Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Dragana Atlija na izboru za mis Univerzum

ZA titulu najlepše devojke na izboru za mis Univerzuma 23. avgusta na Bahamima, boriće se predstavnice 85 zemalja. Boje Srbije braniće Dragana Atlija (23, na slici: desno), poreklom iz Knina, u nacionalnom kostimu kreatorke Marije Šabić.

Tema kostima je život, kao žitna polja Vojvodine koja simbolizuju slobodu, prostranstvo, plodnost... Dragana, koja je prošle godine na takmičenju Miss Global Beauty Ljueen 2008. u Kini osvojila titulu Miss Body Beautiful, nalazi se na Bahamima od 31. jula, a od tada je zajedno sa ostalim devojkama radila vežbe, imala revije, mini izbore, slikala se za razne prezentacije...

U ovim aktivnostima moraju da se pokažu u vrhunskom sjaju jer će sve to, zajedno sa internet glasanjem, tokom finalne večeri 23. avgusta odlučiti kako će se rangirati. Jedna od lepših strana priprema je snimanje podvodnih video-klipova i kupanje sa delfinima, čime su organizatori oduševili misice.
Osim toga, imale su priliku da posete zoo-vrt, vodeni park, da krstare i posete mnoga ostrva - kojih je ukupno čak 700! Svako ostrvo je specifično samo za sebe i bogatije od drugog. Na primer, Eksuma ima ružičasti pesak, Bimini predivne plaže i more.
- Dosadašnje ankete na internetu govore nam da se Dragana dobro kotira - stoji u saopštenju iz tima Dragane Atlije. - Očekujemo da će joj naši ljudi iz inostranstva pomoći tako što će joj uputiti što više glasova putem interneta svakoga dana do finalne večeri.
Izvor: Novosti

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP