabrinuta jer nema Jurana i uopće se nije javio, pa joj Kristijan obeća da će ga potražiti. Lada ugleda Natašu i Lovru zajedno te im kaže da se zbog nje ne moraju skrivati. Juran se pokušava osloboditi i urazumiti Andriju koji kaže da ionako više nema što izgubiti. Lovro kaže Nataši kako misli da zna gdje je Juran.

* Epizoda 156:
Nikola je pomalo zabrinut za Andriju koji mu izbjegava reći novi razvoj situacije s policijom. Lada je sasvim opuštena u Minjinom društvu i prizna joj kako se sada Nataša našla u situaciji u kojoj je prije bila ona. Renati nije jasno zašto se Juran ne javlja, ali joj Julija kaže da je to tipično za njega i da ne treba brinuti kada je on u pitanju. Kristijan ipak odluči posjetiti Adelu. Inspektorica Ines pokušava u uredu pronaći Andriju jer ima uhidbeni nalog, ali nitko ne zna gdje je on. Gordan kaže Renati kako je bolje pustiti Evu da i dalje istražuje jer bi u suprotnom mogla posumnjati. Lovro pošalje Nataši poruku da ga pričeka i ne ulazi sama u kolibu. Andrija zaprijeti Juranu da će pucati ako mu ne kaže sve što zna.

* Epizoda 157:
Toni je zabrinut za Andriju koji misli kako će Juran sve što je rekao ponoviti i pred policijom. Nataša se prepala čuvši pucanj iz kolibe i otrčala po Lovru. Karlo i Augustina sretnu Ladu koja ih upozna sa svojom novom prijateljicom Minjom. Svi su u pansionu oduševljeni tajlandskom masažom. Augustina pred Ladom i Minjom prizna da je trudna. Ines se iznenadi kada se Andrija pojavi u postaji s Juranom. Eva se potuži Gordanu što ne može pomoći Andriji, a netko mu očito sve namješta. Renata kaže Juranu kako joj se čini da je Nataši godilo što ga nema. Stela se ljuti na Andriju što je postupio nepromišljeno, ali on kaže da sada bar zna da je Juran kriv i za požar u pilani.

* Epizoda 158:
Lovro je sretan jer je napokon siguran da Nataša gaji osjećaje prema njemu. Kroni primijeti kako se Sofija uređuje u Tonijevom prisustvu. Iako mu Ines savjetuje da bi bilo bolje da surađuje, Andrija odbija odgovarati na njezina pitanja. Minja se uredila za večeru s Kristijanom koji to odmah primijeti. Nataša traži savjet od fra Jakova u vezi Lovre i svoga braka s Juranom. Svi su očajni kada im Stela priopći kako trebaju milijun kuna za kauciju. Minja traži od Eve da joj prizna kako nema nikakvih osjećaja prema Kristijanu. Lovro se pokušava vidjeti s Natašom ali naiđe Juran. Evi je neugodno što Gordana zanima je li spavala s Andrijom.

* Epizoda 159:
Gordan se naljuti kad shvati da mu je Eva lagala u vezi Andrije. Renata uhvati Stelu u Country klubu kako kopa po registratoru koji je izvirio iz njezine torbe. Lada kaže Lovri kako se ne ljuti na njega i zanima ju što namjerava sada napraviti s Natašom. Stela kaže Evi da Renata posjeduje dokumente u kojima se spominje Mayer i da mora nekako doći do njih. Juran poludi kad u hodniku ugleda Ružu i Tonija koji su došli tražiti pomoć od Ivana. Eva ne može vjerovati kad joj Julija kaže da je Gordan upravo platio milijun kuna kaucije za Andriju.

* Epizoda 160
Eva skriva nelagodu pred Julijom jer je Gordan platio kauciju za Andriju. Lovri je sumnjivo što je Tomek platio kauciju za Andriju kad se jedva poznaju. Stela posjeti Jakova i kaže mu kako je odlučila otići u Ameriku pokušati saznati što više kako bi pomogla Andriji. Renata je bijesna na Gordana jer je platio kauciju za Andriju ali je on uvjerava da je upravo tim postupkom riješio sve probleme. Eva je uzrujana jer je Minja ponovno zapitkuje u vezi Kristijana. Sofiji je neugodno kada u trgovini sretne Tonija. Renata je iznenađena što vidi Ivana u pokretu. Kristijan se zbuni kada mu Minja kaže da se zaljubila u njega…

* Epizoda 161
Kristijan se pokušava snaći nakon Minjine izjave da se zaljubila u njega. Juran uvrijedi Juliju zlim komentarima o njezinoj vezi s Andrijom i nastojanju da mu pomogne. Ines kaže ljutitom Andriji da nažalost ne mogu Juranu ništa jer mu je pod iznudom priznao umiješanost u požar. Sofiji je neugodno jer posao koji je našla za Adelu nije baš prikladan za nju, ali ga Adela ipak prihvati. Lada sretne Nikolu i predloži mu da kao i ona krene dalje. Nataši je zbog osjećaja prema Lovri sve teže s Juranom i njegovim ponašanjem. Gordan se iznenadi kada mu Minja kaže da se želi vratiti natrag u Belgiju. Andrija kaže Evi što mu je Juran priznao i moli ju da dobro razmisli hoće li reći Sofiji. Andrija dođe u tvornicu zahvaliti Gordanu.

* Epizoda 162
Nataša poludi ugledavši u pivnici Sofiju s Tonijem. Radoznala Višnja pita Adelu što se dogodilo između nje i Ivana. Uznemirena Nataša ne može vjerovati da joj mama izlazi s bivšim robijašem koji je bio umiješan i u Juranovu otmicu. Renata likuje pred Ivanom što Adela mora glačati za Sofiju kako bi preživjela. Gordanu lakne kada Minja odluči prihvatiti posao kod njega u tvornici. Sofiji je teško zbog Natašine reakcije pa je Toni pokušava utješiti. Renata kaže Gordanu kako ne vidi sm
isao njegove ženidbe s Evom jer idealan potez za proširenje posla bio bi upravo brak između njih dvoje. Andrija kaže Toniju kako je rekao Sofiji za Jurana i da bi bilo dobro da je sada uz nju.

* Epizoda 163
Sofija na zaprepaštenje svih napadne Jurana da je kriv za smrt njezina supruga. Minja se polako uhodava u novi posao, a Eva pokušava pronaći s njom zajednički jezik. Adela inzistira da joj Sofija kaže zašto ju je pitala je li Juran sposoban za zločin. Kristijan moli Ivana da mu da punomoć na sva imovinska i poslovna pitanja. Sofija prizna Adeli da Andrija sumnjiči Jurana za požar u pilani. Renata uvjerava Natašu da je Juranu sada više nego ikada potrebna njezina podrška i ljubav. Eva se zabrine kada joj Sofija kaže da je Juran umiješan u požar i kako je najvjerojatnije sve radio po Gordanovom nalogu. Kristijan moli Andriju da na njega prepiše svu imovinu kako bi dobili na vremenu u sporu s Renatom koji im namjerava sve uzeti.

* Epizoda 164
Kristijan ostane zatečen kada mu Eva kaže da je stigao dopis iz gruntovnice prema kojem je od sada ona jedina vlasnica Country kluba. Ruža je ljuta na Višnju i Loretu što nakon svega žale Adelu koja cijeli život samo glumi patnicu. Eva se zbuni zbog Kristijanovog šaljivog komentara, ali ju iznenadi i prene Gordanov dolazak i sumnjičav pogled. Utučena zbog svega, Sofija i dalje izbjegava Tonija koji ne zna kako bi se ponašao. Ivanu nije jasno što Kristijan smjera s tim prepisivanjem imovine na nekoga izvan kuće, ali je obećao da će mu vjerovati. Renata sumnjičavo gleda Kristijana i Minju, ali joj Juran kaže da je, koliko zna, Kristijan zagrijan za Evu. Ruža kaže Lovri da je sutra Nikoli rođendan i da želi da ostane s njim u kontaktu jer mu je on ipak otac.

* Epizoda 165:
Renata je u šoku kada joj odvjetnik kaže da je sva imovina Vitezovića prepisana na Andriju Bukovca. Renata prizna Juranu kako se ipak prevarila misleći da je Kristijan bezopasan. Evu iznenadi nenajavljen posjet njezine mame Vere (Nada Abrus). Nataša kaže Nikoli da traže nekoga tko će voditi klub, a to bi sada mogao biti on. Lovro kaže Nataši da se ne brine i da će on reći Ruži za Nikolin angažman u Country klubu. Veru zanima kako je Evi u Jablanovu i što se događa na ljubavnom planu. Toni ne može vjerovati kada vidi da je Ruža iz navike ispekla tortu na Nikolin rođendan. Renata je isplanirala kako se riješiti Eve i namjestila da za večerom sjedi pokraj Kristijana. Vera uspije od Lorete i Višnje saznati dosta toga o Evinim ljubavnim nedaćama.

* Epizoda 166:
Gordan teško kontrolira ljubomoru dok promatra Evu u Kristijanovoj blizini, a Renata zadovoljno likuje. Ines kaže Andriji kako je primijetila da se Renata sastaje sa Žaretom, a on joj kaže da bi trebalo pronaći Sonju, Žaretovu polusestru, jer misli kako bi ona mogla dosta toga znati. Nikola se zbuni i bude mu drago kada mu priđe Lovro i da tortu koju je ispekla Ruža. Sofija ponudi Toniju sobu u pansionu i on pristane. Andrija prenese Kristijanu informaciju da se Renata sastaje sa Žaretom. Eva pokušava objasniti Gordanu da nema nikakve skrivene namjere s Kristijanom jer da je htjela već bi bila s njim. Kristijan iznenadi Renatu upitom o tome zašto se sastaje s lokalnim kamatarom.

* Epizoda 167:
Eva se zbuni ugledavši Kristijanovu poruku koju je s njegovog mobitela poslala Renata. Sofija od fra Jakova traži savjet u vezi Tonija. Renata zadovoljno promatra nervoznu Evu u klubu, koja očito čeka Kristijana. Vera odluči posjetiti Otta kako bi malo izgladila situaciju između njih dvoje. Eva ljutito napadne Kristijana pokazujući mu poruku koju joj je poslao. Lovro pokušava dobiti Natašu koja je očajna i ne javlja mu se na telefon. Eva pita Minju je li ona poslala poruku s Kristijanovog mobitela kada se pojavi Gordan koji je već čuo kako ga je čekala u klubu. Lovro zabrinuto moli Andriju da mu još jednom objasni kako je Juran upleten u njegov slučaj i u požar u pilani. Minja primijeti da je Gordan previše zabrinut za Evu i kaže mu da je očito zaljubljen.

* Epizoda 168:
Adela je šokirana kada sazna da je Augustina trudna. Evi je žao što ne može pomoći Lovri da nekako uvjeri Natašu da je Juran loša osoba. Gordan kaže Evi kako misli da je vrijeme da naprave ozbiljan korak i vjenčaju se jer će jedino tako biti potpuno siguran u njezinu ljubav. Sofija se razveseli zbog Karlovog dolaska, ali joj on izbjegava reći da je Augustina trudna. Eva oklijeva odgovoriti Gordanu na njegovu zamisao o vjenčanju tumačeći kako će oboje osjetiti kada bude pravo vrijeme. Andriju iznenadi Inesin neslužbeni posjet. Eva kaže mami da je možda prerano da već otvori ordinaciju u Jablanovu, ali ona misli da tu ima dovoljno pacijenata za nju. Otto se zabrine za posao ugledavši Verin plakat.

* Epizoda 169:
Žare se iznenadi kada mu Renata kaže da se želi riješiti Eve Kralj. Minja kaže Gordanu da ne može vjerovati s kakvim tipovima posluje, misleći na Amerikanca Rona Meyera. Eva se ljuti na mamu koja joj savjetuje da bolje ostavi Gordana i uhvati Kristijana. Lada oprezno upita Natašu zašto nije s Lovrom, a ona joj odgovori da ne može samo tako ostaviti Jurana. Eva se žali Gordanu na mamu koja ju pomalo izluđuje. Toni se zbuni kada ga Ruža pozove na ples. Juran kaže Nataši da bi ponovno probao dobiti bebu s njom. Renata želi da joj Žare potvrdi pristaje li za nju srediti Evu.

* Epizoda 170:
Vera kaže Evi nakon večere da je potpuno sigurna da ne voli Gordana i da se nikako ne smije udati za njega. Juran se razočara kada mu Nataša kaže da misli kako je prerano za dijete. Žare objašnjava zadovoljnoj Renati kako će se točno riješiti Eve, a ona mu kaže da ako ne uspije neće dobiti novce. Ruži je malo neugodno u društvu Tonija zbog Nikole, ali mu kaže da se ne namjerava cijeli život skrivati. Juran je ljut na Natašu što je zaposlila Nikolu u klubu. Gordan primjećuje da je Eva zbog nečega zabrinuta. Minja prizna Veri kako i ona misli da Eva i Gordan nisu jedno za drugo. Nikola se ispričava Nataši što ju je doveo u nevolju s Juranom. Gordan je ljut na Renatu što se bez njega dogovarala s Meyerom. Žare pokušava neprimjetno srediti kočnice na Evinom autu.

Epizoda 171:
Videvsi da Evi curi ulje iz kočnica automobila, Kristijan je panično pokušava sustići. Toni otvoreno kaže Sofiji da je ona jedina žena u Jablanovu koja ga zanima. Nataša se razveseli kada joj Karlo u povjerenju kaže da je Augustina trudna. Renata se razljuti kada joj Žare javi da njegov plan nije uspio. Ines moli Andriju da prije suđenja prođu još jednom kroz cijeli slučaj. Kristijan kaže Evi da od sada mora biti oprezna jer netko joj očito želi nauditi. Renata pred Gordanom glumi iznenađenje u vezi Evine nesreće. Kristijan predloži Ivanu novi način kojim će preduhitriti Renatine planove. Vidjevši kako se Ron ponio prema Nataši, Juran ga instinktivno udari šakom u trbuh. Kristijan kaže Gordanu da čovjek koji je petljao oko Evinog auta nosi lanac oko vrata i ima obrijanu glavu.

* Epizoda 172:
Žare je pod sumnjom da je sabotirao kočnice na Evinom autu. Rene javi Gordanu da je Renatin odvjetnik javio da je privedena zajedno sa svojim suradnikom Žarkom Ćavarom. Lada dovede Veru da popriča s Ottom u vezi problema s odljevom pacijenata, ali je Otto preponosan za razgovor s njom. Kristijan i Julija ne mogu vjerovati da je Žare Renatin suradnik i da je umiješan u Evinu nesreću. Karlo pokušava objasniti Nataši kakav je Juran ustvari, ali ga ona uporno brani. Renata se ljuti na Jurana što je nepromišljeno udario Rona te ga požuruje da s odvjetnikom riješi pitanje imovine Vitezović. Fra Jakov se zabrine kada mu dođe Lovro s idejom da želi razoriti Natašin i Juranov brak. Stela se javi Evi iz Amerike s viješću da je pritvorena.

* Epizoda 173:
Otto je šokiran i razočaran kada mu Vera kaže da Lada od sada radi za nju. Fra Jakova iznenadi Juranov posjet i želja da obnovi zavjete s Natašom kako bi počeli ispočetka. Julija sretne Ines i direktno joj kaže da će podnijeti prijavu protiv nje jer se privatno zanima za Andriju. Vera se dođe ispričati Ottu zbog Lade. Nataša teško skriva zabrinutost zbog Juranove ideje da obnove zavjete. Augustina pozove sve na proslavu u pivnicu. Julija kaže Evi da misli kako je pretjerala s Ines, ali morala joj je dati do znanja da je Andrija njezin teritorij. Renata ne može vjerovati da se Kristijan usudio započeti radove na sustavu za navodnjavanje što će joj sada onemogućiti bilo kakvu gradnju. Fra Jakov kaže Nataši da se mora odlučiti između Lovre i Jurana, ali ga ona moli za odgodu zavjeta. Gordan se zabrine kada mu Ron kaže da se Stela ne smije vratiti ako je nešto saznala.

* Epizoda 174:
Juran se iznenadi što mu je Nataša prešutjela za Augustinino slavlje u pivnici. Eva ne može vjerovati da je Vera uspjela srediti da puste Stelu. Kristijan sretne Minju i kaže joj da mu je žao što se nisu sreli pod drugim okolnostima. Nataša kaže Juranu da se mora odlučiti između svoje majke i ostatka obitelji jer Renata očito uživa u njihovoj nesreći. Gordanov vozač pokazuje Gordanu fotografije na kojima su Eva i Kristijan. Nakon razgovora s Natašom Juran traži od Renate da pronađe mekši način komunikacije s ostatkom obitelji. Julija traži od Gordana da joj ponovno pokaže sve ateste vezane za Meyerovu tehnologiju. Eva zatekne Minju kako se pakira za povratak u Belgiju jer se ne želi zadržavati u sumnjivom poslovnom svijetu poput njezina oca. Renata traži od Žareta da se što prije riješi Eve.

* Epizoda 175:
Renata poludi kad sazna da ju je Žare prevario i pobjegao s njezinim novcem. Loreta ostane u nevjerici kada se pojavi njezin odbjegli zaručnik Zvonko (Đorđe Kukuljica). Otto i Vera na obostrano zadovoljstvo pronalaze zajednički jezik. Gordan kaže Evi da mu je trebala javiti za Minjin iznenadni odlazak, ali Eva misli da je ona dovoljno zrela za samostalne odluke. Toni je pomalo zbunjen, ali sretan nakon noći provedene sa Sofijom. Kroni predloži Evi da zaposle Andriju kao turističkog vodiča. Laborant kaže Renati da je zabrinjavajuća količina otrovnih tvari u otpadnim vodama tvornice, ali ga ona otjera. Renata ima plan kako se riješiti Eve i kaže Juranu da pozove obitelj na ručak, a ona će pozvati Gordana i Evu.

* Epizoda 176:
Otto se zbuni i razočara ugledavši u ordinaciji Veru kako primjenjuje akupunkturu na Ladinoj mami. Nataša zatekne Sofiju i Tonija i kaže im da iako su odlučili biti zajedno ona ne odobrava njihovu vezu. Višnja kaže Loreti da misli kako će Zvonko otići sam kada shvati da nema ništa od obnove veze. Ivan se šali s Ottom kako je primijetio napetost između njega i Vere, koja očito zna motivirati ljude. Kristijan se iznenadi ugledavši Jurana na imanju, a on mu kaže da želi biti bolji zbog Nataše. Julija poželi Andriji sreću na ročištu, a on je zamoli za poljubac. Eva se ispričava Ottu ako mu njezina mama stvara probleme, ali uvijek je bila najbolja upravo prema svojim pacijentima. Renata daje neobične upute Sanji prije večere. Kroni naleti na Zvonka i Loretu u nezgodnom trenutku.

* Epizoda 177:
Renata nestrpljivo čeka da Eva napokon popije zatrovanu vodu, ali joj se plan izjalovi Stjepanovim dolaskom. Zvonko nagovara Višnju da mu pomogne uvjeriti Loretu kako je on puno bolji za nju od Kronija. Otto namjerno glumi bolest i oprečne simptome dok Vera zabrinuto pokušava shvatiti što mu je. Kristijan i Juran ugledaju Stjepana koji se u grču srušio popivši zatrovanu vodu. Loreta se ispričava Kroniju što mu odmah nije rekla za svog bivšeg. Otto pred Verom naglo ozdravi kada ga hitno pozovu da pomogne Stjepanu. Eva kaže Kristijanu kako joj je žao zbog Stjepana jer zna koliko ga cijeni. Vera se naljuti što je Otto glumio bolest, ali on kaže da joj je samo htio dati lekciju. Kristijan pokušava saznati od radnika gdje su se mogli otrovati.

* Epizoda 178:
Fra Jakov se nađe u nevolji kada mu Anđelko kaže kako je među donacijama pronašao i jedan zanimljiv dokument o tuđoj ljubavi. Ivan kaže Veri da će nagovoriti liječnike da svojim pripravkom pokuša pomoći Stjepanu. Gordan pokaže Evi fotografije na kojima je ona s Kristijanom i traži od nje objašnjenje. Kristijan kaže Ivanu kako se ne bi čudio da je Renata umiješana u Stjepanovo trovanje. Višnja i dalje odbija pomoći Zvonku pridobiti natrag Loretu. Eva se požali Sofiji kako ne može vjerovati da ju je Gordan dao pratiti. Rene kaže Gordanu da se laboranti žale da su kemikalije u otpadnim vodama daleko iznad prihvatljive razine. Ivan posjeti Adelu i kaže joj da je razmišljao i da joj ipak ne može oprostiti.

* Epizoda 179:
Ines iznenadi Nikolino priznanje da je on taj koji je ubio odvjetnika Zorića. Renata teško skriva sreću što je Gordan nakon svađe s Evom ponovno spavao s njom. Eva kaže Sofiji da ne zna kako se sada ponašati prema Gordanu. Ines ispituje Nikolu o detaljima Zorićeva ubojstva i kaže mu da ima pravo na odvjetnika. Renata ne može vjerovati da je Nikola priznao ubojstvo i kaže Juranu da joj nitko, pa ni on, neće uskratiti osvetu koju je planirala godinama. Fra Jakov se izbjegava javiti Anđelku, ali kaže sestri Moniki da nikad sa Stelom nije prekršio zavjet. Eva ugleda Gordanovog vozača i kaže mu da je prestane pratiti. Nikola kaže Ruži da zamoli Andriju da se ne miješa u suđenje jer je ovako bolje za sve. Toni se malo naljuti na Sofiju što mu potpuno ne vjeruje.

* Epizoda 180:
Eva pridrži Kristijana koji se zamalo onesvijestio i shvati da ih gleda Gordanov vozač. Ruža pokušava objasniti Andriji da je bitno samo da on bude na sigurnom i slobodan. Otto se razveseli kada ga Vera obavijesti da je Stjepanu bolje. Pred zadovoljnom Renatom vozač kaže Gordanu kako je pronašao Evu na imanju Vitezović opet s Kristijanom. Andrija uzrujano kaže Juliji da neće dozvoliti da netko ide u zatvor umjesto njega. Eva je frustrirana jer bezuspješno pokušava dobiti Gordana na mobitel. Andrija pokušava objasniti Ines da mu je otac nevin i zašto je to napravio, ali ona ne može tu ništa jer je priznao krivnju. Renata traži od Gordanovog vozača da i nju obavještava o Evinom kretanju. Loreta s olakšanjem kaže Višnji kako se situacija konačno malo smirila i Zvonko više ne iskače svako malo pred nju. Nikola pokušava odgovoriti Adelu u njezinoj namjeri da mu dade alibi.

* Epizoda 181:
Adela pokušava uvjeriti Ines da je Nikola nevin jer je u vrijeme ubojstva bio s njom. Loreta smiruje Kronija koji izaziva Zvonka da izađe van da odmjere snage. Eva se razveseli Minjinom povratku iz Belgije. Loreta ne shvaća što se dogodilo da odjednom Višnja brani Zvonka. Otto je pomalo žalostan zbog Ladinog povratka jer to znači da je došao kraj njegovom svakodnevnom druženju s Verom. Vidjevši naslov u novinama, Nikola uvjerava Ines da u večeri ubojstva nije bio s Adelom i da ostaje pri svom iskazu. Ruža je bijesna na Adelu zbog alibija koji je dala Nikoli i želi se obračunati s njom. Višnja kaže Loreti da je branila Zvonka jer joj ga je bilo žao. Juran iznenadi Natašu kupnjom nove kuće.

* Epizoda 182:
Ganuta Juranovom gestom, Nataša se rasplače i kaže mu da plače od sreće. Lada kaže iznenađenom fra Jakovu da je u Belgiji srela fra Antu koji mu poručuje da je dobro i želi mu sreću. Eva se razveseli ugledavši Otta i Veru spremne za prvu zajedničku večeru. Juran obavijesti Ivana i Kristijana da će ga se uskoro riješiti jer je kupio kuću izvan grada. Nataši jave iz Country kluba da su ga upravo zatvorili zbog zdravstveno neispravne vode. Minja ugleda Renatu kako Gordanu mazi vrat. Ottovu i Verinu večeru prekine iznenadni Mihićev poziv. Juran upita Gordana jesu li otpadne vode iz tvornice uzrok zatvaranja kluba. Minja kaže pomalo zbunjenoj Ladi da pođe s njom pratiti Renatu Vitezović. Fra Anđelko kaže iznenađenom Jakovu da je on uzeo Stelino pismo koje traži.

* Epizoda 183:
Fra Jakov se ispričava Anđelku tvrdeći da ga nije imao namjeru ozlijediti, ali mu on kaže da je gotovo. Vera kaže razočaranoj Evi da se ne želi previše vezati s Ottom jer se ipak namjerava vratiti u Kanadu. Višnja ispriča Zvonku da je Loreta ljuta na nju jer mu je pomogla. Ines zadnji put pokušava zbuniti Nikolu u njegovom iskazu, ali ne uspijeva. Lovro kaže Ruži da mora razgovarati s Nikolom jer se boji da bi ovaj njegov postupak mogao navesti Andriju na neku glupost. Minja oprezno ispriča Gordanu kako je slučajno vidjela Renatu s njegovim vozačem. Zvonko iznenadi Višnju ponudom da on bude otac njezinog djeteta i da žive zajedno. Minja kaže Gordanu da ne vjeruje Renati i da misli kako je ona ta koja se želi riješiti Eve.

* Epizoda 184
Zvonko je zatečen jer Višnja želi prihvatiti njegov prijedlog. Gordan kaže Renati da ih je Minja vidjela zajedno u tvornici i da od sada moraju biti pažljiviji. Ivan upozorava Kristijana da pripazi na svoje zdravlje jer cijeli dan naporno radi, ali mu on odgovori da želi što prije završiti sustav za navodnjavanje. Sanja se zabrine kada ju Kristijan počne zapitkivati o vodi koju je dala Stjepanu da pije onaj dan kad se srušio. Zvonko predloži Višnji da za početak izađu na ručak kako bi se bolje upoznali. Renata autom prepriječi Minji put i upozori ju da se više ne miješa u njezin život. Andrija i Toni se zbune kada Ines dođe po Tonija kako bi s njim obavila obavijesni razgovor. Minja upozori Evu da ne vjeruje slijepo Gordanu jer mu je partnerica ona vještica Renata.

* Epizoda 185
Vera ostane zatečena kada ju Otto iznenada zaprosi. Minja moli pomalo zabrinutu Evu da pripazi na Renatu koja je bila, i možda je još uvijek zaljubljena u Gordana. Toni ispriča Sofiji da je priveden zbog krađe novca iz blagajne u pečenjari gdje odrađuje smjenu. Loreta pita Višnju zar stvarno misli biti sa Zvonkom, što joj Višnja potvrdi i ponovno se posvađaju. Gordan na Evi primijeti promjenu u ponašanju i napadne Minju da je svoje neopravdane sumnje o Renati prenijela Evi. Loreta kaže Kroniju da moraju na vrijeme spasiti Višnju od Zvonka. Renata ostane zatečena iznenadnim Evinim pozivom na kavu. Minja zahtijeva od Gordana da raskine suradnju s Renatom.

* Epizoda 186
Renata ostane zatečena izravnim Evinim pitanjem ima li što s njezinim zaručnikom, te joj odbrusi da mu je ljubavnica. Julija slučajno uleti u Inesin ured i zatekne ju s Andrijom. U šoku od saznanja da Renata spava s Gordanom, Eva se požali Sofiji. Ivan i Kristijan ostanu u čudu ugledavši Renatu kako tetoši Stjepana. Julija posjeti Adelu i ispriča joj što se dogodilo s Andrijom i Ines. Nakon što ga napadne zbog Renatine izjave da su ljubavnici, Evu šokira Gordanovo priznanje. Sofija je zabrinuta zbog Tonija koji naporno odrađuje dva posla. Zbog osjećaja krivnje, Andrija donese Juliji bombonijeru i zamoli ju da razgovaraju uz ručak. Gordan je bijesan na Renatu zbog svega što je pr
ouzročila. Kristijan i Ivan zabrinu se ugledavši u rijeci mrtve ribe. Andriju za ručkom iznenadi posjet Helene Antunović (Jelena Nenezić Rakočević).

* Epizoda 187
Andrija upozna Juliju s Helenom, svojom kolegicom s faksa. Veri je žao što čuje da Eva ima problema sa zaručnikom i ponovno joj spomene da je možda baš Kristijan pravi za nju. Kristijan kaže Juliji kako su sva trovanja povezana s dolaskom najprije Gordana, pa onda Renate, ali mu Julija odgovori da ne može nikoga optuživati bez dokaza. Andrija smjesti Helenu u pansion i ona mu kaže da namjerava ostati mjesec dana. Renata je bijesna i frustrirana zbog Gordanovog odbijanja. Ines javi Toniju da je njegov kolega iz druge smjene uzeo onaj novac. Gordanu jave iz tvornice da im je netko poslao inspekciju. Eva se dogovori s Adelom da će reći Sofiji cijelu istinu o Juranovoj nevjeri. Nataša, Juran i Toni krenu k Sofiji razjasniti nesporazum među njima.

* Epizoda 188
Sofija se pokušava snaći jer je upravo saznala o Juranovoj nevjeri sa Sonjom, a sada se s njim i Natašom našla oči u oči. Andrija i Helena zovu Juliju da pođe s njima u Zagreb. Fra Jakov kaže Juranu i Nataši da ima slobodan termin za njihovu obnovu zavjeta. Sofija ne može vjerovati da joj je Adela cijelo vrijeme tajila Juranovu i Sonjinu vezu, te želi da odmah sutra napusti njezin pansion. Gordan se pokušava ispričati Minji tvrdeći da ju nikad ne bi udario, ali bio je pod velikim stresom. Ona ga moli da bar bude pošten prema Evi. Svi ostanu zatečeni kada se usred ceremonije Juranove i Natašine obnove zavjeta pojavi fra Ante i najavi Sofiju kao osobu koja ima nešto protiv njihova braka.

Epizoda 189:
Juran se pred svima pokušava snaći na iznenadne Sofijine optužbe. Adela sve o Juranu ispriča Juliji i požali joj se zbog svađe sa Sofijom. Renata pokušava spasiti cijelu situaciju odvlačeći Natašu i Jurana da razgovaraju nasamo, ali Sofija ju moli da prestane vjerovati njegovim lažima. Fra Ante kaže Jakovu da mu ispriča što se sve događalo otkako ga nije bilo. Juran prizna Nataši da je istina da ju je varao sa Sonjom, ali ju pokušava uvjeriti da ju sada voli. Ruža ispriča Lovri što je čula od Višnje i Lorete o Juranu i Nataši, ali on misli kako će mu Nataša ipak oprostiti, a on ju ne namjerava čekati cijeli život. Renata zatekne Natašu kako se pakira i pokušava ju odgovoriti, ali bezuspješno. Sofiji lakne ugledavši Natašu s koferima.

Epizoda 190:
Fra Ante odluči na svoj način porazgovarati s Anđelkom o fra Jakovu i njegovu problemu. Sofija tješi slomljenu Natašu koja ne može vjerovati kako je mogla biti tako slijepa. Renata pokušava smiriti ljutitog i emotivnog Jurana govoreći mu da je najbolje da sve zaboravi i primi se posla. Gordan uvjerava Evu kako će uskoro riješiti problem s Renatom. Helena svojim posjetom iznenadi Juliju koja ju odmah pozove na piće. Renata ostane zatečena Gordanovom ponudom da otkupi njezin dio tvornice i odmah ga počne ucjenjivati. Juran posjeti Natašu i moli ju da ga još jednom sasluša. Otto iznenadi Veru željom da se vjenčaju prije odlaska, u Jablanovu.

Epizoda 191:
Lovro se iznenadi kada mu dođe Nataša i pita ga mogu li razgovarati. Gordan moli Rene da mu donese sve dokumente vezane uz suradnju s Renatom jer ju želi isplatiti. Lada je presretna zbog Otta i Vere, te odluči javiti Sonji za vjenčanje. Minja neizravno kaže Evi kako misli da ju Kristijan još uvijek voli. Helena oprezno ispituje Andriju o njegovoj vezi s Julijom. Renata pokušava uvjeriti Jurana da sve ovo s Natašom doživljava previše emotivno i da joj je sada potrebna njegova podrška. Fra Jakov se iznenadi kada mu jave iz Zagreba da dođe na razgovor. Renata ostane zatečena Gordanovom prijetnjom. Sofija pokuša upozoriti Lovru i Natašu na bijesnog Jurana. Eva kaže Gordanu da nije sretna s njim.

Epizoda 192:
Sonja razveseli Otta lijepim vijestima o svom novom životu. Ruža kaže Lovri kako je presretna zbog njega i Nataše. Rene oprezno pita zamišljenog Gordana je li uspio raskinuti partnerstvo s Renatom. Sofija ostane zatečena kada joj Eva kaže kako je prekinula s Gordanom. Sonja posjeti utučenog Jurana i savjetuje mu da ostavi Lovru i Natašu na miru. Eva ispriča Minji što se dogodilo s njom i Gordanom. Otto traži savjet od fra Ante o svojoj iznenadnoj situaciji s Verom. Sretna zbog pomirbe s Gordanom, Renata pokuša još jednom trgnuti Jurana iz tmurnih misli. Zabrinut zbog Ruže, Lovro moli Ines da ga pusti da razgovara s Nikolom.

Epizoda 193:
Sofija ne može vjerovati da Eva želi napustiti Jablanovo, te ju moli da razmisli. Minja kaže Ladi da Eva nije ostavila Gordana zbog Kristijana, ali će ga ona probati osvojiti prije odlaska. Nikola moli Ines da dopusti Ruži da ga posjeti. Sofija upozorava Natašu da se nikako ne nalazi nasamo s Juranom. Ruža kaže zaprepaštenom Nikoli da je ozbiljno bolesna i da misli kako će umrijeti. Helena potakne Andriju da razmisli o tome što će biti kada puste Nikolu iz zatvora. Renata napadne Gordana zbog toga što je bez njezinog znanja smanjio razinu klora u otpadnim vodama. Kristijana iznenadi Minjina poduzetnost i marljivost. Ona mu odluči reći kako je Eva ostavila njezina oca.

Epizoda 194:
Ines ostane iznenađena kada joj policajac kaže da su uhitili Žareta. Vidjevši Minju i Kristijana u zagrljaju, Eva ne zna što bi mislila. Lada tješi Minju da je napravila ispravnu stvar u vezi Kristijana. Ines odluči staviti Žareta u ćeliju k Nikoli. Eva tužno kaže Sofiji da i dalje namjerava napustiti Jablanovo. Julija kaže Ivanu da je Sofija potjerala Adelu iz pansiona i da bi joj trebali pomoći. Eva ponudi Nataši prodaju kluba po povoljnoj cijeni. Toni ponudi Lovri i Nataši da zajedno kupe Evin klub. Gordan kaže Minji da je njegov posao u Jablanovu gotov i da se mogu vratiti u Belgiju. Kristijan sustigne Evu koja mu kaže kako ga je vidjela s Minjom.

Epizoda 195:
Juran kaže Renati kako neće dopustiti da Lovro i Nataša budu zajedno. Sara dade Juliji povoda da bude ljubomorna na Helenu i Andriju. Lovro i Nataša su zabrinuti zbog Ružinog zdravlja, pa Nataša zamoli Sofiju da ju ona pokuša nagovoriti na pregled. Renata je šokirana saznavši da su uhvatili Žareta i da ju on sada želi vidjeti. Tonija brine što ga Sofija uspoređuje sa svojim pokojnim suprugom. Andrija uvjerava Juliju da između njega i Helene nema ničega osim prijateljstva. Sofija ne može vjerovati da se Eva želi vratiti staroj profesiji, pa joj Eva objasni pravi razlog svog odlaska. Gordan zahtijeva od Renate da mu kaže pravu prirodu njezina odnosa sa Žaretom.

Epizoda 196:
Juranu nagovara Ladu da se zajednički osvete Lovri i Nataši. Sofija sretne Jurana i traži od njega da ostavi Natašu na miru. Nikola želi saznati od Žareta s kime je i kako povezan. Ladu iznenadi dolazak novog liječnika Borisa Domića (Šiško Horvat Majcan). Eva pokušava naći novi posao preko stare kolegice Irme (Leonora Surian). Lada upozori Natašu na Jurana koji je poludio od ljubomore i želi se osvetiti. Ines prizna Nikoli da gaji osjećaje prema Andriji. Ljubomorna zbog Helene, Julija odlazi k Evi kako bi s njom popričala o Andriji. Nikola pokušava iz Žareta izvući detalje o Zorićevu ubojstvu. Nataša kaže Lovri da misli kako je Juran potpuno poludio i kako ga se moraju kloniti. Lada je očarana Borisom i njegovim finim manirama. Lovro odluči posjetiti Jurana.

Epzioda 197:
U napadu bijesa, Juran automobilom pokupi Lovru i ostavi ga da leži na cesti. Nataša je zabrinuta jer joj se Lovro ne javlja na mobitel. Iz bolnice jave Ruži da odmah dođe jer je Lovro u komi. Fra Jakov kaže fra Anti kako je zavolio Jablanovo i nije mu lako sada otići. Juran traži pomoć od Renate koja mu kaže da prvo moraju prikriti tragove, riješiti se njegovog automobila. Ivan primijeti da je Kristijan iscrpljen i da mu treba odmor. Nataša je sigurna da je za Lovrinu nesreću kriv Juran. Renata traži od Gordana da Rene bude Juranu alibi, ali se iznenadi kada joj on kaže da samo ako potpiše raskid partnerstva. Andrija se odlazi obračunati s Juranom.

Epizoda 198:
Renata je bijesna na Gordana i želi mu se osvetiti. Andrija iskrca Jurana u policijsku postaju, ali se svi iznenade kada dođe Gordan i kaže da je u vrijeme nesreće Juran bio s njim. Julija pokazuje ganutoj Adeli stan koji su joj ona i Kristijan pronašli. Juran ne može vjerovati da je Renata prekinula suradnju s Gordanom u zamjenu za njegov alibi. Ines je depresivna zbog nemoći da strpa prave zločince u zatvor. Čuvši od Andrije da je on pregazio Lovru, Ivan inzistira da porazgovara s Juranom. Helena ugleda Andriju u emotivnom razgovoru s Ines. Boris kaže Ladi da je zabrinut što ne može postaviti dijagnozu za Kristijanove simptome. Eva sretne Kristijana i kaže mu da je zabrinuta za njegovo zdravlje. Ivan predloži Kristijanu da prodaju imanje i odsele.

Epizoda 199:
Nataša se iznenadi i uplaši vidjevši Jurana koji želi razgovarati s njom. Eva kaže Minji da se nešto čudno događa u Jablanovu i moli ju da uzme uzorak otpadnih voda iz tvornice. Juran shvati da je prekasno za njega i Natašu. Sofija je sretna zbog odobrena kredita i potajno nazove brokersku kuću kako bi kupila dionice. Julija se razveseli kada ju Andrija pozove na večeru. Fra Ante se začudi kada mu Ivan kaže da planira prodati imanje i odseliti. Minja kaže Evi da ipak ne može uzeti taj uzorak iz tvornice. Juran otvoreno pita Renatu je li ona naručila Zorićevo ubojstvo. Na fra Antin poticaj, Ivan odlazi razgovarati s Nikolom. Helena nudi Andriji mjesto na katedri svojeg sveučilišta u Americi.

Epizoda 200:
Andrija misli da Helena ima skriveni motiv zbog kojeg ga zove sa sobom u Ameriku, te joj objasni da su samo prijatelji. Žare se iznenadi kada mu Renata kaže da se mora riješiti Gordana. Lada pozove Borisa na piće. Helena kaže Andriji da razmisli o njezinu prijedlogu i o tome bi li Julija bila spremna sve ostaviti zbog njega. Renata je zabrinuta zbog Juranovog letargičnog ponašanja. Minja kaže Evi da je Gordan raskinuo odnose s Renatom. Adela upita fra Jakova bi li možda u humanitarnoj organizaciji bilo posla i za nju. Gordan iznenadi Rene poljupcem. Andrija je zatečen viješću o Evinom odlasku. Boris se zaprepasti ugledavši svog oca, dr. Domića (Darko Milas).

Epizoda 201:
Rene je zatečena Gordanovom iznenadnom prosidbom. Ladu i Borisa iznenadi nenajavljeni posjet njegova oca. Fra Jakovu je drago što je Adeli bolje jer odlaze u Zagreb. Minja ne može vjerovati da će Gordan oženiti svoju tajnicu. Eva i Andrija pripremaju plan kako ući u tvornicu. Ines obavijesti Nikolu da će sutra morati potpisati priznanje pred istražnim sucem. Julija se zabrine zbog Kristijanova kašlja. Boris moli oca da mu se ne miješa u život. Sofiju broker ohrabri na kupnju još dionica. Julija uhvati Jurana kako prati Natašu. Boris kaže Ladi kako ga zbunjuju simptomi koje mještani imaju, uključujući Ružu. Andrija kaže Evi za Heleninu ponudu. Renata je u šoku saznavši za Gordana i Rene. Andrija pronađe Ružino pismo.

Epizoda 202:
Ruža problijedi saznavši od dr. Domića da je trudna. Renata je bijesna zbog Gordanovih zaruka s tajnicom. Lada se ponudi odvesti Ružu ginekologu u Bistricu. Eva otvoreno razgovara s Helenom o njezinim namjerama s Andrijom, te shvati kako je ona ozbiljna prijetnja Juliji. Ljutita Renata najavi Juranu kako se planira osvetiti Gordanu. Eva upozori Juliju na Helenine namjere s Andrijom. Andrija ne može vjerovati da je Ruža trudna. Adela posjeti Ivana kako bi se oprostila. Eva nestrpljivo očekuje analizu uzorka otpadnih voda iz tvornice. Rene i Minja razgovaraju o novonastaloj situaciji. Sofiju uplaši vijest o mogućem padu vrijednosti dionica koje je kupila. Boris se ispričava Ladi zbog svog oca.

* Epzioda 203:
Renata obavijesti Kristijana i Ivana da imaju tjedan dana da se isele s imanja. Ruža kaže Andriji kako je Lovro pomaknuo prst za vrijeme njezinog posjeta. Helena otvoreno kaže Juliji što je sve ponudila Andriji. Renata kaže Juranu da nakon prodaje imanja namjerava natrag u Belgiju i da može s njom. Julija kaže Kristijanu da se sigurno otrovao otpadnim vodama iz Sivke. Julija zahvali Evi što je riskirala i provalila u tvornicu kako bi uzela uzorak vode. Renata i Žare razgovaraju kako se riješiti Gordana. Nataša obavijesti Ružu da je Lovro pomaknuo ruku. Andrija se požali Kroniju da izbjegava Helenu i Juliju jer je pod velikim pritiskom. Kristijan odluči razgovarati s Evom.

* Epizoda 204:
Sofija se požali Evi kako je sve uložila u dionice koje sada samo padaju. Renata je u nevjerici što Vitezovići pristaju na prodaju imanja. Boris ispriča Ladi sve o svom odnosu s ocem. Juliju zbuni razgovor s Juranom. Andrija kaže Ruži da mora reći Nikoli za trudnoću. Lada se pohvali Minji da ju je Boris pozvao van. Minja se zamisli saznavši za trovanja klorom. Andrija kaže Heleni da će otići s njom tek kad mu oslobode oca iz zatvora. Juran podsjeti Kristijana na Renatinu želju za osvetom. Renata ostane zatečena kada ju Nataša zamoli da napusti Country klub. Andrija prizna Juliji da namjerava otići s Helenom. Nakon što je Sofija jedva priznala Toniju za nesreću s dionicama, on joj kaže kako je ipak uspio većinu prodati na vrijeme. Vidjevši Andriju s Julijom, Helena odluči primijeniti agresivniji pristup.

* Epizoda 205:
Andrija je zatečen Heleninom prosidbom. Sofija ne skriva sreću zbog spašenih dionica i prizna Toniju da mu potpuno vjeruje. Gordan pozove Renatu kako bi se oprostio prije odlaska. Domić prizna Borisu da ga je cijelo vrijeme pratio kako bi nadoknadio propušteno. Frustrirana Renata da Juranu aktovku sa svim brojevima svojih računa i zaporkama. Gordan sretne Evu i iskoristi priliku da se oprosti s njom. Adela se u Zagrebu nađe s Karlom i Augustinom. Lada savjetuje Borisu da se pomiri s ocem. Andrija ispriča Kristijanu o svojim ljubavnim i obiteljskim problemima. Eva i Julija su zabrinute da će Gordan otići prije nego stigne rezultat analize. Juran potvrdi Renati da sutra odlazi s njom. Žare se sprema u mraku napasti Gordana.

* Epizoda 206: epizoda Dok Rene leži u nesvijesti, Žare se sukobi s Gordanom. Višnja kaže fra Anti da je Ruža trudna. Ivan i Kristijan razgovaraju o tome tko će gdje živjeti kad se proda imanje. Nakon što je uz pomoć Borisa i njegova oca svladao Žareta, Gordan požuri vidjeti kako je Rene. Renata nestrpljivo iščekuje vijesti. Helena kaže Andriji da radi na tome da nekako pomogne njegovom ocu. Andrija izbjegava reći Juliji za Heleninu bračnu ponudu. Ines pokušava izvući sto više podataka od Žare. Renata požuruje Jurana da hitno otputuju, ali se on ode pozdraviti s Natašom. Julija kaže Andriji kako neće dopustiti da se oženi s Helenom.

* Epizoda 207:
Gordan uspije uhvatiti Renatu prije njezina odlaska. Eva obavijesti sve da rezultati analize potvrđuju da su trovanja u Jablanovu uzrokovana otpadnim vodama iz tvornice Zenit. Ruža šokira goste u pivnici kazavši im da je trudna. Renata još više naljuti Gordana priznanjem da je platila Žaretu da ga se riješi. Eva objasni Minji sve o trovanju te pokuša od nje saznati gdje je sada Gordan. U bijegu od ljutitog Gordana Renata se spotakne i padne. Mali Petar se preplaši i sakrije pod stol u stakleniku. Minja u nevjerici nazove policiju kako bi prijavila oca. Zbog sve jače oluje Ivan i Kristijan panično pokušavaju pronaći malog Petra. Ines dolazi uhititi Gordana.

* Epizoda 208:
Mještani su se udružili u potrazi za malim Petrom. Gordan uvjerava Ines kako je sve bilo Renatino djelo i da on nije kriv za ubojstvo Zorića. Nakon što se probudio iz kome, Lovro kaže Ruži i Natasi kako se jasno sjeća Jurana za volanom auta koji ga je pregazio. Juran ne pruža otpor kada ga Ines dođe privesti. Lada i Boris obavijeste ostale da su pronašli malog Petra. Kristijan zahvaljuje Evi što je došla pomoći traziti Petra. Adela pošalje pismo Nikoli u kojem mu da naslutiti da je Ruža trudna. Andrija moli Ines da pusti Nikolu iz zatvora jer će povući iskaz, ali ga iznenadi njezin stroži stav.

* Epizoda 209:
Andrija nekako pokušava smiriti uznemirenu Ines. Eva tješi Helenu koja postaje svijesna da je izgubila bitku za Andriju. Lada obavijesti Lovru i Natašu da su priveli Jurana. Andrija kaže Ruži da Nikola zna za njezinu trudnoću. Minja se prije odlaska dođe pozdraviti s Ladom. Andrija objasni Juliji kako će vjerojatno morati otići kako bi izbjegao zatvor. Zvonko iznenadi Kronija neobičnom idejom. Kristijan se ponudi odvesti Minju do Zagreba. Boris oraspoloži Ladu koja je tužna zbog Minjinog odlaska. Helena teško skriva sreću pred Julijom zbog nove situacije s Andrijom. Nataša pokušava uvjeriti Jurana da sve prizna I tako se iskupi za sve što je napravio.

Epizoda 210:
Ines ne može vjerovati da je Nataša ipak nagovorila Jurana na priznanje. Sofija razveseli Natašu viješću da ima novac za klub. Kristijan kaže začuđenom Ivanu da je Juran sve priznao. Eva je nervozna prije odlaska. Ines pusti Nikolu na slobodu jer je Juran sve priznao, a imaju i potrebne dokaze. Andrija se dođe pozdraviti s Evom i kaže joj da vjerojatno odlazi s Helenom. Ivan iznenadi Adelu svojim dolaskom u Zagreb. Nikola moli iznenađenu Ružu da mu da još jednu priliku. Julija pokušava uhvatiti Andriju prije nego otputuje. Kristijan odlučno pokušava sustići Evu koja je već krenula prema Zagrebu.

Kraj serije

DOWNLOAD: Actors Band 2009 - Dolina sunca - Muzika iz serije (mp3 - studijski snimak, nije TV rip)

Zavrseno snimanje serije

Slika
Ana Vilenica i Ivan Herceg s producentima Robertom Tomljenovićem i Igorom Šumakovićem

Nakon 7 mjeseci snimanja, na vidikovcu iznad grada Samobora posljednji se put oglasila klapa, snimljena je zadnja, šest tisuća i tristota scena najpopularnije serije u Hrvatskoj i regiji, Doline sunca. Kako bi što prigodnije proslavili završetak snimanja, producenti Igor Šumaković, Robert Tomljenović i Filip Fruk okupili su ekipu na istom mjestu gdje je snimanje serije i započelo, u restoranu Samoborskog hotela Lavica, te iznenadili glavne glumce Anu Vilenicu i Ivana Hercega ukusnom tortom s njihovom fotografijom.

Organiziran je i završni party u zagrebačkom klubu Gjuro na kojem se plesalo i pjevalo do ranih jutarnji sati. Neizostavna na repertoaru DJ-a bila je naravno svima već znana naslovna skladba Doline sunca i stihovi "Moram dalje..."

Slika
Ozren Domiter u Robert Kurbaša

Glumci su ipak priznali kako su i pomalo tužni što je snimanju došao kraj jer se više neće tako intenzivno družiti. Zajedničke jutarnje kave, pripreme za scene i višesatno druženje izrodilo je mnoga prijateljstva koja će trajati do kraja života.
Sada smo poput obitelji, rekla je Višnja Babić. Nadam se da ćemo se nastaviti i dalje družiti i njegovati odnose koji su nastali radom na ovom projektu.

Gledatelji naravno mogu i dalje pratiti seriju koja se svakodnevno emitira na 1. programu HTV- a i tako do 13. srpnja kada će biti prikazana i posljednja, 210. epizoda.

Slika
Marijan Brkić Brk, Bojana Gregorić Vejzović i Husein Hasanefendić Hus


'Dolina sunca' proslavila završetak snimanja

I dok ljubavne zavrzlame u seriji 'Dolina sunca' svaki dan ostavljaju više od milijun gledatelja bez daha, glumci koji su utjelovili stanovnike Jablanova posao su priveli kraju feštom u samoborskom hotelu Lavica i uz tortu proslavili kraj snimanja. No kakvi bi oni profesionalci bili da su nam otkrili kakav je rasplet.
– O, ne, ne, ugovor je svetinja pa svršetak priče ostaje tajna! Serija se mora odgledati do kraja – vješto se izvukao Ivan Herceg koji u seriji glumi Kristijana i dodao:
– Torta je bila fenomenalna i baš smo se dobro zabavili, baš kao što smo se zabavljali i proteklih šest mjeseci. Već mi fale ljudi i tempo, ali ne i lik Kristijana. On neka malo miruje, a ja sam opet Ivan koji se sada odmara i dolazi k sebi te potom kreće u neke nove poslove.

Tako pokušaj da se sazna hoće li barem Kristijan i Eva (Ana Vilenica) ostati skupa nije pao na plodno tlo. No po načinu na koji su Ana i Ivan vješto razrezali tortu, koja bi lako mogla biti i svadbena, možemo samo naklapati ili priželjkivati da tako bude i u seriji, jer sve što nam je Ana, jedna od trenutačno najboljih pjevačica u showu 'Zvijezde pjevaju', kazala jest:
– Umorna sam, ali nedostajat će mi ekipa i nadam se da ćemo se opet sresti na novim projektima!


AKO STE PROPUSTILI: DOWNLOAD KOMPLETNIH EPIZODA "DOLINE SUNCA"!


Na trazenje brojnih posetilaca U poverenju, dajemo vam i mogucnost da preuzmete epizode popularne serije koje ste propustili da pogledate. Javite da li vam se dopada ova opcija...


Epizoda 121:
http://rapidshare.com/files/361223287/Dolina_sunca_121.part1.rar
http://rapidshare.com/files/361232462/Dolina_sunca_121.part2.rar
http://rapidshare.com/files/361241636/Dolina_sunca_121.part3.rar
http://rapidshare.com/files/361247524/Dolina_sunca_121.part4.rar

Epizoda 122:
http://rapidshare.com/files/361664942/Dolina_sunca_122.part1.rar
http://rapidshare.com/files/361674112/Dolina_sunca_122.part2.rar
http://rapidshare.com/files/361683096/Dolina_sunca_122.part3.rar
http://rapidshare.com/files/361688432/Dolina_sunca_122.part4.rar

Epizoda 123:
http://rapidshare.com/files/362104694/Dolina_sunca_123.part1.rar
http://rapidshare.com/files/362114787/Dolina_sunca_123.part2.rar
http://rapidshare.com/files/362124619/Dolina_sunca_123.part3.rar
http://rapidshare.com/files/362130690/Dolina_sunca_123.part4.rar

Epizoda 124:
http://rapidshare.com/files/362526531/Dolina_sunca_124.part1.rar
http://rapidshare.com/files/362535029/Dolina_sunca_124.part2.rar
http://rapidshare.com/files/362543666/Dolina_sunca_124.part3.rar
http://rapidshare.com/files/362579998/Dolina_sunca_124.part4.rar

Epizoda 125:
http://rapidshare.com/files/363808242/Dolina_sunca_125.part1.rar
http://rapidshare.com/files/363818057/Dolina_sunca_125.part2.rar
http://rapidshare.com/files/363827521/Dolina_sunca_125.part3.rar
http://rapidshare.com/files/363833351/Dolina_sunca_125.part4.rar

Epzioda 126:
http://rapidshare.com/files/364284469/Dolina_sunca_126.part1.rar
http://rapidshare.com/files/364295018/Dolina_sunca_126.part2.rar
http://rapidshare.com/files/364305222/Dolina_sunca_126.part3.rar
http://rapidshare.com/files/364310751/Dolina_sunca_126.part4.rar

Epizoda 127:
http://rapidshare.com/files/364943936/Dolina_sunca_127_by_Danko.part1.rar
http://rapidshare.com/files/364948383/Dolina_sunca_127_by_Danko.part2.rar
http://rapidshare.com/files/364952685/Dolina_sunca_127_by_Danko.part3.rar
http://rapidshare.com/files/364955421/Dolina_sunca_127_by_Danko.part4.rar

Epizoda 128:
http://rapidshare.com/files/365311506/Dolina_sunca_128.part1.rar
http://rapidshare.com/files/365315690/Dolina_sunca_128.part2.rar
http://rapidshare.com/files/365320061/Dolina_sunca_128.part3.rar
http://rapidshare.com/files/365322713/Dolina_sunca_128.part4.rar

Epizoda 129:
http://rapidshare.com/files/365609122/Dolina_sunca_129.part1.rar
http://rapidshare.com/files/365616745/Dolina_sunca_129.part2.rar
http://rapidshare.com/files/365624668/Dolina_sunca_129.part3.rar
http://rapidshare.com/files/365629012/Dolina_sunca_129.part4.rar

Epizoda 130:
http://rapidshare.com/files/366902894/Dolina_sunca_130.part1.rar
http://rapidshare.com/files/366911246/Dolina_sunca_130.part2.rar
http://rapidshare.com/files/366919822/Dolina_sunca_130.part3.rar
http://rapidshare.com/files/366926529/Dolina_sunca_130.part4.rar

Epizoda 131:
http://rapidshare.com/files/367339286/Dolina_sunca_131.part1.rar
http://rapidshare.com/files/367348185/Dolina_sunca_131.part2.rar
http://rapidshare.com/files/367356663/Dolina_sunca_131.part3.rar
http://rapidshare.com/files/367361227/Dolina_sunca_131.part4.rar

Epizoda 132:
http://rapidshare.com/files/367732237/Dolina_sunca_132.part1.rar
http://rapidshare.com/files/367741632/Dolina_sunca_132.part2.rar
http://rapidshare.com/files/367749999/Dolina_sunca_132.part3.rar
http://rapidshare.com/files/367754728/Dolina_sunca_132.part4.rar

Epizoda 133:
http://rapidshare.com/files/368127840/Dolina_sunca_133.part1.rar
http://rapidshare.com/files/368136405/Dolina_sunca_133.part2.rar
http://rapidshare.com/files/368143902/Dolina_sunca_133.part3.rar
http://rapidshare.com/files/368149402/Dolina_sunca_133.part4.rar

Epizoda 134:
http://rapidshare.com/files/368534991/Dolina_sunca_134.part1.rar
http://rapidshare.com/files/368542987/Dolina_sunca_134.part2.rar
http://rapidshare.com/files/368551362/Dolina_sunca_134.part3.rar
http://rapidshare.com/files/368556712/Dolina_sunca_134.part4.rar


Epizoda 135:
http://rapidshare.com/files/369673809/Dolina_sunca_135.part1.rar
http://rapidshare.com/files/369682470/Dolina_sunca_135.part2.rar
http://rapidshare.com/files/369690885/Dolina_sunca_135.part3.rar
http://rapidshare.com/files/369695753/Dolina_sunca_135.part4.rar

Epizoda 136:
http://rapidshare.com/files/370099515/Dolina_sunca_136.part1.rar
http://rapidshare.com/files/370106833/Dolina_sunca_136.part2.rar
http://rapidshare.com/files/370114029/Dolina_sunca_136.part3.rar
http://rapidshare.com/files/370118152/Dolina_sunca_136.part4.rar

Epizoda 137:
http://rapidshare.com/files/370609475/Dolina_sunca_137.part1.rar
http://rapidshare.com/files/370623377/Dolina_sunca_137.part2.rar
http://rapidshare.com/files/370630738/Dolina_sunca_137.part3.rar
http://rapidshare.com/files/370635554/Dolina_sunca_137.part4.rar

Epizoda 138:
http://rapidshare.com/files/370870273/Dolina_sunca_138.part1.rar
http://rapidshare.com/files/370881094/Dolina_sunca_138.part2.rar
http://rapidshare.com/files/370889109/Dolina_sunca_138.part3.rar
http://rapidshare.com/files/370893766/Dolina_sunca_138.part4.rar


Epizoda 139:
http://rapidshare.com/files/371327196/Dolina_sunca_139.part1.rar
http://rapidshare.com/files/371334976/Dolina_sunca_139.part2.rar
http://rapidshare.com/files/371342679/Dolina_sunca_139.part3.rar
http://rapidshare.com/files/371347092/Dolina_sunca_139.part4.rar

Epizoda 140:
http://rapidshare.com/files/372453106/Dolina_sunca_140.part1.rar
http://rapidshare.com/files/372460490/Dolina_sunca_140.part2.rar
http://rapidshare.com/files/372468593/Dolina_sunca_140.part3.rar
http://rapidshare.com/files/372473418/Dolina_sunca_140.part4.rar

Epizoda 141:
http://rapidshare.com/files/372830270/Dolina_sunca_141.part1.rar
http://rapidshare.com/files/372837958/Dolina_sunca_141.part2.rar
http://rapidshare.com/files/372844638/Dolina_sunca_141.part3.rar
http://rapidshare.com/files/372848158/Dolina_sunca_141.part4.rar

Epizoa 142:
http://rapidshare.com/files/373205541/Dolina_sunca_142.part1.rar
http://rapidshare.com/files/373213603/Dolina_sunca_142.part2.rar
http://rapidshare.com/files/373220886/Dolina_sunca_142.part3.rar
http://rapidshare.com/files/373224841/Dolina_sunca_142.part4.rar

Epizoda 143:
http://rapidshare.com/files/373623901/Dolina_sunca_143.part1.rar
http://rapidshare.com/files/373630695/Dolina_sunca_143.part2.rar
http://rapidshare.com/files/373637778/Dolina_sunca_143.part3.rar
http://rapidshare.com/files/373641694/Dolina_sunca_143.part4.rar

Epizoda 144:
http://rapidshare.com/files/374066527/Dolina_sunca_144.part1.rar
http://rapidshare.com/files/374073587/Dolina_sunca_144.part2.rar
http://rapidshare.com/files/374080228/Dolina_sunca_144.part3.rar
http://rapidshare.com/files/374084008/Dolina_sunca_144.part4.rar


Epizoda 145:
http://rapidshare.com/files/375180395/dolina_sunca_145.part1.rar
http://rapidshare.com/files/375187678/dolina_sunca_145.part2.rar
http://rapidshare.com/files/375194324/dolina_sunca_145.part3.rar
http://rapidshare.com/files/375197978/dolina_sunca_145.part4.rar

Epizoda 146:
http://rapidshare.com/files/375686303/dolina_sunca_146.part1.rar
http://rapidshare.com/files/375702351/dolina_sunca_146.part2.rar
http://rapidshare.com/files/375718783/dolina_sunca_146.part3.rar
http://rapidshare.com/files/375728966/dolina_sunca_146.part4.rar

Epizoda 147:
http://rapidshare.com/files/376081365/dolina_sunca_147.part1.rar
http://rapidshare.com/files/376083206/dolina_sunca_147.part2.rar
http://rapidshare.com/files/376084892/dolina_sunca_147.part3.rar
http://rapidshare.com/files/376085974/dolina_sunca_147.part4.rar

Epizoda 148:
http://rapidshare.com/files/376309850/dolina_sunca_148.part1.rar
http://rapidshare.com/files/376318983/dolina_sunca_148.part2.rar
http://rapidshare.com/files/376327763/dolina_sunca_148.part3.rar
http://rapidshare.com/files/376332888/dolina_sunca_148.part4.rar

Epizoda 149:
http://rapidshare.com/files/376683369/dolina_sunca_149.part1.rar
http://rapidshare.com/files/376691874/dolina_sunca_149.part2.rar
http://rapidshare.com/files/376700032/dolina_sunca_149.part3.rar
http://rapidshare.com/files/376704807/dolina_sunca_149.part4.rar

Epizoda 150:
http://rapidshare.com/files/377782215/dolina_sunca_150.part1.rar
http://rapidshare.com/files/377790945/dolina_sunca_150.part2.rar
http://rapidshare.com/files/377799195/dolina_sunca_150.part3.rar
http://rapidshare.com/files/377804197/dolina_sunca_150.part4.rar

Epizoda 151:
http://rapidshare.com/files/378165168/dolina_sunca_151.part1.rar
http://rapidshare.com/files/378173299/dolina_sunca_151.part2.rar
http://rapidshare.com/files/378181705/dolina_sunca_151.part3.rar
http://rapidshare.com/files/378187376/dolina_sunca_151.part4.rar


Epizoda 152:
http://rapidshare.com/files/378564222/Dolina_sunca_152.part1.rar
http://rapidshare.com/files/378956890/Dolina_sunca_152.part2.rar
http://rapidshare.com/files/378965061/Dolina_sunca_152.part3.rar
http://rapidshare.com/files/378969726/Dolina_sunca_152.part4.rar

Epizoda 153:
http://rapidshare.com/files/378977283/Dolina_sunca_153.part1.rar
http://rapidshare.com/files/379095650/Dolina_sunca_153.part2.rar
http://rapidshare.com/files/379102947/Dolina_sunca_153.part3.rar
http://rapidshare.com/files/379114600/Dolina_sunca_153.part4.rar

Epizoda 154:
http://rapidshare.com/files/379326682/Dolina_sunca_154.part1.rar
http://rapidshare.com/files/379335715/Dolina_sunca_154.part2.rar
http://rapidshare.com/files/379344589/Dolina_sunca_154.part3.rar
http://rapidshare.com/files/379350315/Dolina_sunca_154.part4.rar

Epizoda 155:
http://rapidshare.com/files/380502606/Dolina_sunca_155.part1.rar
http://rapidshare.com/files/380513561/Dolina_sunca_155.part2.rar
http://rapidshare.com/files/380523129/Dolina_sunca_155.part3.rar
http://rapidshare.com/files/380528183/Dolina_sunca_155.part4.rar

Epizoda 156
http://rapidshare.com/files/380891378/Dolina_sunca_156.part1.rar
http://rapidshare.com/files/380912107/Dolina_sunca_156.part2.rar
http://rapidshare.com/files/380922596/Dolina_sunca_156.part3.rar
http://rapidshare.com/files/380930924/Dolina_sunca_156.part4.rar

Epizoda 157:
http://rapidshare.com/files/381304616/Dolina_sunca_157.part1.rar
http://rapidshare.com/files/381314868/Dolina_sunca_157.part2.rar
http://rapidshare.com/files/381324758/Dolina_sunca_157.part3.rar
http://rapidshare.com/files/381333893/Dolina_sunca_157.part4.rar


Epizoda 158:
http://rapidshare.com/files/381704806/Dolina_sunca_158.part1.rar
http://rapidshare.com/files/381711947/Dolina_sunca_158.part2.rar
http://rapidshare.com/files/381721205/Dolina_sunca_158.part3.rar
http://rapidshare.com/files/381727537/Dolina_sunca_158.part4.rar

Epizoda 159:
http://rapidshare.com/files/382066505/Dolina_sunca_159.part1.rar
http://rapidshare.com/files/382075849/Dolina_sunca_159.part2.rar
http://rapidshare.com/files/382083628/Dolina_sunca_159.part3.rar
http://rapidshare.com/files/382091401/Dolina_sunca_159.part4.rar

Epizoda 160:
http://rapidshare.com/files/383219559/Dolina_sunca_160.part1.rar
http://rapidshare.com/files/383228054/Dolina_sunca_160.part2.rar
http://rapidshare.com/files/383326986/Dolina_sunca_160.part3.rar
http://rapidshare.com/files/383339350/Dolina_sunca_160.part4.rar

Epizoda 161:
http://rapidshare.com/files/383600798/Dolina_sunca_161.part1.rar
http://rapidshare.com/files/383614120/Dolina_sunca_161.part3.rar
http://rapidshare.com/files/383608162/Dolina_sunca_161.part2.rar
http://rapidshare.com/files/383618117/Dolina_sunca_161.part4.rar

Epizoda 162:
http://rapidshare.com/files/383962093/Dolina_sunca_162.part1.rar
http://rapidshare.com/files/383971175/Dolina_sunca_162.part2.rar
http://rapidshare.com/files/383978847/Dolina_sunca_162.part3.rar
http://rapidshare.com/files/383983050/Dolina_sunca_162.part4.rar


Epizoda 163:
http://rapidshare.com/files/384358846/Dolina_sunca_163.part1.rar
http://rapidshare.com/files/384475642/Dolina_sunca_163.part2.rar
http://rapidshare.com/files/384375958/Dolina_sunca_163.part3.rar
http://rapidshare.com/files/384379768/Dolina_sunca_163.part4.rar

Epizoda 164:
http://rapidshare.com/files/384757530/Dolina_sunca_164.part1.rar
http://rapidshare.com/files/384764118/Dolina_sunca_164.part2.rar
http://rapidshare.com/files/384770224/Dolina_sunca_164.part3.rar
http://rapidshare.com/files/384773761/Dolina_sunca_164.part4.rar

Epizoda 165:
http://rapidshare.com/files/385824602/Dolina_sunca_165.part1.rar
http://rapidshare.com/files/385831291/Dolina_sunca_165.part2.rar
http://rapidshare.com/files/385837682/Dolina_sunca_165.part3.rar
http://rapidshare.com/files/385841417/Dolina_sunca_165.part4.rar

Epizoda 166:
http://rapidshare.com/files/386223468/Dolina_sunca_166.part1.rar
http://rapidshare.com/files/386230315/Dolina_sunca_166.part2.rar
http://rapidshare.com/files/386236575/Dolina_sunca_166.part3.rar
http://rapidshare.com/files/386241023/Dolina_sunca_166.part4.rar

Epizoda 167:
http://rapidshare.com/files/386590867/Dolina_sunca_167.part1.rar
http://rapidshare.com/files/386598548/Dolina_sunca_167.part2.rar
http://rapidshare.com/files/386606154/Dolina_sunca_167.part3.rar
http://rapidshare.com/files/386610770/Dolina_sunca_167.part4.rar

Epizoda 168:
http://rapidshare.com/files/387000810/Dolina_sunca_168.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387010161/Dolina_sunca_168.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387018640/Dolina_sunca_168.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387023511/Dolina_sunca_168.part4.rar

Epizoda 169:
http://rapidshare.com/files/387364012/Dolina_sunca_169.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387372407/Dolina_sunca_169.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387380864/Dolina_sunca_169.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387385718/Dolina_sunca_169.part4.rar


Epizoda 17o:
http://rapidshare.com/files/388500255/Dolina_sunca_170.part1.rar
http://rapidshare.com/files/388515190/Dolina_sunca_170.part2.rar
http://rapidshare.com/files/388523445/Dolina_sunca_170.part3.rar
http://rapidshare.com/files/388528193/Dolina_sunca_170.part4.rar

Epizoda 171:
http://rapidshare.com/files/388895463/Dolina_sunca_171.part1.rar
http://rapidshare.com/files/388905367/Dolina_sunca_171.part2.rar
http://rapidshare.com/files/388914386/Dolina_sunca_171.part3.rar
http://rapidshare.com/files/388919701/Dolina_sunca_171.part4.rar

Epizoda 172:
http://rapidshare.com/files/389319395/Dolina_sunca_172.part1.rar
http://rapidshare.com/files/389327686/Dolina_sunca_172.part2.rar
http://rapidshare.com/files/389335054/Dolina_sunca_172.part3.rar
http://rapidshare.com/files/389339701/Dolina_sunca_172.part4.rar

Epizoda 173:
http://rapidshare.com/files/389705256/Dolina_sunca_173.part1.rar
http://rapidshare.com/files/389714933/Dolina_sunca_173.part2.rar
http://rapidshare.com/files/389724095/Dolina_sunca_173.part3.rar
http://rapidshare.com/files/389729567/Dolina_sunca_173.part4.rar


Epizoda 174:
http://rapidshare.com/files/390087636/Dolina_sunca_174.part1.rar
http://rapidshare.com/files/390095403/Dolina_sunca_174.part2.rar

http://rapidshare.com/files/390103482/Dolina_sunca_174.part3.rar

http://rapidshare.com/files/390108215/Dolina_sunca_174.part4.rar


Epizoda 175:
http://rapidshare.com/files/391411087/Dolina_sunca_175.part1.rar
http://rapidshare.com/files/391420810/Dolina_sunca_175.part2.rar

http://rapidshare.com/files/391429555/Dolina_sunca_175.part3.rar

http://rapidshare.com/files/391434626/Dolina_sunca_175.part4.rar


Epizoda 176:
http://rapidshare.com/files/391560699/Dolina_sunca_176.part1.rar
http://rapidshare.com/files/391567719/Dolina_sunca_176.part2.rar

http://rapidshare.com/files/391550001/Dolina_sunca_176.part3.rar

http://rapidshare.com/files/391554141/Dolina_sunca_176.part4.rar


Epizoda 177:
http://rapidshare.com/files/391930874/Dolina_sunca_177.part1.rar
http://rapidshare.com/files/391937549/Dolina_sunca_177.part2.rar

http://rapidshare.com/files/391943464/Dolina_sunca_177.part3.rar

http://rapidshare.com/files/391946871/Dolina_sunca_177.part4.rar


Epizoda 178:
http://rapidshare.com/files/392260512/Dolina_sunca_178.part1.rar
http://rapidshare.com/files/392273693/Dolina_sunca_178.part2.rar

http://rapidshare.com/files/392283382/Dolina_sunca_178.part3.rar

http://rapidshare.com/files/392289180/Dolina_sunca_178.part4.rar


Epizoda 179:

http://www.megaupload.com/?d=5L6RVQQL

Epizoda 180:
http://www.megaupload.com/?d=Z4UF1S5H

Epizoda 181:
http://rapidshare.com/files/393753259/Dolina_sunca_Ep.181.rar
http://rapidshare.com/files/393753315/Dolina_sunca_Ep.181.r00

http://rapidshare.com/files/393753195/Dolina_sunca_Ep.181.r01

http://rapidshare.com/files/393752051/Dolina_sunca_Ep.181.r02


Epizoda 182:
http://rapidshare.com/files/394378481/Dolina_sunca_Ep.182.rar
http://rapidshare.com/files/394378464/Dolina_sunca_Ep.182.r00
http://rapidshare.com/files/394378467/Dolina_sunca_Ep.182.r01
http://rapidshare.com/files/394378451/Dolina_sunca_Ep.182.r02


Epizoda 183:
http://rapidshare.com/files/394920680/Dolina_sunca_183.rar
http://rapidshare.com/files/394920629/Dolina_sunca_183.r00
http://rapidshare.com/files/394920582/Dolina_sunca_183.r01

Epizoda 184:
http://rapidshare.com/files/394925675/Dolina_sunca_Ep.184.rar
http://rapidshare.com/files/394925621/Dolina_sunca_Ep.184.r00
http://rapidshare.com/files/394925944/Dolina_sunca_Ep.184.r01
http://rapidshare.com/files/394925464/Dolina_sunca_Ep.184.r02


Epizoda 185:
http://rapidshare.com/files/395259731/Dolina_sunca_Ep.185.rar
http://rapidshare.com/files/395259749/Dolina_sunca_Ep.185.r00
http://rapidshare.com/files/395259811/Dolina_sunca_Ep.185.r01
http://rapidshare.com/files/395259430/Dolina_sunca_Ep.185.r02

Epizoda 186:
http://rapidshare.com/files/397045042/Dolina_sunca_Ep.186.part1.rar
http://rapidshare.com/files/397044986/Dolina_sunca_Ep.186.part2.rar

Epizoda 187:
http://rapidshare.com/files/397051208/Dolina_sunca_Ep.187.part1.rar
http://rapidshare.com/files/397051158/Dolina_sunca_Ep.187.part2.rar


Epzioda 188:

http://rapidshare.com/files/397571787/Dolina_sunca_188.part1.rar
http://rapidshare.com/files/397581079/Dolina_sunca_188.part2.rar
http://rapidshare.com/files/397589117/Dolina_sunca_188.part3.rar
http://rapidshare.com/files/397594006/Dolina_sunca_188.part4.rar

Epizoda 189:
http://rapidshare.com/files/397966349/Dolina_sunca_189.part1.rar
http://rapidshare.com/files/397974058/Dolina_sunca_189.part2.rar
http://rapidshare.com/files/397982597/Dolina_sunca_189.part3.rar
http://rapidshare.com/files/397987921/Dolina_sunca_189.part4.rar

Epizoda 190:
http://rapidshare.com/files/399049323/Dolina_sunca_190.part1.rar
http://rapidshare.com/files/399057269/Dolina_sunca_190.part2.rar
http://rapidshare.com/files/399065207/Dolina_sunca_190.part3.rar
http://rapidshare.com/files/399070009/Dolina_sunca_190.part4.rar

Epizoda 191:
http://rapidshare.com/files/399413580/Dolina_sunca_191.part1.rar
http://rapidshare.com/files/399422906/Dolina_sunca_191.part2.rar
http://rapidshare.com/files/399430658/Dolina_sunca_191.part3.rar
http://rapidshare.com/files/399436089/Dolina_sunca_191.part4.rar


Epizoda 192:
http://rapidshare.com/files/399784720/Dolina_sunca_192.part1.rar
http://rapidshare.com/files/399792808/Dolina_sunca_192.part2.rar
http://rapidshare.com/files/399800338/Dolina_sunca_192.part3.rar
http://rapidshare.com/files/399805244/Dolina_sunca_192.part4.rar


Epizoda 193:
http://rapidshare.com/files/400152320/Dolina_sunca_193.part1.rar
http://rapidshare.com/files/400160214/Dolina_sunca_193.part2.rar
http://rapidshare.com/files/400169004/Dolina_sunca_193.part3.rar
http://rapidshare.com/files/400174252/Dolina_sunca_193.part4.rar

Epizoda 194:
http://rapidshare.com/files/400485266/Dolina_sunca_194.part1.rar
http://rapidshare.com/files/400492054/Dolina_sunca_194.part2.rar
http://rapidshare.com/files/400498490/Dolina_sunca_194.part3.rar
http://rapidshare.com/files/400502603/Dolina_sunca_194.part4.rar


Epizoda 195:
http://rapidshare.com/files/401442094/Dolina_sunca_195.part1.rar
http://rapidshare.com/files/401451364/Dolina_sunca_195.part2.rar

http://rapidshare.com/files/401460078/Dolina_sunca_195.part3.rar

http://rapidshare.com/files/401464207/Dolina_sunca_195.part4.rar


Epizoda 196:
http://rapidshare.com/files/401776183/Dolina_sunca_196.part1.rar
http://rapidshare.com/files/401784145/Dolina_sunca_196.part2.rar
http://rapidshare.com/files/401791045/Dolina_sunca_196.part3.rar
http://rapidshare.com/files/401795102/Dolina_sunca_196.part4.rar

Epizoda 197:
http://hotfile.com/dl/50309583/ccf0b06/Dolina_sunca_197.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/50309689/ef89bf1/Dolina_sunca_197.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/50309807/0355001/Dolina_sunca_197.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/50309875/5cd7ea8/Dolina_sunca_197.part4.rar.html

Ili:
http://rapidshare.com/files/402257123/Dolina_sunca_197.part1.rar
http://rapidshare.com/files/402265526/Dolina_sunca_197.part2.rar
http://rapidshare.com/files/402273457/Dolina_sunca_197.part3.rar
http://rapidshare.com/files/402278499/Dolina_sunca_197.part4.rar
(linkove mozete da kombinujete)


Epizoda 198:
http://rapidshare.com/files/402457828/Dolina_sunca_198.part1.rar
http://rapidshare.com/files/402464165/Dolina_sunca_198.part2.rar
http://rapidshare.com/files/402470419/Dolina_sunca_198.part3.rar
http://rapidshare.com/files/402474218/Dolina_sunca_198.part4.rar

http://hotfile.com/dl/50405335/165fdb9/Dolina_sunca_198.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/50405405/b7a2fc9/Dolina_sunca_198.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/50405455/fda24ae/Dolina_sunca_198.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/50405504/3f3d4e4/Dolina_sunca_198.part4.rar.html

Epizoda 199:
http://rapidshare.com/files/402902198/Dolina_sunca_199.part1.rar
http://rapidshare.com/files/402910629/Dolina_sunca_199.part2.rar
http://rapidshare.com/files/402921584/Dolina_sunca_199.part3.rar
http://rapidshare.com/files/402928134/Dolina_sunca_199.part4.rar

Epizoda 200:
Megaupload link
Ili:
http://rapidshare.com/files/403641573/Dolina_sunca_200.part1.rar
http://rapidshare.com/files/403649684/Dolina_sunca_200.part2.rar
http://rapidshare.com/files/403655781/Dolina_sunca_200.part3.rar
http://rapidshare.com/files/403659938/Dolina_sunca_200.part4.rar


Epizoda 201:
Megaupload link
Ili:
http://www.fileserve.com/file/nMArFxr/DS.201.avi


Epizoda 202:
Megaupload (380 mb)
Ili
http://www.fileserve.com/file/u9NnXrF/DS.202.avi


Epizoda 203:
http://www.fileserve.com/file/szyZAZB/DS.203.avi
Ili:
Megaupload (380 mb)
Ili:
Rapidshare 1
Rapidshare 2
Rapidshare 3
Rapidshare 4

Epizoda 204:
http://www.megaupload.com/?d=B22HZHEF
Ili:
http://www.fileserve.com/file/RCBXVCQ/DS.204.avi
Ili:
http://rapidshare.com/files/404338944/dolina.sunca.e204.r00
http://rapidshare.com/files/404339731/dolina.sunca.e204.r01
http://rapidshare.com/files/404340589/dolina.sunca.e204.r02
http://rapidshare.com/files/404341086/dolina.sunca.e204.rar

Epizoda 205:
http://www.fileserve.com/file/ugVGsMT
http://www.fileserve.com/file/Ruy69YH
http://www.fileserve.com/file/WDKMDnD
http://www.fileserve.com/file/C9vr2gP
Ili:
http://hotfile.com/dl/52153099/f74ca68/dolina.sunca.e205.rar.html
http://hotfile.com/dl/52152678/065fc8d/dolina.sunca.e205.r00.html
http://hotfile.com/dl/52152847/bf8e8fd/dolina.sunca.e205.r01.html
http://hotfile.com/dl/52152948/70d3a3e/dolina.sunca.e205.r02.html
Ili:
One File - AVI format
http://www.fileserve.com/file/hu2awnm/DS.205.avi
Ili:
http://www.megaupload.com/?d=DLDLBVX3


Epizoda 206:
MKV format
http://www.fileserve.com/file/3b4VF8W
http://www.fileserve.com/file/SYk5Ru5
http://www.fileserve.com/file/QNumuTv
http://www.fileserve.com/file/qwVqYfU

AVI format
http://www.fileserve.com/file/sGNCfXm/DS.206.avi
Ili:
http://www.megaupload.com/?d=QNAHK8FY

Epizoda 207:
MKV format
http://hotfile.com/dl/52980683/47b02c6/dolina.sunca.e207.r00.html
http://hotfile.com/dl/52980918/e07cfcd/dolina.sunca.e207.r01.html
http://hotfile.com/dl/52981069/1507168/dolina.sunca.e207.r02.html
http://hotfile.com/dl/52981195/62caa49/dolina.sunca.e207.rar.html

AVI format
http://www.fileserve.com/file/uW6T2mH/DS.207.XUsite.com.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/E3UytPF/DS.207.XUsite.com.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/jWv24kB/DS.207.XUsite.com.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/bWk8rvJ/DS.207.XUsite.com.part4.rar

Ili:
http://rapidshare.com/files/405438263/DS.207.XUsite.com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/405444248/DS.207.XUsite.com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/405450067/DS.207.XUsite.com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/405457167/DS.207.XUsite.com.part4.rar

Jedan link AVI format:
http://www.fileserve.com/file/GmJNc5N/DS.207.avi

Ili:
http://www.megaupload.com/?d=TQ510YT8


Epizoda 208:
MKV format by Danko
http://www.fileserve.com/file/Qb2yvk8
http://www.fileserve.com/file/KJfCXUE
http://www.fileserve.com/file/a5XvXjH
http://www.fileserve.com/file/mRHKCmK

AVI format by Maestro
http://www.fileserve.com/file/cMdsqkh/DS.208.XUsite.com.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/N8yasSk/DS.208.XUsite.com.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/a25Tjem/DS.208.XUsite.com.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/VAktdM3/DS.208.XUsite.com.part4.rar
http://www.fileserve.com/file/x3snqDS/DS.208.XUsite.com.part5.rar

li
http://rapidshare.com/files/405591111/DS.208.XUsite.com.part5.rar
http://rapidshare.com/files/405583841/DS.208.XUsite.com.part4.rar
http://rapidshare.com/files/405576549/DS.208.XUsite.com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/405570046/DS.208.XUsite.com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/405562339/DS.208.XUsite.com.part1.rar

Jeda link AVI:
http://www.fileserve.com/file/nJ5NGR3/DS.208.avi
Ili:
http://www.megaupload.com/?d=VRCAB07Q


Epizoda 209:
HQ Matroska .mkv:
http://www.megaupload.com/?d=B38EH4NI
Ili:
http://www.fileserve.com/file/PSp4gKx


Epizoda 210:
http://www.megaupload.com/?d=CN25GAP0

Epizode 209 i 210 zajedno

Fajl 1
Fajl 2
Fajl 3
Fajl 4


Password:
Danko (ako je potrebno)

KRAJ SERIJE!

207 komentara:

Анониман,  четвртак, 17. децембар 2009. 00:05:00 CET  

Serija je super.Najvise mi se svidja Eva i Kristijan naravno,jedva cekam da se njih dvoje spetljaju:))))

Анониман,  понедељак, 4. јануар 2010. 16:56:00 CET  

EVA+ROBERT JULIJA+ANDRIJA IVAN+ADELA NIKOLA+RUZA STELA+XXXXX LOVRO+LADA AUGUSTINA+KARLO MERCEDES+BMW KRISTIJAN+IRENA LORETA+KRONI VISNJA=KRAVETINA
(LJULJETA)

JURAN JE BUDALA

Анониман,  четвртак, 7. јануар 2010. 21:21:00 CET  

SERIJA JE ODLICNA, ZANIMLJIVA I PUNA IZNENADJENJA. SVAKODNEVNO GLEDAM OVU SERIJU I NIKAD JE NE PROPUSTAM. IZABRAO SAM OVU SERIJU ZATO STO SU GLUMCI STVARNO DOBRI, POGOTOVO KRISTIJAN I EVA I ANDRIJA I JULIJA. NAMERNO SAM OVAKO NAPISAO JER BI VOLEO DA ONI NA KRAJU SERIJE BUDU ZAJEDNO.

Анониман,  петак, 8. јануар 2010. 18:58:00 CET  

serija je extra,super
jedva cekam da kristijan ostavi irenu i bude sa evom./..........
jedva cekam tu epizodu.......

Анониман,  петак, 8. јануар 2010. 20:03:00 CET  

Serija mi se mnog svidja...

Jedva cekam scene sa Evom I Kristijanom...

Unknown петак, 8. јануар 2010. 21:16:00 CET  

Serija je odlicna!Glumci su super. SAMO NAPRIJED!!!!

dell субота, 9. јануар 2010. 23:18:00 CET  

serija je strava stalno je gldam ali imam primedu to sto ne pustaju dve epizode za redom nego puste samo jedno.jedva cekam da vidim sta ce se dogoditi u sledecoj epizodi.sigurno mislite da mogu da vidim ovda da to nije problem,ali neznam do koje sam epizode doso mislim koj br.Sve u svemu serija je odlicna a ja sam veoma probirljiv u tom pogledu i gledam samo lud,zbunjen,normalan,bel ladju i dolinu sunca.volim samo komedije ali srpske kao sto je bela ladja ali ovo je strava bezobzira sto nije komedija.zato sto ima desavanjai nije dosadna kao spasnke serije.ima puno preokreta ima ljubavnih i romantcnih scena.ma mislim da je doluna sunca serija za svaciji ukus.i cestitam onom ko je pisao scenario i mislim da je dobar odabir glumaca svakom glucu ta uloga lezi. sve u svemu sve najbolje i zelim da napravite jos jedan serijal doline suca!

Анониман,  недеља, 10. јануар 2010. 16:35:00 CET  

Serija je super, ne propustam ni jednu epizodu. Fra Ante mi izvlaci nervej jer se pravi da je pametan, a od toga nikakve vajde.

Анониман,  недеља, 10. јануар 2010. 18:16:00 CET  

dolina sunca je zakon

Анониман,  понедељак, 11. јануар 2010. 11:12:00 CET  

Dolina Sunca je odlična serija!!! Pratim vas od pon. do pet. na prvom programu HTV-a i ako tako nastavite daleko ćete stić!!! Naj , naj glumci su mi: Eva Kralj, Kristijan Vitezović, i Andrija Bukovec!!! Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. od vašeg vjetnog gledaoca Marka Radića!!!!!!

Анониман,  понедељак, 11. јануар 2010. 22:34:00 CET  

EE ljudi serija je extra!! najbolja do sad...jako bi zeljela da ima puno epizoda!! Nijednu epizodu nisam propustila ....!! Kristijan je najbolji momak!! haha!! ii Eva!! Augustina je najljepsa!! hehe!! pozdrav!! samo naprijed serija je odlicna!! :)

Анониман,  уторак, 12. јануар 2010. 12:07:00 CET  

MALO JE RECI DOLINA SUNCA....najbolja hrvatska serija do sada...veljko vesic

Анониман,  уторак, 12. јануар 2010. 19:54:00 CET  

Ma serija je extra. Andrija, Julija, Eva i Kristijan su naj...!!! A Tina & Karlo su sladak par!!!! I malo me nervira Višnja-prava tračara!!!!! SVE U SVEMU NAJ SERIJA.....

daca,  уторак, 12. јануар 2010. 20:04:00 CET  

Serija je super.Najbolje uloge su mi:Andrija,Julija,TINA,KARLO...a visnja mi je odvratna mrzim je gledati...

Анониман,  среда, 13. јануар 2010. 11:34:00 CET  

super e serijata,ja davaat i vo mk i mi se svigaat mnogu glumcite, osobeno mi se svigaat karlo i tina,super par, romantikata megu adela i nikola (isto mi se sviga sto nadvoresniot izgled na adela potpolno odgovara na nejziniot lik,iako znaeme deka e po malce sebicna i antipaticna,sekako vo filmot.)

Анониман,  среда, 13. јануар 2010. 11:56:00 CET  

ej i da ne zaboravam mnogu me potsetuvaat na glumcite od la madrastra , kako victoria ruffo i cesar evora . a toa mi bese omilena serija !

Анониман,  четвртак, 14. јануар 2010. 13:27:00 CET  

SERIJU NE PROPUSTAM SUPER JE A OMILJENI GLUMAC I GLUMICA IZ OVE SERIJE SU MI EVA KRALJ I KARLO

Unknown субота, 16. јануар 2010. 13:40:00 CET  

VOLJELA BI DA KRISTIJAN I EVA BUDU ZAJEDNO
MOLIM REZIJU DA UCINI NESTO PO TOM PITANJU!!!

mile понедељак, 18. јануар 2010. 21:08:00 CET  

najbolja je serija koju sam ikad gledao.pozdrav za sve glumce

Анониман,  понедељак, 18. јануар 2010. 21:13:00 CET  

NAJBOLJA ,,HRVASKA,, SERIJA DA NAGLASIM ,,,HRVASKA,,,


COLL SERIJA POZZ ZA SVE GLUMCE... CMOK

Анониман,  понедељак, 18. јануар 2010. 21:17:00 CET  

Fra Ante je ljutit na samoga sebe i osjeća grižnju savjesti zbog fra Jakova. Kada joj Nataša ispriča što se dogodilo, Sofija problijedi zbog sjećanja na smrt svog supruga. Andrija i Eva podjednako su zbunjeni i nespretni zbog iznenadnog seksa. Utučeni fra Ante upita Otta kako je fra Jakov, a Otto ga nagovara da je najbolje da ga sam posjeti u bolnici jer će ga to sigurno razveseliti. Stela zatekne Evu nakon seksa s Andrijom. Sonja radoznalo promatra izraz Juranovog lica kada mu ukućani kažu da je bio požar koji je izazvao Stanko i u kojem je poginuo. Stela pokušava izvući nešto od Eve, ali ona ne želi govoriti o tome što je bilo između nje i Andrije već ju upita što je s njom i Robertom. Ruža se zbog požara zabrine za Andriju kazavši mu da nikad nije ni pomislila da je on kriv za požar u pilani. Stela izbjagava odgovoriti Evi što je s Robertom, te traži od nje potpuni izvještaj o događajima u Jablanovu. Julija se zbuni što Andrija izbjegava razgovarati s njom. Eva i Sofija ostanu zatečene kada im Stela kaže da je dala otkaz u firmi i da se namjerava preseliti u Jablanovo. Sumnjajući na Juranovu umiješanost, Sonja se raspituje kod Višnje i Adele o detaljima požara u pilani od prije 5 godina

Анониман,  уторак, 19. јануар 2010. 10:38:00 CET  

ispala je glupa serija jer su se andrija i eva spetljali, bilo bi bolje da je andrija s julijom i malim petrom, da juran nevara natasu, a najbolje je sto je sonja skontala ko je podmetnuo pozar, i steta je sto se otto neslaze sa sonjom, nadajmo se da hoce,bilo bi dobro da loreta bude sa kronijem, visnja manje traca lazi, da karlo i augustina ostanu zajedno i odu u Zagreb zivjeti zajedno,da juran ode u zatvor jer je podmetnuo pozar,i zbog polja,da ivan i adela budu zajedno kao i nikola i ruza a serija je naj naj bolja

Анониман,  уторак, 19. јануар 2010. 10:53:00 CET  

naj su glumci augustina.loreta,natasa,sofija,kris,julija,kroni serija je odlicana veoma mi se dopada glumci su savrseni za ove uloge svasta se dogadza nije dosadna ko neke ha ha ha pozzz za sve glumce odlicni su ne samo oni koje sam nabrojala pratim ih i kad glume i u drugim scenarijin BOKKKK DORA....

Анониман,  уторак, 19. јануар 2010. 10:58:00 CET  

serija je zakon, treba biti vise ovakvih, najjjjj glumci su mi; julija, augustina, andrija, eva, kristijan, loreta, otto, lada, natasa, sofija i kroni......... POZZZZZZZZZZ SVIM GLUMGIMA I OSTALIMA IWANA

Анониман,  уторак, 19. јануар 2010. 14:59:00 CET  

ma serija je super.volio bih da karlo i augustina budu zajedno kao i andrija i julija.kad stizu nove epizode

Анониман,  уторак, 19. јануар 2010. 19:33:00 CET  

i meni jemalo glupo sto su se andrija i eva spetljali ali jgb ja bi volila da je sa Julijom
naj su mi glumci :Andrija,Avgustina,Julija,Sonja a najgora Višnja ono fakat fuj :)))
poZzZZ

Анониман,  уторак, 19. јануар 2010. 20:37:00 CET  

Serija je extra. NAjzad je EVa pocela da se otkacinje od Kristijana i da ostavi jadnu Irenu na miru, koja bi imala idealnu vezu, da se Eva nije pojavila i sve upropastila...

Анониман,  уторак, 19. јануар 2010. 22:23:00 CET  

VOLELA BIH DA EVA I KRISTIJAN OSTANU ZAJEDNO..JULIJA I ANDRIJA ZAJEDNO...NERVIRA ME IRENA!

Анониман,  среда, 20. јануар 2010. 01:59:00 CET  

Neke scene (kao npr.ona između Eve i Kristijana u 79 epizodi) izvrsne su i veoma su mi se dojmile. S ponekim izuzetkom (loša gluma) serija je odlična. Ana Vilenica alias Eva Kralj u svakom pogledu me potpuno iznenadila. Ostao sam očaran.

Анониман,  четвртак, 21. јануар 2010. 15:13:00 CET  

NISAM NI MOGAO VEROVATI DA SU HRVATI SPOSOBNI NAPRAVITI TAKO DOBRU SERIJU SVAKA VAM CAST GLEDAM JE SVAKI DAN

Анониман,  петак, 22. јануар 2010. 17:44:00 CET  

pa normalno da i mi umemo da dobru seriju napravimo!:)
kao nekada vi Bolji život:)

pozdrav iz ZG-a svim Dolinasuncoljupcima:)

Анониман,  уторак, 26. јануар 2010. 15:07:00 CET  

Najbolja serija ikada do sad sto je emitovana na B92....Poz.

Анониман,  уторак, 26. јануар 2010. 22:06:00 CET  

Hey serija je extra....... Andrija mi je omiljeni glumac, a dobar je i Kristijan, samo nekad baš glup....!!!! Tina mi je najslađa samo malo dosadna(ponekad)..... A Ewa i Julija suuuuuppppeeeeerrrr!!! Najbolja serija!!!!!!!!

Анониман,  среда, 27. јануар 2010. 14:12:00 CET  

Jao kako dobra serija, fenomenalna je extra, ponekad malo dosadna, svidjaju mi se zenske u seriji narocito Eva, Adela i Augustina, mada ni druge nisu lose kao sto su Julija, Lada, Ruza, Loreta, Sofija, ona Juranova tuzna zena i blebetava Visnja. Obozavam i Stelu al ona je cesto u Zagrebu sa smotanim Robertom.

Анониман,  среда, 27. јануар 2010. 19:56:00 CET  

Serija je odlicna, gledam je gotovo svaki dan. Inace ne gledam sapunice, ali mi je ova mnogo zivotnija. Glumci su odlicni, svi su se skroz uziveli u svoje likove. Svidja mi se i sto pricaju narodskim hrvatskim jezikom, a ne iskrivljenim novogovorom. Mislim de je 210 epizoda previse, ali ajde, valjda cemo izdrzati. :) gledam uporedo na HRTu i na B92, pa mi se mesaju dogadjaji, ali ne mogu docekati videti kraj. Nadam se samo da nece sve da smandrljaju u poslednjoj epizodi, kao u spanskim sapunicama. Pozdrav svima.

Анониман,  четвртак, 28. јануар 2010. 09:06:00 CET  

serija je najbolja meni su naj parovi NIKOLA I ADELA,TINA I KARLO,JOLIJA I ANDRIJA,EVA I KRISTIJANNN I VOLELA BI DA SE TO DESI DA TI PAROVI BUDU ZAJEDNO :))))

Анониман,  четвртак, 28. јануар 2010. 09:12:00 CET  

SERIJA SE SUPER A NAJ PARVI SU MI ADELA I NIKOLA TINA I KARLO JOLIJA I ANDRIJA SERIJA JE NAJBOLJA NEMA BOLJE :))))))

Анониман,  четвртак, 28. јануар 2010. 12:40:00 CET  

serija je mnogo bolja od svih dosadašnjih sapunica koje su se mogle vidjeti na našim prostorima. U Republici Srpskoj je jako gledana serija.

Анониман,  петак, 29. јануар 2010. 15:53:00 CET  

serija nije losa. Cak me oraspolozi. Nije od onih kod kojih vec unapred znate sta ce se dogoditi, jer iz epizode u epizodu neke stvari se desavaju potpuno suprotno od ocekivanog. Po meni najvecu harizmu imaju Eva, Julija, Juran, Ivan, a mozda i Otto. Kristijan nema licnost, svaki postupak nije njegov, nego Irenin. Irena mi deluje hladno, Sofija mi nema neku posebnu ulogu. Ruza je carica, primer zene koja vlada iz senke. Karlo je previse agresivan, Natasa pomalo nesigurna u sebe, Nikola covek koji zna sta hoce. Moram priznati da mi se sve vide dopada Andrijin lik. Nekako je uvek u centru zbivanja, i covek koji ume sa svakim da komunicira, kao i da pomogne. Posebno sam odusevljena nacinom na koji Otto izrazava emocije prema Sonji. Ima neke nonsalancije i velike trpeljivosti sa njegove strane. Veoma je optimistican lik. Ona mala Avgustina je slatka, ali nezrela. Julija je zena koja je samosvesna, ali pada kad su emocije u pitanju. Lada ima dobar lik, ali je previse usiljena u glumi. Lovro mi je skroz ok. Odlicno glumi. Ma, svi su super! Mada, ne znam sta Eva trazi sa Kristijanom. Oni su ljudi razlicite energije, ona je mnogo jaca od njega, i uz nju vise ide Andrija.

Анониман,  петак, 29. јануар 2010. 18:16:00 CET  

SERIJA JE ODLICNA.NE PROPUSTAM NIJEDNU EPIZODU.NAJBOLJI GLUMCI SU JULIJA,ANDRIJA,KRIS,TINA,
JURAN,SONJA I STELA!!!!

Анониман,  субота, 30. јануар 2010. 13:24:00 CET  

Serija je fantasticna, ni jednu ne propustam :)
Zivo me zanima kada ce zlice biti raskrinkane, mnogo su se razmahale...eto Juranu bi moglo da odzvoni, naporan je, zatim krajnje je vreme i Sonja da sazna kakva joj je majka bila i zasto je Oto ostavio....Visnji neko doooobro da zapusi usta....ima tu materijala :D

Swatka,  субота, 30. јануар 2010. 15:42:00 CET  

Serija je super.... Ewo ja ću prokomentarisati swe glumce.....
Andrija, Eva i Julia su naj.. Stela je glupa ali nekada i interesantna, Karlo OK kao i Lovro. Lada je extra, super cura.. Tina je beby...malo dosadna... Kristijan swe sebi otežava.. Irena-ok ali svaki joj je plan totalno glup.. Adela I Nikola su dosadni.. Ruža, Ivan, Oto i Sofija su oky. Sonja glupa jer vjeruje Juranu. Nataša je superrr a Juran odvratan.. Fra Jakov i Ante su ok..... Loreta super, Kroni ok a Višnja najdosasnija tračara.... UHHH. MSM.dA NISAM PUNO GLUMACA ZABORAVILA... SERIJA JE NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!

Анониман,  субота, 30. јануар 2010. 19:48:00 CET  

serija je bombasticna veoma je volim a sa kim ce julija i eva na kraj da ostanu please odg????

Анониман,  субота, 30. јануар 2010. 22:52:00 CET  

karlo i avgustina su naaaaaaaaaaaaj kako bih voleo da mi je avgustina devojka

Анониман,  среда, 3. фебруар 2010. 14:01:00 CET  

serija e super,site ja gledame i so netrpenie ja cekame narednata epizoda..posebno mi se dopaga Robert Kurbasa,super e...samo napred...pozdrav

Анониман,  среда, 3. фебруар 2010. 17:37:00 CET  

SERIJA JE BAS EXTRA ZANIMLJIVA A GLUMCI SU SUPER EXTRA GLUME PUNO PUNO LIJEPIH POZDRAVA ZA SVE GLUMCE U OVOJ SERIJI A PJESMA MI SE MNOGO DOPADA POZDRAV....

Анониман,  петак, 5. фебруар 2010. 13:16:00 CET  

Serija je dobra...mislim da uopšte nije opterećujuća,već se čovjek uz nju može opustiti, a posebno mi se sviđa što je scenario baš prilagođen uslovima u kojima mi inače na ovim prostorima i živimo.mnogi se u ovim likovima iz serije i pronalaze,bar u malom mjestu u kojem ja živim.Za glumce sve pohvala,svi su mi simpa...

Анониман,  петак, 5. фебруар 2010. 17:33:00 CET  

BRAĆO HRVATI SAMO NAPRED DA URADITE JOŠ JEDNO 200 EPIZODA PA DA UŽIVAMO SVAKA ČAST . lepa vam je ona Eva šteta što nije Srpkinja.

Unknown петак, 5. фебруар 2010. 21:17:00 CET  

Zivot, pravi zivot.Svaka cast.
Jedino mi Irena malo smeta sa servilnoscu, ali izgleda da ej na putu da se trgne.
Fali mi weekendom

Анониман,  петак, 5. фебруар 2010. 23:38:00 CET  

Serija je extra. Redovno je pratimo i u Crnoj Gori.

Hoce li Eva i Kristijan i Julija i Andrija biti skupa na kraju, zna li se?

Pozdrav iz Podgorice

Анониман,  субота, 6. фебруар 2010. 00:42:00 CET  

super je serija!!! na prostorima hr-serb govornog podrucja ovako dobre nije bilo jos od "boljeg zivota" ako se netko uopce sjeca tog serijala

Анониман,  субота, 6. фебруар 2010. 10:30:00 CET  

divna serija,Andrija je nabolji a Eva kad priča nikad riječ izgovoriti

Анониман,  понедељак, 8. фебруар 2010. 20:13:00 CET  

ANDRIJA JE NAJZGODNIJI I PRAVA JE GLUMCINA!!!!
SERIJA JE SUPER...NE PROPUSTAM NI JEDNU,CAK CITAM UNAPRIJED SADRZAJ.
IPAK JE DRUGACIJE JE POGLEDATI....

Анониман,  среда, 10. фебруар 2010. 17:15:00 CET  

Sve u svemu , nestosto nam je odavno trebalo , ne znam za ostale muskarce , ali ja kada ne mogu da gledam , snimam je obavezno . . .
Kada se dodaju sadrzaji novih epizoda ?

Анониман,  четвртак, 11. фебруар 2010. 15:14:00 CET  

Serija je odlicna, samo me nerviraju Adela, Ivan i Irena koji ne znaju da glume, a Eva je najbolja.

Анониман,  недеља, 14. фебруар 2010. 14:41:00 CET  

Serija je super. Mada, po meni, Augustina nije bas neka glumica, ali je slatka. Bas me zanima s kim ce Eva na kraju da ostane. Ona mi je najbolji lik.

Анониман,  понедељак, 15. фебруар 2010. 16:54:00 CET  

serija je grozna
posebno eva julija i irena
serijata e mnogu gadna
koga ke pustam tv i pocne dolina sunca se gadam

Анониман,  уторак, 16. фебруар 2010. 18:45:00 CET  

Serija je odlicna
Nadam se da ce Julija i Andrija
kao i Eva i Kristijan biti zajedno
Visnja me nervira,nemogu je gledat
A Adrija je najjaci lik
maher za zene,volio bih biti kao on
Kada se serija nastavlja....

Анониман,  четвртак, 18. фебруар 2010. 19:18:00 CET  

Serija je odlicna, najvise mi se svidajuju Eva, Andrija i Stela.
Super je serija.

Unknown четвртак, 18. фебруар 2010. 20:00:00 CET  

Do sada sam pratila seriju na HTV1 ali od juče je B92 na kvarno sprečio da gledaoci u Srbiji prate hrvatsku televiziju. To, zaista, nema smisla, jer je ponižavajuće da se gledaocima natura koju televiziju će gledati. Odgovarao mi je termin u 18 i30 i mislim da ću sada prestati da gledam, uinat televiziji B92

Анониман,  четвртак, 18. фебруар 2010. 20:12:00 CET  

Serija je extra....Sve uloge su super ali Eva i Julija su najbolje....Adela me nervira zbog onog sa Nikolom ali sve u svemu dobro je......SSUPERRR

Анониман,  петак, 19. фебруар 2010. 09:24:00 CET  

serija je odlicna .pocevsi od glumaca pa sve do same rezije, aod sviju mojoj komsinici dini se svidja juran dok moja supruga puca na kristijana.kao i za prethodne serije koje sam gledao na htv-u u ovom terminu dajem najvise ocjene.

Анониман,  петак, 19. фебруар 2010. 16:31:00 CET  

Dolina Sunca je jedna od boljih serija koju sam gledao.Posebno mi se svidjaju glumci Robert Kurbasa (Andrija),Ivan Herceg (Kristijan),Bojana Gregoric-Vejzovic (Julija),Eva mi malo ide na zivce i ako mi ja zao zbog svega sto joj se desilo.Volio bih da vidim vise scena sa akcijom kao npr. sto je bilo sa Zaretom....Pozz

Анониман,  субота, 20. фебруар 2010. 00:21:00 CET  

SUPER SERIJA.
KRISTIJAN MI SE SVIĐA KAO LIK ALI GLUMAC JE TAKOĐER SLADAK TIP.
EVA IMA NAKLEPŠU FRIZURU.
SERIJU PRATIM NA HRT ILI NA ATLAS TV( TU JE NEDELJOM REPRIZA SVIH 5 EPIZODA KOJE SU EMITOVANE OD PON-PETKA)
INAČE UVEK GLEDAM NEKU HRVATSKU SERIJU, KAD GOD SE EMITUJE, ŠTETA ĐTO IH NEMA VIŠE I ŠTO EPIZODE NETRAJU DUŽE.
PESMA -SPOT IZ SERIJE JE SUPER
EVA

Unknown субота, 20. фебруар 2010. 19:52:00 CET  

serija je fenomenalna. u Srbiji se gleda, pobrala je lepe komentare. izbor glumaca je izvanredan, teme su aktuelne, kao i problemi skoro svakog od nas. svako moze da se pronadje u nekom liku ili zivotnoj situaciji. uzivacu u buducim epizodama u to sam sasvim sigurna. pozdrav!

Sanja,  уторак, 23. фебруар 2010. 15:39:00 CET  

Serija je stvarno odlicna. Nisam ni sanjala da cu se "navuci" na neku sapunicu.Ima naravno boljih i losijih glumaca i epizoda, ali je prica sjajna.
A sto se tice prestanka emitovanja na HRT-u i prenosa samo preko B92, potpuno se slazem sa Danicom! Poludela sam. Losi i haoticni termini, a i sumnjivo sa pravnog aspekta. Ko im je kriv sto ulazu u seriju koja se emituje na drugim, nama dostupnim, kanalima! Bas nekorektno i glupo sa njihove strane.
Kablovske televizije bi trebale da imaju bar nekog pravnika!

Анониман,  четвртак, 25. фебруар 2010. 12:22:00 CET  

Serija je stvarno super...nijedna domaca serija nije bolja,,,,,najvise mi se svidja Natasa,,,a posle nje naravno Eva,,,

Анониман,  четвртак, 25. фебруар 2010. 13:42:00 CET  

serija je sooper ...u pocetku mi se nije swidjala jer svi varaju nekoga...ali posle...obozavam je....

Анониман,  петак, 26. фебруар 2010. 20:25:00 CET  

serija je ''fenomenalna''...:)).Najbolja je Eva a posle nje Sofija....:)))...

Анониман,  субота, 27. фебруар 2010. 12:41:00 CET  

EVa je licemerna, podriva Kristijanu vezu, muka mi je od nje. Jadna Irena, toliko je pozitivna, a bice povredjena zbog Eve, koja nije nimalo glupa. Ima valjada neki slobodan muskarac i za nju, a ne da otima tudje.

Анониман,  субота, 27. фебруар 2010. 15:56:00 CET  

svi su ekstra a posebno juran kako vara natasu sa sonjom

Анониман,  недеља, 28. фебруар 2010. 21:21:00 CET  

a sam andrej imam 7 godina gledam vas svaki dan na RTRS I NA HRT 1 i dobro mi glumite

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 07:08:00 CET  

serija se prati i u kanadi,extra je.

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 09:59:00 CET  

serija je odlična mada radnja ide malo sporo. Irena mi je najgora , cura ne zna da glumi,a kad kaže gde si ti ljubavi, zlo mi dođe.Nije ni ona nimalo naivna, vidjećete ubrzo.

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 13:47:00 CET  

serija je super, a najbolji su Andrija i Juran.

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 13:51:00 CET  

najvise me nerviraju Eva Kristijan i Augustina zato sto ne znaju sta hoce,a Andrija je najveca faca, a Adela i Sonja najbolje glume.Pozz iz Nevesinja za glumce iz doline sunca.extra ste. vasi fanovi milica i marina

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 13:59:00 CET  

serija je super. najljepsa je natasa pa augustina pa julija, a od starijih sofija i loreta. od muskaraca je najljepsi je kristijan i andrija.baš bismo voljele znati jesu li kristijan(ivan) i augustina(nives) zaista u vezi.gledamo vas na programu RTRS.

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 18:12:00 CET  

SERIJA MI SE SVIĐA.SAMO BI MOGLA DA SE RAZLIKUJE OD DRUGIH SAPUNICA MALO POSTAJE DOSADNA.

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 18:57:00 CET  

LJudi,zasto se prekine serija posle 2 minuta i na HRTu i na ATLASu???Ovo mi se ne svidja....

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 19:17:00 CET  

andrija i sonja su najbolji,a i nikola nije los-svako misto ima svoju visnju-serija je dobra

zora понедељак, 1. март 2010. 19:24:00 CET  

zasto se prekida program na hrt1 i atlasu preko sbb kada pocinje serija

Info понедељак, 1. март 2010. 20:17:00 CET  

Zato jer se serija u Srbiji emituje i preko B92, a iz RATEL-a su najavili da ce se na ovaj nacin stititi prava televizija koje su otkupile program za odredjenu teritorijalnu pokrivenost

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 20:18:00 CET  

Drago mi je da je jos neko primetio da nas SBB minira kada je u pitanju serija "Dolina sunca".
HRT1 i ATLAS nestanu bas kada pocne serija ili posle 5 min.
Bas me zanima ko daje sebi takvu slobodu da samoinicijativno iskljuci kanal koji se njemu ne dopada, i to radi intezivno vec neko vreme...moron, ko god bio!!!!

Info понедељак, 1. март 2010. 20:38:00 CET  

Slazem se sa Tobom, svakako da su gledaoci osteceni, samo sam objasnio kako je doslo do kodiranja signala ovih televizija za vreme emitovanja serije. Serija se moze pratiti i preko RTRS-a i FTV-a u okviru SBB-oove satelitekse platforme Total TV (signal se ne "zamracuje" u vreme emitoanja serije), a oni takodje emituju novije epizode u odnosu na B92.
Pozdrav!

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 20:55:00 CET  

Markos, hvala na brzom odgovoru, tj. objasnjenju.
Za sada, kako stvari stoje, seriju mogu pratiti samo na B92, a na toj televiziji kad god im zatreba slobodan termin oni eliminisu bas Dolinu sunca, tako da nikad ne mozete biti sigurni hoce li biti serije ili ne...
Ali kraj mojih "TV problema" vidim u eliminaciji SBB-a, najgora kablovska...

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 21:08:00 CET  

Dragi moji sapatnici i ljubitelji Doline sunca, koji ste još eventualno neobavešteni,

ako pozovete korisnički servis SBBa, što sam ja učinila, reći će vam da HRT1 i Atlas isključuju u vreme emitovanja Doline sunca na zahtev B92...

Istog dana sam odlučila da me nijedna amaterska po kvalitetu a profi po bahatosti, pohlepi i naročito stupidnosti - tzv. tv stanica kao što je B92 neće naterati da gledam seriju koju želim sa njihovim reklamama.

Ni za vreme dotične serije, a ni ubuduće, uopšte. Ikada. B92 VIŠE NE POSTOJI U MOJOJ KUĆI, A NIKADA VIŠE I NEĆE. PREDLAŽEM MASOVNU PETICIJU KORISNIKA SBB-A DA SE ZAUSTAVI OVO IŽIVLJAVANJE NA LJUDIMA KOJI POŠTENO PLAĆAJU ZA USLUGU KOJU OČEKUJU DA DOBIJU PO UGOVORU.

Što se tiče b92, suviše sam toga sita do danas, a Dolina je bila samo kap koja preliva čašu.

Dakle, ja sam zbog HRT1 i HRT2 i uzela sbb kablovsku. Imaju bolje emisije, filmove, serije od svih naših kanala. Imaju bolju sliku i bolje komentatore na sportskim događajima... Hoću sve da gledam na HRT-ovima!!! Imam pravo na to i plaćam za to.

B92 je tako nisko pao da zloupotrebljava pravne nedorečenosti i rupe po zakonima i po državi, kako bi uzeo još neku bednu kintu. E, jadno ste se braćo prodali.

JA ŽELIM SAMO DA DOBIJEM ONO ZA ŠTA PLAĆAM REDOVNO DOBRU CENU. KAKVE VEZE IMA KABL SA TELEVIZIJAMA KOJE IMAJU FREKVENCIJE?

Dakle, B92 je za mene mrtav do kraja Postojanja Vasione a i posle, jer ne dopuštam nikome da me tretira kao retarda. Ovde sečem. Tačka.

Što se tiče ove zemlje, u kojoj je ovo iživljavanje savršeno dopušteno - a ove stvari napred pomenute su malo dete za još mnoge druge stvari koje normalnog čoveka u ovoj Užasiji dovode do čupanja kose - o njoj neću više ni reči. Biće mi nedobro ako krenem samo.

Što se tiče SBB-a, i njih ću gledati da što pre eliminišem iz svog života, jer ne zavređuju da imaju ni tri i po poluretardirana korisnika.

Za sve pogođene razočarane gledaoce HRT-ova, moje sapatnike iz Srbije, pozdrav i savet da po Netu ima da se nađe da se skida redovno ova serija sa po dan-dva kašnjenja u odnosu na HRT, i to sa HRT-a, pa neka se snalaze kako znaju. Teraju nas da budemo kriminalci. Ne mislite li da smo pravi majmuni svi mi, ako b92 uspe da nas natera na najkvarniji mogući način da gledamo seriju kod njih i usput im povećevamo gledanost i marketing rejtinge?

A opet, ko zna na šta se sledeće nameračio b92 da kupi, tj. koju seriju ili emisiju? Možda se ovako dobro nakupe love, po počnu da otkupljuju redom sa svakog kanala po nešto najgledanije? A onda, čemu SBB uopšte i svih tih bajnih „70” kanala kod j..nog SBB-a?

JER, U OVOJ ZEMLJI NA KABLU SE GLEDA SAMO ONO ŠTO DOPUSTI B92.


Poz svim dobrim ljudima

B.

Jela,  понедељак, 1. март 2010. 21:27:00 CET  

Sve ovo zaista stoji. Koliko vidim, ovde su postavljene i epizode za download, ali to nije bas jednostavno uciniti jer treba dosta skidanja preko Rapidshare-a. U svakom slucaju, hvala U POVERENJU sto na ovaj nacin misli na nas, a od B92 je stvarno sramota, kao i od SBB-a koji je inace od danas povecao svoju pretplatu. Pa, neka im je na cast.
Pozdrav svima!

Анониман,  понедељак, 1. март 2010. 23:15:00 CET  

Veliki pozdrav za pisca poruke poslate :

понедељак,01. март 2010. 21.08.00potpis "B."

Ne bih imala sta da dodam, upravo je tako, od reci do reci...

B92 i SBB
c,c,c,c....mogu samo copy-paste sa gore pomenute poruke:

"Dakle, B92 je za mene mrtav do kraja Postojanja Vasione a i posle, jer ne dopuštam nikome da me tretira kao retarda. Ovde sečem. Tačka."

"Što se tiče SBB-a, i njih ću gledati da što pre eliminišem iz svog života, jer ne zavređuju da imaju ni tri i po poluretardirana korisnika."

Анониман,  уторак, 2. март 2010. 15:17:00 CET  

serija je super samo mi se ne svidaju adela i juran grozni suuu

Анониман,  уторак, 2. март 2010. 19:07:00 CET  

E sada cu u inat da skidam epizode sa interneta a ne ga gledam na B92!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анониман,  уторак, 2. март 2010. 21:00:00 CET  

Veceras i na IKOM kablovskoj televiziji ometan HRT 1 u vreme emitovanja DOLINE SUNCA, a na b92 kasne sa 10 epizoda u odnosu na HRT 1, pa to stvarno nema smisla. Placam redovno kablovsku da bih imala kanale koje zelim i da bih gledala nesto kad mi odgovara, ne znam odakle pravo bilo kome da nam to ukine. Ja placam IKOMu da imam kanale koje zelim, ne B 92.

Анониман,  уторак, 2. март 2010. 21:37:00 CET  

Ljudi drago mi je da nas ima puno koji smo revoltirani siledzijskom politikom B92.
Odakle toliki legitimitet jednoj televiziji da odredjuje ko ce sta da gleda, gde ce da gleda i kada ce da gleda. U redu je da nacionalne televizije nemaju prava na emitovanje serije za koju su oni kupili ekskluzivno pravo ali mi svi upravo zato i placamo mesecnu pretplatu jer ne zelimo da gledamo samo nacionalne televizije. A i da hocu da pratim ovu seriju preko sramotne B92 ne mogu jer u terminima kada je emituju, ja radim! Ovo je klasicno uskracivanje demokratije za koju se upravo ova televizija kao borila.
SBB, IKOM i drugi kablovski operateri su ocigledno nemocni ili ucenjeni i moraju da igraju kako "b92" ili ko god stoji iza nje, svira ali mi ne moramo.
Mi imamo validan ugovor koji kao i svaki drugi obligacioni ugovor ima 2 strane i 2 obaveze. Mi svoju redovno izmirujemo (na mesecnom nivou) i imamo puno pravo da trazimo da druga strana ispostuje svoju obavezu a to je 24h dostupne kablovske televizije sa svim programima koji su bili u ponudi u trenutku potpisivanja ugovora. Ukoliko jedna strana prekrsi ugovor, zna se sta sledi!!! Predlazem da se udruzimo i zastitimo svoja prava legalnim putem, preko suda, preko drugih medija,peticijama..i slicno
Nikako ne treba da dopustimo da ovo prodje olako jer posle ove "Doline sunca" bice neka druga, treca i cetvrta "Dolina sunca"....

Danka,  среда, 3. март 2010. 15:43:00 CET  

Da, kako sada - tako i ubuduce. Ovo je opipavajje pulsa javnosti, da vide koliko daleko mogu da idu. A ocigledno, moze im se...

Unknown среда, 3. март 2010. 16:19:00 CET  

SERIJA JE NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. JEDVA CEKAM DA ODGLEDAM EPIZODU KAD KRISTIJAN OSTAVLJA ONU GLUPU RENU I BUDE SA EVOM!!!!!!!!!!!

Анониман,  среда, 3. март 2010. 17:54:00 CET  

Molim vas stavite par prvih epizoda posto sam to propustila i sad gledam sve redovno ali volela bih i da vidim i te epizode....UNAPRED HVALA

Анониман,  четвртак, 4. март 2010. 13:32:00 CET  

znaci b92 odredjuje sta i kada pusta sbb, strasno, nisam znala da je to sloboda medija, cemu onda kablovska, vratimo se na jedan program, razocarana sam, posebno sto sam do sada najvise gledala bas taj program, sta nas ceka ubuduce, neka b92 istakne spisak serija koje ce prikazivati u narednih pet godina pa da ne gledamo nigde drugo nego da cekamo njih i njihovu dobru volju kada ce da pustaju i da se prilagodimo njihovim promenama termina kako im padne napamet, lici mi ovo na povrataku neke godine kojih ne zalim da se setim

Анониман,  четвртак, 4. март 2010. 13:58:00 CET  

najbolja serija...a eva i kristijan naj par...jedva cekam da budu skupa

Анониман,  петак, 5. март 2010. 13:38:00 CET  

žao mi je da imate problema s tv emisijama hrt. javljam se iz hrvatske i redovno ovdje pročitam što će se dalje događati.
Želim vam sreću u daljnjem praćenju nastavaka serije.

Unknown петак, 5. март 2010. 19:22:00 CET  

SERIJA JE STVARNO NAJBOLJA!NEMA BOLJE!NEPROPUSTAM NI JEDNU EPIZODU! NAJBOLJA JE ANA VILENICA!POZZ ZA NJU! <3

Анониман,  субота, 6. март 2010. 21:52:00 CET  

serija je sve bolja,sad tek pocinju zakuhavanja

Анониман,  субота, 6. март 2010. 21:54:00 CET  

serija je sve bolja!!!samo nek pravedno zavrsi

Анониман,  недеља, 7. март 2010. 21:42:00 CET  

serija je odlicna....... najbolji su mi:eva kralj,augustina vitezovic,julija vitezovic i andrija bukovac(:(:(:(:....

Анониман,  недеља, 7. март 2010. 21:44:00 CET  

super serija.......
pokazuje pravi zivot!!!!
andrija bukovac najbilji

Анониман,  уторак, 9. март 2010. 18:36:00 CET  

SERIJA JE EHTRA NAJBOLJI SU LIKOVI JULIJA I ANDRIJA STVARNO SU EHTRA PAR NADAM SE DA CE NA KRAJU OSTATI ZAJEDNO.

Анониман,  среда, 10. март 2010. 19:57:00 CET  

eva+kristijan julija+andrija irena+matej lovro+natasa stela+fra jakov karlo+sonja

Анониман,  среда, 10. март 2010. 21:41:00 CET  

B92 DAJE SEBI ZA PRAVO DA ODREĐUJE STA ĆEMO I KADA I NA KOM PROGRAMU DA GLEDAMO . ONI POSTAJU TV BASTILJA PROTIV KOJE SU SE BORILI. TO JE SRAMOTA. TREBAMO SVI DA PRESTANEMO DA PLAĆAMO USLUGE SBB-U . NEKA IM PLAĆA B92.

Анониман,  четвртак, 11. март 2010. 00:46:00 CET  

Htela sam da napisem da je serija u Srbiji rado gledana, vidim da vec ima dosta poruka i prituzbi na b92. Evo i ja se pridruzujem, ne znate kada ce se, a kada nece emitovati serija zbog Lige sampiona, sad su ukinuli i termin ponedeljkom zbog politicke emisije. Ako nisu bili sposobni da daju seriju u terminu pon. - pet. ( i jos bolje sa reprizama vikendom ) onda bolje da je nisu kupovali.

O seriji, glumcima sve najbolje ne propustam ni jednu :-).
Pozdrav, Beograd

Анониман,  четвртак, 11. март 2010. 11:10:00 CET  

JEDINA normalna serija koju pratim
koja je stvarno super i sve pohvale za glumačku ekipu.
Pozdrav iz Beograda!

Анониман,  четвртак, 11. март 2010. 20:59:00 CET  

Opet bez Eve Kralj i ostalih :(, b92 ima spotsko veče.

Анониман,  четвртак, 11. март 2010. 21:36:00 CET  

NAJBOLJI SU KARLO I TINA

Анониман,  петак, 12. март 2010. 21:48:00 CET  

Serija je extra. Svi su OK.

Анониман,  субота, 13. март 2010. 08:43:00 CET  

MA SERIJA JE ODLICNA JA JE PRATIM NA HRT 1 A NADAM SE DA NECE UKINUTI 19.MARTA.B92 JE OCAJAN TEK 2 EPIZODE PUSTE NEDELJNO ZBOG UTAKMICA!!!POZDRAW IZ PRIGREVICE

Анониман,  недеља, 14. март 2010. 17:25:00 CET  

Ma najbolji je fra Jakov... serija je odlična.

Анониман,  понедељак, 15. март 2010. 14:05:00 CET  

U BiH (na televizijama RTRS i FTV) epizode se emituju dan prije nego na HRT, ako niste znali. Mi smo u prednosti za jedan dan.

Unknown уторак, 16. март 2010. 13:37:00 CET  

serija je dobra najbolji gordan i juran julija+andrija neka ostanu zajeddddnnno

Анониман,  петак, 19. март 2010. 19:03:00 CET  

serija je extra,jedno vrijeme je bila dosadna ali sad se ponovo pocelo zakuvavati. najbolji su tomek i stela. gleda se i u republici srpskoj na RTRS.

Анониман,  субота, 20. март 2010. 13:25:00 CET  

Ukljucujem se vec drugi puta da potvrdim da mi se setrija svidja. No, sad pocinjem da razmisljam o mogucim novim likovima i novim desavanjima. Npr. nije li mozda dr Vera(majka Evina i Stelina) u nekom "prvom" zivotu bila Renata, Juranova majka..
Pozdrav svim "Suncasima" pd jedne Zvezdane

Info понедељак, 22. март 2010. 00:40:00 CET  

Upravo je postavljen sadrzaj jos pet epizoda, odnosno linkovi za preuzimanje kompletnih novih epizoda.
Hvala na sugestijama i komentarima, gledajte i dalje Vasu omiljenu seriju i posecujte stranicu U POVERENJU!

Анониман,  понедељак, 22. март 2010. 12:02:00 CET  

a koji je password?

Info понедељак, 22. март 2010. 20:21:00 CET  

PASSVORD: uploader Danko (ili, zavisno, od epizide:) Danko
Za vecinu epiozda password nije neophodan.

Анониман,  уторак, 23. март 2010. 18:06:00 CET  

serija je super Kristijan je naj samo mi je krivo Irena kako je mogla ostaviti njega a naci onog bas bezveze Lovro nije izasao fer ali tu je sto je super ste Hrvati

Анониман,  среда, 24. март 2010. 13:52:00 CET  

SERIJA JE JAKO JAKO ZANIMLJIVA ,KULTURNA POUCNA I SVE STO SE TRAZI OD JEDNE PORODICNE SERIJE KOJU MOGU DA GLEDAJU PRIPADNICI VISE GENERACIJA

Анониман,  петак, 26. март 2010. 13:47:00 CET  

serija je super,ja je redovno gledam.od glumaca osobeno mi se svigja sonja i mislim da bi bilo dobro ona da zavrsi ss karlo mn sa mi sladak par,takogje su predivni andria i julija,anadria mi se naj kul lik:)

Анониман,  субота, 27. март 2010. 10:51:00 CET  

serija je super!!!najvise mi se svidja Andrija. luna

Unknown субота, 27. март 2010. 19:55:00 CET  

Predrag i Dana Beograd.

Od svih bivših jugoslovenskih televizija i onih starih i ovih novih, ovo je zaista jedna od najboljih serija koja se pojavila zadnjih decenija. Puna je duha i naših naravi. Kada kažem naših naravi, mislim na sve narode bivše juge, jer smo u suštini veoma slični. Glumci su zaista odlični i sve pohvale za podelu uloga. Naravno puno poljubaca šaljemo, ja Mirni Medaković a moja supruga Robertu Kurbaši! :-)

Анониман,  недеља, 28. март 2010. 13:41:00 CEST  

serija je super, eva i kristijan su najbollj.pozzzzzzz

Анониман,  среда, 31. март 2010. 22:25:00 CEST  

Ova inspektorka mi zestoko ide na zivce sa onim grimasama koje pravi. Uzasna glumica.

Анониман,  четвртак, 8. април 2010. 23:39:00 CEST  

serija je stvarno super i citava moja porodica je prati...voljela bi znati koliko ima epizoda???:))

Анониман,  субота, 10. април 2010. 22:16:00 CEST  

Serija je jako dobra...I ako sam iz Srbije svidja mi se...Ja sam je gledala do kraja i odlicno je...bice jako zabavno!Ali samo mislim da su nase serije malo bolje..al' i ova je dobra..Najvise mi se svidja Julija zato sto je iskrena,lepa,i o nikome nemisli lose i zeli drugima da pomaze za razliku od onog Nikole koji je lazov...Ruza me takodje jako nervira jer ona misli da je najbolja i da zna i moze sve...Svi ostali su mi super jer znaju da glume...:))

Анониман,  понедељак, 12. април 2010. 16:02:00 CEST  

Serija je dobra mada za moj ukus je previse epizoda "210",nemogu docekati onih zadnjih 10. Kristijan je bas zgodan mnjam...Sto se tice ostalih glumaca : Lovro ima nesto u sebi bas sexi,Eva je slatka,Julija je dobra glumica a Andrija je najbolji glumac u seriji...Zao mi ja za raju u Srbiji sto vas zeza televizija B92, grozno je kad nesto pratis jedva cekas nove epizode a oni neispustuju tv raspored...

arbi,  уторак, 13. април 2010. 20:06:00 CEST  

Серија је супер,са пуно лепих животних порука.Гледамо сваку епизоду.Ликоби су сјајно усклађени са својим карактером у серији.Поздрав целој екипи.

Анониман,  среда, 14. април 2010. 12:24:00 CEST  

Ko je ova slatka glumica, Tomekova kcerka?

tihi,  четвртак, 15. април 2010. 10:54:00 CEST  

Ma serija je prava sapunica.Mi u Srbiji gledama mnogo kvalitetnije serije u domaćoj produciji.Ali ipak pozdrav celoj ekipi.posebno onoj devojci što u seriji priča ekavicom.

Анониман,  четвртак, 15. април 2010. 21:24:00 CEST  

serija mi se jako svidja.. jako je zanimljiva i puna prepleta..... XD

Анониман,  петак, 16. април 2010. 10:11:00 CEST  

postigla je gledanost jer se svako pronalazi u jednoj od scena tj svi mi trazimo rjesenja za svoje zavrzlame

Анониман,  петак, 16. април 2010. 19:47:00 CEST  

extraaaa!!! jedna od boljih serija koje sam do sad gledala!

Анониман,  недеља, 18. април 2010. 15:23:00 CEST  

serija je super i jedva cekam da vidim sta ce biti sa renatom juranom gordanom zaretom i ostalim zlim glumcima..... a za one dobre svaka cast samo tako nastavite!

Анониман,  недеља, 18. април 2010. 15:28:00 CEST  

eva+kristijan julija+andrija karlo+augustina irena+matej juran+renata+gordan+zare-zatvor ivan+volila bih da bude sa adelom a i ruzasa nikolom natasa+lovro sofija+toni kron+loreta a za visnju se jos ne zna a mozda i stela bude sa fra jakovom

Unknown понедељак, 19. април 2010. 20:33:00 CEST  

uz vas imam svaki dan sat vremena da se opustim...

Анониман,  уторак, 20. април 2010. 21:23:00 CEST  

eva je najlepsa u seriji.

Анониман,  уторак, 20. април 2010. 21:25:00 CEST  

eva i kristijan su najbolji, serija je superrrrrrrrrr..............

Анониман,  среда, 21. април 2010. 12:08:00 CEST  

Ne volim što je po scenariju Gordan kriminalac a karakterišu ga uglađenost, fini maniri itd. Nekako ispadne da je iza svih pristojnih ljudi lopov.
ostale stvari su super i voljela bih da se Sonja vrati

Анониман,  субота, 24. април 2010. 23:01:00 CEST  

serija je extra,glumci su ok, pozzzzz iz banja luke,tamara p.

Unknown недеља, 25. април 2010. 21:30:00 CEST  

erija je naj bolja do sada koju sam gledala.ne propustam nijednu epizodu a eva i julija su extra kao i kris i andrija koji su najveci smekeri. :) mislim da je malo 210 epizoda jer treba biti jos vise zato sto se ne mogu odvojit od nje pa jedva prezivim vikend !! :):):):):)

Анониман,  уторак, 27. април 2010. 23:23:00 CEST  

serija je ekstraaaaaaaaaaa mnogo je gledana u srebrenici veliki pozzz.

Анониман,  четвртак, 29. април 2010. 22:23:00 CEST  

SERIJA JE "IZNENADNA" PUNA IZNENAĐENJA.........

POZ

DoLiNa SuNcA MI JE 2 NAJ SERIJA. 1 JE SORTILEGIO" KOJA SE DANAS ZAVRŠILA...


PoZzZzZzZz..........

Анониман,  четвртак, 29. април 2010. 22:32:00 CEST  

EWO JA ĆU SADAŠNJE STANJE GLUMACA:
EvA JE MALO DOSADILA Julija ok
Andrija-sve bolji i bolji..
Kristijan-zanimljiv
Augustina-nish posebno kao i Nataša..
Karlo-prije je bio bolji
Adela-dosadna i Ruža-ok-ey!
Ivan-dobar,Nikola-dosadan
Renata-%%%
Sofija i Toni=super par!!
Kruno-srednja žalost
Minja,gordan-okey
Stela%%%%:%%%%%
Višnja i Loreta-nekad %dobre i loše
Jao jesam li nekoga zaboravila???
žare,mihić, ne njih nego oove glavne... napišite ako jesam

pozzz

niwwes петак, 30. април 2010. 15:29:00 CEST  

po mom izboruu:
ewa:uporna,,
kristijan:&&,,
nataša:razmažena,,
juran:bezobrazan i bezdušan,,
augustina:najbolja,,
karlo:swe naj,naj,,
višnja:traćibaba,,
loreta:prosjećna$%&,,
renata:swe najgore bezobrazna kao i njen sin juran,,
lovro:zaljubljen,zbunjen,,
andrija:naporan,,
julija:CooL,,
petar:zabawan,,
sofija:stidna i nesigurna,,
lara i sara:brzoplete i lijene,,
ruža i nikola:$%&,,
adela i ivan:sweet,,
toliko od mene...

niwwes петак, 30. април 2010. 15:34:00 CEST  

woljela bihh ta na kraju serije andrija i julija budu zajedno,ewa i kristijan,nataša i lowro,augustina i karlo,sofija i toni i adela i iwan....

Анониман,  петак, 30. април 2010. 18:54:00 CEST  

serija je EXTRA a stvarno nemožeš predpostaviti šta će se desiti
JA MISLIM
€VA-JE BILA UPORNA ALI ME SMORILA KAD SE ZARUČILA ZA TOMEKA:)
JUL&JA-MI JE ZA SADA SAMO COOL!!!:)
KRIJST&JAN-BIO JE NAIVAN ALI SAD JE DOBAR:)
TOM€K-OKI-DOKI:)
ANDR&JA-JE OKEY!!:)
JUR@N -ZLOBNIK:)
TIN@ I K@RLO-SLATKI SU ALI PRIJE MI JE KARLO BIO SUUPPER ALI SAD:)
MATAŠA I LOVRO-FUUJJJJ:)NATAŠA JE SLATKA ALI ....
RENATA-JE ZLOBNA ALI DOBARRR LIK JEDINA DIŽE ATMOSFERU:)
SARA I LARA-COOOL:)
STELA-AJ HVALA BOGU PA JE OTIŠLA U AMERIKU SMARALA J€:)
IVAN-POŠTEN
ADELA I NIKOLA-MAJ GORI..)
RUŽA,TONI,SOFIJA-COOL
RUŽA-JE RUŽNA MA ŠALA OK
SOFIJA-MALO SMARA ALI OK
TONI+SOFIJA=DOBAR PAR
PETAR-OK
SANJA,LORETA I VIŠNJA-TRAČARE:)
SONJA-NEMA JE VIŠE:)
OTTO-SUMNJAO U SVOJU ĆERKU:)
LADA-DOBRA,OK,POZITIVNA ALI NAIVANA:)
MINJA-SLATKA JE:)
INSPEKTORICA-%KAO I ŽARE,MIHIĆ
KRUNO-NISH POSEBNO

JEDVA SAM ČEKALA DA KRISTIJAN NAPUSTI IRENU I BUDE SA EVOM ALI TO JOŠ NEĆE ZADUGO BITI:)

LADY GAGA DOLAZI U HRVATSKU JUHUUUU

Анониман,  петак, 30. април 2010. 19:04:00 CEST  

EVA-JE DOBRA PONEKAD GLUPA ALI UPORNA U SVEMU.POŠTENA,ODLUČNA,SPOSOBNA,LIJEPA.....

KRIS-JE SLADAK,POŠTEN,NEKADA NAIWAN,PAŽLJIV...

MA SAMO ME ZANIWA DA LI ĆE I NA KRAJU BITI NEIZVJESNO JER JE SERIJA PUNA IZNENAĐENJA TE DA ĆE EVA I KRISTIJAN BITI ZAJEDNO!!!ŠTA AKO NE BUDU??U SVAKOJ SERIJI MOŽEŠ PREDPOSTAVITI ALI U OVOJ...NEWA ŠANSE.MA NEZNAM........

Анониман,  петак, 30. април 2010. 19:26:00 CEST  

serija je super .... pratim je od pocetka ...... eva,andrija,julija,kristijan..the best a ovi ostali isto ok,,,... augustina najljepsa ....... eva+kristijan,.. andrija+julija,karlo+augustina ... voljela bi da tako budu zapravo zajedno poslije serije extra je serija ma super

Анониман,  субота, 1. мај 2010. 22:50:00 CEST  

serija je puna iznenadjenja sta li ce biti na kraju, jedva cekam tu 210 epizodu.EVA JE NAJBOLJA........

Анониман,  четвртак, 6. мај 2010. 21:25:00 CEST  

serija je super višnja,juran i minja su naj,a i ruža je odlična ali mi je glupo što će lovro i nataša ostati zajedno

Анониман,  четвртак, 13. мај 2010. 21:46:00 CEST  

SERIJA JE EXTRAA
COOLLLLLL
EVA-JE DOBRA UPORNA..OSOBA,SIMPATIČNNAA,LIJEPA,POŠTENA,
ISKRENA I ZALLJJUUBBBLLJJJEEENNNAAAAA U KRISTIJANA ALI SVI FANOVI SERIJE SU OČEKIVALI DA ĆE EWA I KRIS BITI ZAJEDNO NAKON PREVARE IRENE...ALLII DOLAZI TOMEK.........I KVARI PLANOVE...
KRATAK OPIS:
KRALJ,EVA-GLAVNI LIK SLATKA,ISKRENA,DOBRA OSOBA,RAVNODUŠNA SPREMNA POČETI NOVI ŽIVOT U JABLANOVU.,,,
VJEKO-NOO NIKAD NIJE BIO U SERIJI ALI IZGLEDA DVOLIČNJAk nevalljjaaa

VITEZOVIĆ,KRISTIJAN-SLADAK,POŠTEN,VJERUJE SVAKOME..
IVAN-POŠTEN A NJEGOVA ŽENA ADELA-GLUMI NEVVVINAŠŠCEE(ŠTO NIJE)
JULIJA-COOL I LIJEPAA
JURAN-LAŽOV.....
NATAŠA-%BEZ KOMENTARA
RENATA-MENI JE RENATA IAKO JE ZLA U SERIJI DOOBRA GLUMICA JAKKO DDOOBBBRRRAAA BOLJE GLUMI OD NEKIH GLAVNIH LIKOVA....
AUGUSTINA-NAJJLLEEPŠŠŠŠAA
IRENA(BIVŠA VITEZOVIĆ)KAO I ADELA PREVARILA MUŽŽAA NOOO

BUKOVAC,ANDRIJA-JADNIK PROVEO U ZATVORU NEVIINN, VOLI JULIJU
LOVRO-VOLI NATAŠU,DOOSSAADDANNN
RUŽA- MA PRE POŠTENA
NIKOLA-BORING
OSTALI:
SOFIJA-JE DOBRRAA GLUMICA
TONI-DOBAR KUHAR
LADA-ISKRENA I PRE DOBRAA
OTO-JE LJUBOMORAN NA VERU(EVINU I STELINU MAMU)ALI OKK
STELA-OKI-DOKI
SARA&LARA-SLATKE SESTRICE
FRA ANTE-MOOO(NEMA GA VIŠE U SERIJI ZNAČI NOOO)
FRA JAKOV-UPORAN..I ZALJUBLJEN U STELU
MINJA-AAUUU KAO GLUMICA DOBROO GGLLUUMMII SVAKA ČAST
INSPEK..INES-JAOO DOOSSADEEE MA ŠALA OKK
LORETA,VIŠNJA I SANJA-TRAČČAARREE:)
MIHIĆ--AAAAAAA SMMARAA
SONJA-NOOO
.........

Анониман,  петак, 14. мај 2010. 13:58:00 CEST  

Niko više ne komentaarišššeeeee zalosno ali Serija is the best!!
SVI KOMENTIRISALI SU GLUMCE PA JA TO NEĆU.................
ja ću moguće ili(sadašnje parowe)
npr:
Ewa i Gord@n-nish nevalja
Ewa i Kris-varnice iskaču(loveee 100%

EVA,KRALJ
EV@ & GORDAN-39%(SLAABBOO)
EVA & KRISTIJAN(99,8% LOWE)
EW@ I ANDRIJA(2,3% PROLAZNA FAZA))HAHAHHAHAA

ANDR&JA,BUKOVAC
ANDR&JA & JULIIJA(100%LOVEE COOLL SUU)
ANDRIJA& INES(00%)

HEYY GDE SSSUUU SWII NESTALLII POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ OD BIG_FAN

Анониман,  петак, 14. мај 2010. 14:14:00 CEST  

$&W€€@@


BIG_FAN RADI SAMM..................
AJDE NEKO NEKA KOMENTARIŠE AJDDEEEE
PLEASUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..........................................................AKO VAM SERIJA NIJE DOSADILAA

ZAR VEĆ?
VAM JE DOSADILAAAAAAAAAAAAAA
MA NEMOGUĆE..........................
SAD JE "DOLINA TUGE JER NEMA NIKO DA KOMENTARIŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

POJAVIO SE LORETIN BIVŠI AUUUUUUUUU BITI ĆE GADNOO

PA ODOH JA SAD A NADAM SE DA MOJ KOMENTAR NEĆE BITI POSLIJEDNJI ..............

Unknown петак, 14. мај 2010. 22:09:00 CEST  

Serija je postala skroz bezveze posto je Sonja otisla!!!
Vratite Sonju!!!!!!!!!!!
Mislim, ako se ne pojavi u narednih pet epizoda prestajem da gledam!
MNOGO ste je glupo izbacili iz serije. Mozes misliti, Sonja, koja je bila ledena kao kamen, se uvredila sto su neki tamo fra Jakov i njegova luda opatica pomislili da je ona nesto ukrala!!! Pa ni Natasa ne bi zbog toga pobegla iz grada a znamo koliko je ona emotivno nestabilna. Samo se ISKRENO NADAM da se nece za koju epizodu cuti da se Sonja udala za nekog biznismena i otisla u Peru ili da je poginula u saobracajnoj nesreci, TJ. da se nece vratiti u seriju!!! Mirna Medakovic, ucini nestooo!!!
P.S. Renatu treba ubiti.
P.S.2. AKO SE NEKO SLAZE SA MNOM DA JE SONJA N E O P H O D N A U SERIJI NEKA NAPISE DOLE KOMENTAR NA TU TEMU!!! (da znam da nisam usamljen)

Анониман,  субота, 15. мај 2010. 12:18:00 CEST  

andrija je najbolji!!!

Анониман,  недеља, 16. мај 2010. 13:30:00 CEST  

Serija je extra.Najvise mi se svidjeju Minja, JulijA,Andrija i Kristijan

Анониман,  недеља, 16. мај 2010. 14:04:00 CEST  

Serija je odlicna,a glumci izvanredni.Maestralne su role Nikole Bukovca i njegovog starijeg sina i Sonje koja je bas nesto posebno.Steta je sto kod nas u Srbiji u prvi plan guraju likove tipa Ivana Bosiljcica,koji su ispod proseka.Nasi reditelji i kamermani bi morali da posete komsije i nauce kako se posao radi.

Unknown среда, 19. мај 2010. 22:24:00 CEST  

pahahahaahahah ljudi KRISTIJAN JE MOJ SUSJED hahaha zivi kucu do mene i ja ga vidim skoro svaki dan :)

Анониман,  четвртак, 20. мај 2010. 13:35:00 CEST  

Serija je COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbolji su mi Eva i Kris!Jedva cekam da budu zajedno!!!!!:-)

AtoM четвртак, 20. мај 2010. 16:10:00 CEST  

Serija je zaista super, Svi glumci su interesantni i cela prica mi se dopada. Znam da se zavrsava sa 210-om epizodom i mnogima ce nedostajati svakodnevni zivot zitelja Jablanova...
AKo zelite pogledati ponovo sve serije bez zastoja i maltretiranja tu je
movtex.com

Анониман,  петак, 21. мај 2010. 21:50:00 CEST  

prejebena serija 5+

Анониман,  понедељак, 31. мај 2010. 20:55:00 CEST  

POLJUBILI SU SE PONOVO!!!TO!!!!NAPOKON!!!!Mislim Eva i Kris... Prosto vise nisam mogla da cekam.....SAMO NAPRED!!!!!

Анониман,  четвртак, 3. јун 2010. 22:20:00 CEST  

Hvala na novim linkovima. Super je ovo sa megauploadom, za nas kojim nemamo placen rapidshare. Skine se epizoda u cugu, nema dosadnog cekanja.

Lucia понедељак, 7. јун 2010. 14:42:00 CEST  

Serija je odlicna! Svidjaju mi se Kristijan i Eva, prelep su par!

Анониман,  уторак, 8. јун 2010. 17:23:00 CEST  

Serija je mnogo dobra,a najlepsi i najbolji likovi su mi eva i kristijan!!!Mnogo su dobar par!!!

Анониман,  среда, 9. јун 2010. 05:14:00 CEST  

Andriiiiiijaaaaaaa, I love you! :)

Ni Kris nije za bacanje ( ume biti zanosan taj Ivan Herceg, mmmmmmm) ali Andrija je baš, baš... ma, divan. Sav je nekako neuredan i razbarušen, čak i kad nosi odelo. Iskren i direktan, do bola. A to, naravno, košta.
Njegov ženski pandan je Minja. Sjana je, ali njoj ipak nedostaje ta vedrina u osmehu koja razoružava (a one uštirkane iritira ) koji krasi Andriju.
Eva je jedna slatkica.
Augustina je gloopa smaračica, mada je u poslednjim epizodama počela da pokazuje i nekakav karakter (doduše, u tragovima). Julija mi je nekako ostala bleda, i pored svih pokušaja da se izgradi njen lik.

I na kraju, da ne zaboravim:

Andriiiiiijaaaaaaa,I love you! :)

Анониман,  среда, 16. јун 2010. 13:46:00 CEST  

seri je super. jedva cekam da bude kraj da vidim koce skim da bude . omiljeni likovi su mi juran i natasa jer se stalno svacaju i mire. i svaka cast peziji za ovakvu seriju. jedva cekam sledecu epizodu ................zasto nebude i repriza u 16 casova i vikendom...........

Анониман,  петак, 18. јун 2010. 08:29:00 CEST  

Meni je sladak fra Jakov sa onim velikim toplim okicama ;-). Malo se pominje njegov lik, a i nije jedan od vodecih u seriji. Fra Jakov ima dilemu, vecu od drugih, ostati veran Bogu ili se vratiti svetovnom zivotu sa Stelom. Gotovo da je izvesno ko ce se spetljati s kim, jedino ne znam sta ce biti sa Jakovom i Stelom ?
Super je serija, rado je gledamo u Srbiji, nazalost, nasi ne znaju da naprave pristojnu telenovelu, ali zato su tu one iz Hrvatske.

Анониман,  четвртак, 24. јун 2010. 07:58:00 CEST  

Dolina sunca - 203. epizoda Renata obavijesti Kristijana i Ivana da imaju tjedan dana da se isele s imanja. Ruža kaže Andriji kako je Lovro pomaknuo prst za vrijeme njezinog posjeta. Helena otvoreno kaže Juliji što je sve ponudila Andriji. Renata kaže Juranu da nakon prodaje imanja namjerava natrag u Belgiju i da može s njom. Julija kaže Kristijanu da se sigurno otrovao otpadnim vodama iz Sivke. Julija zahvali Evi što je riskirala i provalila u tvornicu kako bi uzela uzorak vode. Renata i Žare razgovaraju kako se riješiti Gordana. Nataša obavijesti Ružu da je Lovro pomaknuo ruku. Andrija se požali Kroniju da izbjegava Helenu i Juliju jer je pod velikim pritiskom. Kristijan odluči razgovarati s Evom

Dolina sunca - 204. epizoda Sofija se požali Evi kako je sve uložila u dionice koje sada samo padaju. Renata je u nevjerici što Vitezovići pristaju na prodaju imanja. Boris ispriča Ladi sve o svom odnosu s ocem. Juliju zbuni razgovor s Juranom. Andrija kaže Ruži da mora reći Nikoli za trudnoću. Lada se pohvali Minji da ju je Boris pozvao van. Minja se zamisli saznavši za trovanja klorom. Andrija kaže Heleni da će otići s njom tek kad mu oslobode oca iz zatvora. Juran podsjeti Kristijana na Renatinu želju za osvetom. Renata ostane zatečena kada ju Nataša zamoli da napusti Country klub. Andrija prizna Juliji da namjerava otići s Helenom. Nakon što je Sofija jedva priznala Toniju za nesreću s dionicama, on joj kaže kako je ipak uspio većinu prodati na vrijeme. Vidjevši Andriju s Julijom, Helena odluči primijeniti agresivniji pristup.

Dolina sunca - 205. epizoda Andrija je zatečen Heleninom prosidbom. Sofija ne skriva sreću zbog spašenih dionica i prizna Toniju da mu potpuno vjeruje. Gordan pozove Renatu kako bi se oprostio prije odlaska. Domić prizna Borisu da ga je cijelo vrijeme pratio kako bi nadoknadio propušteno. Frustrirana Renata da Juranu aktovku sa svim brojevima svojih računa i zaporkama. Gordan sretne Evu i iskoristi priliku da se oprosti s njom. Adela se u Zagrebu nađe s Karlom i Augustinom. Lada savjetuje Borisu da se pomiri s ocem. Andrija ispriča Kristijanu o svojim ljubavnim i obiteljskim problemima. Eva i Julija su zabrinute da će Gordan otići prije nego stigne rezultat analize. Juran potvrdi Renati da sutra odlazi s njom. Žare se sprema u mraku napasti Gordana.

Dolina sunca - 206. epizoda Dok Rene leži u nesvijesti, Žare se sukobi s Gordanom. Višnja kaže fra Anti da je Ruža trudna. Ivan i Kristijan razgovaraju o tome tko će gdje živjeti kad se proda imanje. Nakon što je uz pomoć Borisa i njegova oca svladao Žareta, Gordan požuri vidjeti kako je Rene. Renata nestrpljivo iščekuje vijesti. Helena kaže Andriji da radi na tome da nekako pomogne njegovom ocu. Andrija izbjegava reći Juliji za Heleninu bračnu ponudu. Ines pokušava izvući sto više podataka od Žare. Renata požuruje Jurana da hitno otputuju, ali se on ode pozdraviti s Natašom. Julija kaže Andriji kako neće dopustiti da se oženi s Helenom.

Dolina sunca - 207. epizoda Gordan uspije uhvatiti Renatu prije njezina odlaska. Eva obavijesti sve da rezultati analize potvrđuju da su trovanja u Jablanovu uzrokovana otpadnim vodama iz tvornice Zenit. Ruža šokira goste u pivnici kazavši im da je trudna. Renata još više naljuti Gordana priznanjem da je platila Žaretu da ga se riješi. Eva objasni Minji sve o trovanju te pokuša od nje saznati gdje je sada Gordan. U bijegu od ljutitog Gordana Renata se spotakne i padne. Mali Petar se preplaši i sakrije pod stol u stakleniku. Minja u nevjerici nazove policiju kako bi prijavila oca. Zbog sve jače oluje Ivan i Kristijan panično pokušavaju pronaći malog Petra. Ines dolazi uhititi Gordana.

Анониман,  петак, 25. јун 2010. 14:41:00 CEST  
Администратор блога је уклонио коментар.
Анониман,  петак, 25. јун 2010. 16:14:00 CEST  

najbolja i najljepsa glumica je Minja,dok je najgora i najruznija Helena. ostalo je sve ok!

Анониман,  субота, 26. јун 2010. 21:35:00 CEST  

hej
glupo pitanje...pita me password kad hocu "otpakirati" epizode...upisala sam dolina sunca ali onda me trazi da spremi file negdje...uglavnom nece da starat..upomoooooooc

Анониман,  понедељак, 28. јун 2010. 14:28:00 CEST  

cao serija je super i ja bih je htjela imati u svojoj kolekciji, pa bih molila da mi neko kaze kako da je skinem:-)od 1-zadnje epizode. ali bih molila na mejl ako moze lucijarahovic@hotmail.se
HVALA poz CRNOGORKA

Анониман,  понедељак, 28. јун 2010. 14:42:00 CEST  

Здраво до целата екипа од Македонија!
Морам да кажам дека сите навистина се прекрасни, без да издвојам некого. Може да се поистоветам само со неколку ликови и искрено гледајќи ја серијата ми даде можеби еден нов поглед на размислување за одредени работи.
Уште еден голем поздрав!!!

Анониман,  среда, 30. јун 2010. 13:28:00 CEST  

Zdravo iz Republike Srpske serija je ehtra samo se nisam nadala da ce Hrvati snimiti ovako dobu seriju.

Анониман,  четвртак, 1. јул 2010. 09:13:00 CEST  

Dragi moji dolinosuncoljupci, evo sam za vas pronašla sadržaj 21. epizode:
Epizoda 210
Ines ne može da vjeruje da je Nataša uspjela da nagovori Jurana na priznanje. Sofija
obraduje Natašu viješću da ima novac za klub. Kristijan kaže začuđenom Ivanu da je
Juran sve priznao. Eva je nervozna prije odlaska. Ines pusti Nikolu na slobodu jer je
Juran sve priznao, a imaju i potrebne dokaze. Andrija dolazi da se pozdravi s Evom i
kaže joj da vjerovatno odlazi s Helenom. Ivan iznenadi Adelu svojim dolaskom u
Zagreb. Nikola moli iznenađenu Ružu da mu da još jednu priliku. Julija pokušava da
nađe Andriju prije nego što otputuje. Kristijan je odlučan u namjeri da sustigne Evu
koja je već krenula prema Zagrebu.
Pozdrav svima!
Bosanka

Анониман,  петак, 2. јул 2010. 18:39:00 CEST  

ZAO MI JE STO SE ZAVRSAVA JEDNA OD NAJBOLJIH SERIJA 'DOLINA SUNCA' OD PRVE EPIZODE SAM JE SA NESTRPLJENJEM OCEKIVAO I GLEDAO.
GLUMCI SU FENOMENALNI NADAM SE DA CE NEKA NOVA SERIJA BITI SLICNA OVOJ ZAISTA NEMAM RIJECI ...
DOLINA SUNCA NAJBOLJA

Анониман,  субота, 3. јул 2010. 02:22:00 CEST  

Može. Upravo sam odgledala.
A sada su okačili i ovde
http://www.movtex.com/view_video.php?viewkey=ab0b3cc286e67b1f59f4&page=1&viewtype=basic&category=mr

Анониман,  уторак, 6. јул 2010. 20:51:00 CEST  

Nisam videla ništa iritantnije od ove Helene! Gde li je ova učila glumu? U Mrduši Donjoj?

Анониман,  среда, 7. јул 2010. 17:01:00 CEST  

A ne..ipak je Ines neprevazidjena. Ja sklanjam pogled kada je ona u kadru.

Biljana,  четвртак, 15. јул 2010. 09:43:00 CEST  

Super serija. Iznenadilo me sto u poslednjoj serii Eva i Kris su se poljubili bas na samog kraja, ocekivala sam bar epizodu ili dve da budu zajedno, nisam gledala cel serijal da bi se zadovoljila samo s poljubac od 1 min.Steta sto nije pao seks izmedju njih dvoje, moglo bi imat malo "pozanimljivij" kraj

Deana,  субота, 17. јул 2010. 20:39:00 CEST  

Bilo bi lepo da se nastavi, ali verovatno - nista od toga. Sto je bilo, bilo je!

Mitra петак, 30. јул 2010. 21:20:00 CEST  

Serija je super, sviđa mi se jer ima dosta lepih i poučnih životnih istina i mislim da svako može sebe da prepozna. Na mene ostavlja divan pozitivan utisak
Mitra 30.07.2010

Анониман,  понедељак, 2. август 2010. 21:33:00 CEST  

Serija je super.Nikad nisam gledala bolju seriju.SAMO TAKO NASTAVITE.....!!!!!!!!!!!!
:)
:)
:)
:)
:)
♥♥♥♥♥♥

Анониман,  среда, 11. август 2010. 11:11:00 CEST  

Iz daleke Australije pozdrav za glumce i reziju....steta sto ste zavrsili.Moj omiljen lik bila je Sofija

Анониман,  петак, 20. август 2010. 11:57:00 CEST  

Volela bih da se serija nastavi!!!!!!!! MOLIM VAS NASTAVITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown петак, 20. август 2010. 21:31:00 CEST  

extra je al se zavrsila možda je to i najbolja serij na ovim prostorima

Анониман,  субота, 21. август 2010. 14:27:00 CEST  

Ja sam u depresiji,zbog zavrsetka ove slatke serije. Molim dragu reziju da snimi nove epizode.Navukla sam se na ove simpaticne epizode.Pre neki dan sam videla Kronija u Bg-u bas je dobro sto glumci cirkulisu i ne poznaju granice.

Анониман,  уторак, 23. новембар 2010. 17:39:00 CET  

Dolinu sunca smo svi pratili u kuci i nijednu epizodu nismo propustili. Samo bih volio da se opet nastavi.

Анониман,  недеља, 13. јул 2014. 05:52:00 CEST  

Zdravo, ja sam gđa Jennifer John, privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme priliku kredite. Trebate li kredit hitno platiti svoje dugove ili vam je potreban kredit kako bi unaprijedili svoj ​​posao? Vi ste bili odbijeni od strane banaka i ostalih financijskih institucija? Trebate li konsolidacija kredita ili hipoteka? traže više, jer mi smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuditi sredstva pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, da imate loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij je obavijestiti vas da smo pružiti pouzdane i korisnica pomoći i da će biti spremni ponuditi kredit. Tako nam se obratite danas e-mailom na: (jenniferjohn536@gmail.com)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP