Ksenija Pajčin i Boban Bajković u vezi

Kseniji Pajčin. izgleda, nije trebalo mnogo da preboli Filipa Kapisodu, već je utehu vrlo brzo našla u doskorašnjem golmanu Crvene zvezde Bobanu Bajkoviću, u čijem društvu uživa već neko vreme, objavio je Blic

Ksenija i Boban su se slučajno upoznali u jednom kafiću, a pevačica koja već dugo važi za najatraktivniju na estradi je za kratko vreme pala na njegove čari. Zanimljivo je da je Boban, kao i Filip, sa Cetinja, a od nje je mlađi osam godina (Filip je od Ksenije mlađi deset godina). Kako srce ne bira godine, tako i pevačici poslednjih dana i te kako prija Bobanovo društvo. Iako još ne žele da otkrivaju pojedinosti iz njihovog ljubavnog života, Ksenija je priznala da joj je sa Bobanom veoma zabavno.

- Boban je super momak, potpuno otkačen, zabavan. Zasad se samo družimo. Nas dvoje smo se sasvim slučajno upoznali u kafiću moje drugarice. Izašli smo jedno veče, a on je bio i na mom nastupu u Sremskoj Mitrovici. Volim likove kao što je Boban - ispričala je Ksenija.
Boban je, osim po angažmanu u Crvenoj zvezdi, poznat i po tetovažama, te njegovo telo krasi čak deset tetovaža. I on se može pohvaliti da je šarmirao ukućanku „Velikog brata”. Naime, Boban je prošle godine imao kratku ljubavnu avanturu sa seksepilnom Anamarijom Kikoš, učesnicom prvog srpskog serijala ove rialiti emisije.
Izvor: Blic

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP