Jelena Janković i Mlađan Janović: Romansa u Kolašinu

Jelena Janković utehu posle eliminacije sa Vimbldona potražila je u naručju svog dečka Mlađana Janovića, s kojim je proteklog vikenda, kako javljaju crnogorski mediji a prenosi Press, posetila Kolašin i obližnji manastir Ćirilovac!

Kratak boravak naše teniserke i crnogorskog vaterpolo reprezentativca u „maloj varoši" izazvao je ogromno uzbuđenje među tamošnjim meštanima! Ipak, poseta je bila tako diskretno organizovana, da ih je videlo svega nekoliko ljudi, ne računajući taksistu koji ih je vozio, kao i prisutne u manastiru, u koji često znaju da svrate i fudbaler Mateja Kežman i košarkaš Dejan Tomašević.

Ubrzo posle poraza u trećem kolu Otvorenog prvenstva Engleske Jelena Janković je napustila jugozapadni London i uputila se ka Crnoj Gori, gde ju je čekao Mlađan Janović, koji se trenutno sa reprezentacijom priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rimu.
Kako javljaju retki očevici, u nedelju oko 14 časova crni džip „porše kajen" kotorskih registracija zaustavio se na parkingu ispred kolašinskog hotela „Bjanka", a iz njega su izašli Jelena i Mlađan. Na drugoj strani parkinga već ih je čekao džip taksi udruženja „Slava luks", koji je dvoje sportskih asova odvezao do pomenutog manastira, inače 13 kilometara udaljenog od Kolašina. Crnogorski sportski dnevni list „Arena" javlja da je put do Ćirilovca trajao oko 40 minuta, a da su Jankovićeva i Janović sedeli na zadnjem sedištu. List navodi da su „tiho razgovarali i zamolili vozača da pojača muziku", tako da čak ni taksista nije mogao da čuje o čemu je zaljubljeni par pričao.
Poseta Ćirilovcu trajala je oko sat vremena, a Jelenu je u porti sačekao otac Jojilo, inače starešina manastira. Nedugo zatim, u manastir je ušao i crnogorski vaterpolista, ali se on, prema rečima izvora „Arene", zadržao svega nekoliko minuta.
Nakon što su obišli jedan od najposećenijih manastira u okruženju, koji je postao poznat po tome što se u njemu čuvaju čestice krsta na kojem je Isus Hrist razapet, Jelena i Mlađan krenuli su taksijem natrag za Kolašin. Na parkingu hotela „Bjanka" ponovo su preseli u Janovićev skupoceni „porše", da bi se zatim, preko glavnog kolašinskog trga i Mojkovačke ulice, odvezli u nepoznatom pravcu...
Dvoje zaljubljenih sportista, međutim, nije imalo mnogo vremena na raspolaganju, budući da je vaterpolistu Savone očekivao nastavak priprema sa reprezentacijom, a Jelenu Janković put u Sjedinjene Američke Države i naporni treninzi za drugi deo sezone.

Jelena o Mlađanu: - Naši najlepši trenuci tek dolaze. Svideo mi se ne samo zato što dobro izgleda, nego i zato što je skroman. Nisam verovala u ljubav na prvi pogled, a sada mi se dogodila.

Mlađan o Jeleni: - Jelena mi je odmah zapala za oko, a upoznao sam mnogo sportistkinja u Pekingu. Ona je nešto posebno, nikada nisam mislio da je uobražena, a sada sam se uverio u to.
Foto: Igor Pavicevic, Izvor: Press Oline

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP