Seksualni manijaci u Šajkašu

Otac, sin, njihov rođak te još dvojica njihovih poznanika, seksualno su se puna dva sata iživljavali i silovali 21-godišnju konobaricu u mestu Šajkaš * Meštani Šajkaša zgroženi su događajem
Ovaj gnusni čin su počinili 52-godišnji Milorad P., njegov 23-godišnji sin Miroslav P. te njihov 25-godišnji rođak Marinko P. i još dvojica poznanika. Sva petorica inače su meštani Šajkaša, a čitava drama odigrala se u kući jednog od navedenih osumnjičenih. Policiji ih je prijavila sama žrtva, koja inače radi kao konobarica u lokalnom kafiću.
'Prema rečima žrtve, sve se odigralo od 20 do 22 sata u privatnoj kući jednog od osumnjičenih. Devojka je izjavila da ju je grupa muškaraca primorala na polni odnos te da su je višestruko silovali', kazao je za Blic izvor blizak istrazi iz srpskog MUP-a. Isti izvor navodi kako policija još uvek utvrđuje ko od petorice osumnjičenih devojku silovao, no svi su zadržani u pritvoru i tamo će ostati do nedelje.
I kad čovek pomisli da stvar ne može biti gora, ona to upravo i postane. Naime, samo dan pre tog događaja, u istom mestu je silovana i 85-godišnja starica. Silovao ju je muškarac, koji je u rodu s jednim od optuženih za zlostavljanje i silovanje mlade konobarice. Staricu je višestruko zlostavljao i bludničio nad njom te joj je na kraju preturio čitavu kuću, dok nije pronašao nešto novca, oko 1.500 dinara te je tek tada otišao. Nakon što je uhvaćen od strane policije, sve je priznao.
'Za silovanje jednostavno ne postoji dovoljno visoka kazna, a kamoli za onog ko siluje staricu od 85 godina. A šta tek reći za oca i sina koji zajedno siluju devojku? Pa zar taj čovek ne razmišlja da se tako nešto sutra može dogoditi njegovoj kćeri?', sa zgražanjem je prokomentariso za Blic jedan od meštana.
'Ne znam ko su ti ljudi, a i drago mi je što ih ne poznajem. Takvi ni ne trebaju živeti među normalnim ljudima', nadovezala se na to jedna meštanka.

1 komentara:

Анониман,  недеља, 16. август 2009. 20:51:00 CEST  

goli otok ukinuse budale

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP