Sloboda Mićalović uz premijeru filma "Ranjeni orao"

Poznata glumica Sloboda Mićalović pobrala je brojne simpatije tumačeći ulogu Anđelke Bojanić, glavni ženski lik u hit seriji „Ranjeni orao”, koja je pretočena i u film premijerno prikazan u „Sava centru”

Po čemu ćete pamtiti snimanje „Ranjenog orla”?
- Prvo što ću pamtiti je to da sam imala sto snimajućih dana od ukupno 110 (smeh). Pamtiću snimanje i po tome što je to moja prva filmska glavna uloga i glavna uloga u seriji, zatim po divnoj atmosferi. Osećala sam se kao domaćin na tom snimanju, imala sam tu odgovornost da svim glumcima koji dođu na set učinim da se osećaju prijatno.
Zašto je lik Anđelke Bojanić, koji tumačite u „Ranjenom orlu”, fatalan za sve muškarce sa kojima se sreće?
- Stvarno ne znam kako bih na to odgovorila, jer je to bilo najteže opravdati pred gledaocima. Morala sam da je tražim u njenom posebnom pristupu muškarcima. Da li je ona fatalna - to je bilo osnovno pitanje. Jeste negde fatalna zbog svoje unutrašnje lepote i ponosa, i toga što tim muškarcima nije bila nadohvat ruke, držala je svoj stav. Ona je žena koja je rasla bez roditelja, te joj tuga samim tim nije strana i tu pokazuje da je jaka, što privlači te muškarce.
(Izvor: Blic)

2 komentara:

Анониман,  субота, 9. мај 2009. 13:56:00 CEST  

bobo ajde objavi tvoj pornić sa vojinom molim te ko boga

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP