Nataša Bekvalac se razvodi - ali u seriji

Nataša Bekvalac razvešće se u seriji „Žene sa Dedinja"! Kako Press saznaje, novosadska pevačica dobila je epizodnu ulogu u novoj TV seriji, koju „Emoušn" snima u četiri luksuzne vile u najelitnijem delu Beograda. Pevačica u seriji tumači ženu koja želi da okonča svoj brak!

- Nataša glumi gospođu koja posećuje glavnu junakinju serije - advokata, jer želi da se razvede. Bekvalčevoj se scenario veoma dopao i, s obzirom na to da je reč o gigantskom projektu, odmah je prihvatila ulogu. Nata je svoj glumački talenat pokazala u svojim šou-programima i muzičkim spotovima, koji su uglavnom snimljeni filmskim kamerama.

- Zato se neće specijalno pripremati za ulogu, niti planira da pohađa časove glume. Već sredinom oktobra snimiće prve scene - kaže izvor Pressa blizak glumici, i dodaje:
- Nataša je sredinom leta započela saradnju sa „Emoušnovim" ogrankom „Šoumaster", koji će biti zadužen za njenu pevačku karijeru, pa je odatle i potekla ideja da se ona pojavi u seriji.
U medijima se spekulisalo da se pevačica i u stvarnom životu razvodi od vaterpoliste Danile Ikodinovića, što su oboje demantovali.
Serija „Žene sa Dedinja", po uzoru na američki TV projekat „Očajne domaćice", prati živote četiri supruge bogatih muževa, koje su suočene sa brojnim izazovima. Glavni muški lik je Martin (Dragan Mićanović), pop pevač koji se sa suprugom doselio na Dedinje. Osim Nataše Bekvalac, u seriji će glumiti i bivše učesnice serijala „Operacija Trijumf" Milica Majstorović i Ana Bebić.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP