Ivana Đerisilo: Ljubav nema granice

LJUBAVNU ispovest trenutno najintrigantnijeg sportskog para u Srbiji, saznaće čitaoci onih novina koje budu spremne da im plate najviše. Ovo je odgovor koji je redakcija ”Večernjih novosti” dobila u petak od odbojkašice Ivane Đerisilo i našeg zlatnog momka iz Rima - Milorada Čavića.

Da su se njih dvoje upoznali još prošle godine tokom Olimpijskih igara u Pekingu, nije tajna. Nije tajna ni da su se tokom ovog proleća zbližili i na kraju zaljubili. Naša reprezentativka zbog toga se nedavno i razvela od dugogodišnjeg supruga, rukometaša Borisa Stankovića. Kako se priča po kuloarima, Stanković, ljut zbog svega što se dešavalo, navodno je i tražio odštetu od bivše supružnice i to u iznosu od 60.000 evra.

Da ljubav ne zna za granice potvrđuje i to da se Ivana još u maju nije pojavila na pripremama ženske odbojkaške reprezentacije za Evroligu, koja se inače tada igrala prvi put u istoriji. Tada je selektoru naše reprezentacije Zoranu Terziću navela da ima privatnih problema. Terzić joj je izašao u susret, ali isti gaf ponovila je i ovih dana kada se nije pojavila u Kovilovu na početku priprema reprezentacije za evropsko prvenstvo u Poljskoj. Pripreme su počele u ponedeljak, 3. avgusta, istog dana kada je Ivana sa Miloradom doputovala iz Rima! Na pripremama se pojavila u četvrtak po podne, ali nije trenirala, navodno zbog zdravstvenih problema. Po jednoj verziji Đerisilo je i ovog puta obavestila selektora da će kasniti na početak priprema, a po drugoj, bliskoj reprezentaciji, Terzić sada nije znao šta se dešava sa njom i da li će se uopšte pojaviti.
Kako saznajemo, Ivana Đerisilo ni u petak nije trenirala žaleći se na malaksalost i temperaturu. Ipak, dan ranije išla je po beogradskim radnjama i birala nameštaj za stan u koji će se useliti sa Čavićem!
I dok beogradska čaršija bruji o ovoj romansi, Milorad i Ivana spremaju se za krstarenje po Mediteranu. O njenom budućem statusu u reprezentaciji odlučivaće selektor Terzić, a romansiranu ljubavnu priču saznaćemo svi kada se pojave novine koje zadovoljavaju njihove finansijske apetite.

KAKTUS
TOKOM šopinga u četvrtak Ivana Đerisilo je pored nameštaja i ostalih potrepština za novo ljubavno gnezdo, Miloradu kupila i kaktus ”da ga podseća na Kaliforniju”. Istog se setio i Veran Matić, direktor i glavni i odgovorni urednik B 92, tako da ako mu na useljenje donesu još koji, Čavić će u stanu imati pravu ”pustinju”.
Izvor: Novosti

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP