Susan Boyle u South Parku

Zvezda "Britain's Got Talent" Suzan Bojl zaslužila i da joj se ime pomene u kultnoj crtanoj TV seriji Saut Park.

U novoj epizodi popularne TV serijeAjk odlučuje da pobegne od kuće i pridruži se somalijskim piratima, a glavni razlog za to je Suzan Bojl. Kajlov usvojeni mlađi brat ostavio je oproštajnu poruku svojim roditeljima u kojima kaže da ga je euforija oko žene fantastičnog glasa naterala da napusti sve.

"Dragi mama i tata, bežim od kuće. Žao mi je, ali više ne mogu da izdržim monotoniju života srednje klase. Svi u školi su j... idioti i ako mi još jedna osoba priđe i počne da priča o nastupu Suzan Bojl i pesmi iz 'Jadnika' ispovraćaću svoje testise. Volim vas, ali moram da nastavim sa svojim životom. Idem u Somaliju i biću pirat", napisao je mali kanađanin.
Iako su zvezde kao što su Britni Spirs, Džordž Kluni, Tom Kruz, Mel Gibson, Stiven Tajler, Barbra Strejsend i mnoge druge "zaslužile" i pojavljivanje u Saut Parku, Suzan Bojl se za sada može zadovoljiti samo spominjanjem. Naravno, neki od njih nisu izdržali "test popularnosti u Saut Parku" i uobičajeno ismejavanje, pa su na sudu tražili odštetu, a što se Suzan Bojl tiče, ona nije bila dostupna za komentar.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP