Kleopatra: Sta ceka Srbiju do kraja 2010?

Балканска пророчица Клеопатра упозорава да нас ништа добро не чека до краја 2009. године а да ће следећа, 2010. бити катастрофална у сваком погледу!

Србији предстоје више него тешки дани, препуни глади, беде, незапослености, политичких скандала и хапшења, али и терористичких напада! Балканска пророчица Клеопатра, ексклузивно за Правду, открива шта нас све очекује до краја године и, како каже, тешко јој је што народу нема шта лепо да предвиди!

- У Србији је прави колапс а оно најгоре нам тек предстоји. Народ ће се тући за кору хлеба, долази немаштина каква од немачке окупације није забележена на овим просторима - каже Клеопатра.
Полако се потврђује оно што сте за наш лист предвидели у јануару. Економска ситуација је никад гора, радници себи секу прсте, бебе умиру... Сада најављујете још горе дане од ових?!
- Нажалост, и од најгорег постоји још горе, а то је посебно случај у овој несрећној Србији. Када сам почетком године изнела своја предвиђања, знала сам да ће доћи до свих ових страхота које се сада дешавају, али сам се ипак у дубини душе надала да први пут у животу грешим и да неће баш све бити тако страшно. И јесам се преварила, јер ће бити много горе од најцрњих прогноза.
Шта то конкретно значи?
- Значи да ће се гладни народ на улицама тући за кору хлеба, да ће бити на ивици лудила и суицидног понашања. Нестаће смех, радост, завладаће очај, беда и апатија каквих ни под Турцима у овој земљи није било! А када такво стање дође, онда бес у људима експлодира као вулкан!
Предвиђате немире у Србији?
- Немири су блага реч јер овога пута ће да устане буквално цео народ и неће се смирити док се сви ови злотвори који су нас уништили не склоне за сва времена, „на вјеки вјеков". Народу ће догорети до ноката и десиће се буне према којима ће дешавања од петог октобра 2000. године изгледати као дечија игра. Не бих никако волела да сам у кожи ових из власти јер се неће добро провести због својих поступака када их стигне кука и мотика. Тачно је да ће народ јести из контејнера али ће зато Тадић, Цветковић, Ђелић и остали, и доручковати, ручати, ужинати и вечерати у ВЦ-има, и то оно што се не једе.
Делујете прилично огорчено, народ је навикао на Клеопатру која увек има и дозу оптимизма у својим пророчанствима. Има ли тога сада?
- Управо ово што сам вам сад рекла треба да улива оптимизам, значи одлазак ове власти је највећа доза оптимизма која је потребна народу. Доста је било лажи и превара, па нису Срби овце да их стално неко шиша и жедне преводи преко воде. Тек када народ буде узео ствар у своје руке, можемо рећи да је правда дошла у Србију.
Срећко Миловановић
Izvor: Pravda

8 komentara:

Анониман,  петак, 11. децембар 2009. 10:21:00 CET  

vava je bila miloseviceva ptica a kleopatra todoroviceva ili nikoliceva poznato mi zvuci

Анониман,  субота, 26. децембар 2009. 23:57:00 CET  

Ma, nije to kleopatrino prorocanstvo,to je logican redosled. 0svrnimo se malo oko sebe , i sve je vec jasno. Jad i beda na sve stane.

Анониман,  петак, 1. јануар 2010. 20:17:00 CET  

G.Dacicu....ovo je slucaj za vas....jer ne postoji ustanova gde bi je primili...

danica,  субота, 17. април 2010. 23:29:00 CEST  

Pravopis "ANONIMNI"!!!!! Da li Vam kojim slucajem poznato zvuci "agonija", hocu reci beda iz koje ne mozemo izaci duze vreme!!??? cija li ste VI "ptica"??!!'

Анониман,  понедељак, 26. април 2010. 22:38:00 CEST  

netreba nama kleopatra da nam kaze sta ce i kako ce biti sve se vec vidi.nisam video na ulici nasmejano lice nepamtim od kada.ovo je katastrofa.Milosevic je bio kao melem naspram ovih demokrata.doveli su srbiju na prosjacki stap.sta ce nam beli sengen kad nemamo ni za beli hleb.sta napravise od ovako lepe drzave,mnogo sam razocaran u ovu vlast.sram da ih bude ali nemaju oni obraz.

Анониман,  понедељак, 26. април 2010. 22:39:00 CEST  

netreba nama kleopatra da nam kaze sta ce i kako ce biti sve se vec vidi.nisam video na ulici nasmejano lice nepamtim od kada.ovo je katastrofa.Milosevic je bio kao melem naspram ovih demokrata.doveli su srbiju na prosjacki stap.sta ce nam beli sengen kad nemamo ni za beli hleb.sta napravise od ovako lepe drzave,mnogo sam razocaran u ovu vlast.sram da ih bude ali nemaju oni obraz.

Анониман,  понедељак, 7. јун 2010. 00:41:00 CEST  

Pamtim njene izjeve od pre nego sto su je proglasili travestitom...bice raj,ali samo u Srbiji, svi ce ostali da crknu i propadnu, sticice ih Bozija kazna,tako je izjvavljivala, odprilike kako je vlast trazila,kako se narod osecao.Narod vise nezna kako se oseca,otupeo je nacisto,samo da ima koricu leba da jede i da plati struju..na to smo spali, na veliku zalost,pitanje koliko smo ostali ljudi?Proroka vise nema, ako hocete da ih vidite gledajte dnevnik, tamo su proroci za nasu sudbinu, citajte izmedju redova, sve je suprotno od onoga sto oni pricaju..

Анониман,  уторак, 8. јун 2010. 13:14:00 CEST  

Nije potrebno mudrovati. Pogledajte ponekad emisiju na RTV1 pod nazivom "Kosmos". Sve ce svima neke stvari biti jasnije. Samo treba pazljivo slusati...
Kad bi sve TV stanice u Srbiji i putem satelita prenosile tu emisiju da je vide i nasi u rasejanju. Zasto? Samo iz jednog razloga - ta emisija govori duboku istinu o nama samima. Ko odgleda nekoliko tih emisija (verovatno ih ima i na sajtu RTV ili Youtube) shvatice poentu tj. poruku koju ta emisija salje, a to je ova: Oterace Andjeli djavola

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP