Kako izgubiti kilograme preko noći?

Jednostavno: Nabacite boju! Anketa je pokazala kako se žene koje koriste lažnu boju osećaju seksepilnije, lepše i privlačnije, češće primaju komplimente i imaju bolji seksualni život. Osim toga izgledaju vidno vitkije i mršavije

Ako imate preplanulu boju kože postići ćete optičku varku i izgledati mršavije i vitkije nego inače. Naucnici su utvrdili kako se žene osecaju pet kilograma lakše ako imaju bronzanu boju kože. Osim toga, s bronzanom, odnosno preplanulom bojom dobićete i više komplimenata na račun vašeg izgleda čime ćete automatski i biti samopouzdanije.

Ispitivanja su pokazala da pola ispitanih žena češće dobivaju komplimente od svojih partnera kada su preplanule, a čak 59 posto njih se osjeća vitkije.
Medjutim, čak 75 posto žena kazalo je kako brine zbog lošeg uticaja sunčevih zraka. Stoga, kažu u 'Fake Bakeu', firmi koja je sprovela istraživanjem, koristite lažnu boju jer ćete time na najsigurniji način podariti svojoj koži svež i zdrav izgled bez štetnog uticaja sunčevih zraka.
Rezultati istraživanja pokazali su i kako se čak dvije trećine žena oseća seksepilnije s bronzanom bojom kože što je navele su poboljšalo i njihove seksualne odnose.
Više od polovine ispitanih koriste fake boju umesto da odlaze u solarijum ili da se prže na letjnem suncu.
Izvor: Zadovoljna

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP