Slavica Ćukteraš: Sevnula maca!?

Finale izbora "Zvezde Granda" obelezili su, sem pobede Darka Lazica, i "bljeskovi" pojedinih gostiju, a kako pise "Alo!", najveću pažnju je izazvala Slavica Ćukteraš, koja je publici je pružila pogled na međunožje i izazvala brojne spekulacije jer je obukla gaćice u boji kože, tako da su mnogi ostali u nedoumici da li je uopšte nosila veš ili ne

Sličan ugođaj, ali samo za fotoreportere koji su stajali ispod bine, priredila je i njena koleginica Jadranka Barjaktarović. Doduše, ona je nosila bele gaćice, pa nije bilo mesta nagađanjima. Maler je doživela i Radmila Manojlović, koja je zamalo izgubila cipelu pri izlasku na binu, ali je uspela da se obuje i ovakav peh joj se na sceni nije ponavljao.

I dok se ona mučila s garderobom na sceni, sličan problem iza scene imala je Svetlana Tanasić, kojoj se štikla odvalila pa je šetala bosonoga. Osim ovoga, ostali takmičari nisu imali većih problema osim treme, pa su se u najboljem svetlu predstavili gledaocima kojih je, prema istraživanjima, bilo tri miliona i dvesta hiljada samo u Srbiji. Ovo je finale „Zvezda Granda“ učinilo najgledanijom muzičkom emisijom u istoriji, a ako se na to doda i činjenica da je emisija prenošena u svim zemljama u okruženju, ukupan broj gledalaca bio je i nekoliko puta veći.
Izvor: Alo!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP