Seka Aleksić i Mladen Radulović raskinuli

Seka Aleksić je raskinula ljubavnu vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem. Kako Press saznaje, iako su krajem aprila, posle iznenadnog raskida veridbe, pokušali da obnove romansu, par je pre desetak dana odlučio da stavi tačku na ljubavnu priču i da svako krene svojim putem.

Seka Aleksić potvrdila je za Press da je definitivno došao kraj njene i Mladenove romanse.
- Istina je da smo raskinuli. Stavila sam tačku na vezu sa Mladenom, ovog puta definitivno. Nikada se ne kajem zbog svojih postupaka, tako da ne mislim ni da je pomirenje bilo pogrešan potez. Mladen i ja smo protekla dva meseca pokušavali da podgrejemo stari plamen, ali nije nam uspelo - rekla je Aleksićeva za Press.

Sagovornik Pressa blizak pevačici otkriva šta je uzrokovalo ovaj razlaz:
- Njihova veza doživela je veliku krizu pred Sekin 28. rođendan, da bi kulminirala raskidom veridbe - navodi naš izvor, i dodaje:
- Posle nekoliko razgovora, Seka i Mladen dali su još jednu šansu svojoj vezi, međutim, to očigledno nije uspelo. Jednostavno je došlo do zahlađenja odnosa, a tome je i doprinelo njeno dugo odsustvovanje iz zemlje. Seka je mesec dana radno provela u Australiji bez Mladena, a potom i desetak dana u Barseloni. Kad se vratila u Srbiju, sela je sa Mladenom i otvoreno razgovarala o njihovom odnosu. Bilo je jasno da su se emocije ugasile i da je najbolje da se raziđu. Mladen je odmah spakovao svoje kofere i otputovao na Tajland, gde će srediti misli i odmoriti se od svega, a svoj život nastaviće u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici. Seka raskid leči radom, jer je tokom celog leta angažovana po Crnoj Gori i inostranstvu. Uprkos svemu, njih dvoje su ostali dobri prijatelji.
Izvor: Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP