Milorad Čavić i Ivana Đerisilo čekaju bebu!

Milorad Čavić čeka bebu! Ivana Đerisilo je trudna! Beogradski "Alo!" je otkrio ljubavnu romansu najboljeg srpskog plivača i uspešne odbojkašice, a sada i prvi saznaje da budući mladenci čekaju bebu.

- Čak ni selektor odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić ne zna da je Ivana trudna, pa ni njene najbolje drugarice iz nacionalnog tima. Svi su ubeđeni da ona zbog prehlade još nije odradila nijedan trening na pripremama za Evropsko prvenstvo, koje će se bez nje održati od 25. septembra do 4. oktobra u Poljskoj. Međutim, prava istina je da ona čeka nove rezultate sa ultrazvuka, nakon kojih će im se obratiti sa lepim vestima - istakao je izvor „Alo!“ iz okruženja Milorada Čavića i Ivane Đerisilo, koji je želeo da ostane anoniman.

Milorad je ovih dana prezauzet. Sve slobodno vreme koristi u opremanju stana na Bežanijskoj kosi, koji je dobio prošle nedelje. Čavić je prilikom preuzimanja ključeva rekao da će prvo kupiti frižider, a sudeći po najnovijim informacijama, nema sumnje da će među prvim nameštajem stići i krevetac za bebu.
Naš najbolji plivač i naša uspešna odbojkašica planiraju da do kraja godine stanu na ludi kamen. Kada tačno i gde će se obaviti venčanje, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, Milorad će na svadbi pevati: „Rodi mi, draga, sina!“
Izvor: Alo!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP