Sin Dragan i 357: Najtraženiji

Bend „357" i glumac Nenad Okanović planiraju da ovog leta zajedno nastupe na festivalu u Guči. Nikola Hadžinikolić, frontmen benda, na promociji albuma „Najtraženiji" najavio je da će se saradnja sa Okanovićem i ekipom serije „Selo gori" nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

- Zacrtali smo da ćemo ove godine sa Okijem nastupiti u Guči i biti prvi rokenrol bend koji je nastupio na manifestaciji te vrste. Pre toga nas očekuju brojni koncerti, a prvi već 8. maja u SKC-u - rekao je Nikola, i za Press otkrio da je presrećan zbog saradnje sa Draganom Okanovićem i ostatkom ekipe serije Radoša Bajića.
- Bend „357" je izrazio želju da u seriji „Selo gori" bar prođe kroz kadar, na primer, samo da bacimo đubre. Replike iz serije smo brzo usvojili u svakodnevnoj komunikaciji jer je serija dobra, bez imalo političke konotacije. Radoš je podržao našu ideju i saradnja je produbljena na obostrano zadovoljstvo. Mi smo snimili čitavu epizodu u njegovoj seriji, koju će publika uskoro videti, a on je napisao pesmu za nas. Na ovaj način šaljemo poruku mladima da se vrate na selo - zaključio je kontroverzni muzičar.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP