Sin Dragan u kvizu „TV ridža - kontrolor vašeg znanja"

Nenad Okanović, poznatiji kao sin Dragan, osmislio kviz u kome će ulaziti u vozila GSP-a i nagrađivati putnike

Popularni glumac zamenio je pomoravski šešir iz TV serije „Selo gori" za kapu kontrolora karata u beogradskom gradskom saobraćaju. Nije reč o novoj ulozi popularnog Sina Dragana, već o kvizu „TV ridža - kontrolor vašeg znanja", koji je Okanović osmislio i za koji je već snimio pilot epizodu. Ekskluzivno za Press, Milašinov sin, koji „ništa ne dira dok se tata ne vrne", otkriva detalje svog novog projekta, koji će uskoro biti prikazivan na nekoj od TV kuća.

- Ulaziću sa ekipom u vozila gradskog saobraćaja u Beogradu - otkriva Sin Dragan za Press, i nastavlja: - Putnicima koji imaju važeću kartu za prevoz postavljaću pitanja koja se tiču znamenitosti na liniji na kojoj vozilo saobraća. Jedna vožnja biće jedna emisija - kaže Okanović, koji pored glume uspešno radi i kao direktor fabrike briketa „Sviseko pelet" u Zvorniku.
Kviz „TV ridža - kontrolor vašeg znanja" snimljen je u režiji Okanovićeve produkcijske kuće „Skaj skajper", a po zajedničkoj ideji s rediteljem i piscem Bojanom Vukom Kosovčevićem. Kada je reč o pravilima, Okanović kaže da putnike očekuju tri grupe od po tri pitanja, koja je pisao etnolog Velizar Sekulić. U prvoj grupi su laka pitanja koja „vrede" 1.000 dinara po tačnom odgovoru.
- U drugoj grupi su malo teža pitanja, a za tačan odgovor dobija se 2.000, dok će iskazano znanje u trećem kolu putniku doneti čak 3.000 dinara. Putnik koji učestvuje u kvizu može odustati samo posle prve grupe pitanja i samo ako ne čuje postavljeno pitanje, a imaće i izbor od tri vrste pomoći.
Prva je „pomoć putnika", kada će moći da se konsultuje sa putnicima u vozilu, druga je takozvana zamena pitanja, a treća vrsta pomoći je mogućnost telefonskog poziva prijatelja, kao i u nekim drugim kvizovima te vrste - kaže Okanović.
Sin Dragan trenutno pregovara sa nekoliko domaćih TV kuća o emitovanju novog kviza i očekuje da će se narednih nedelja znati koja će stanica emitovati „TV ridžu".

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP