Nigor i Nikola 357 se umalo potukli na Farmi

Nikola Hadži Nikolić, frontmen grupe 357, se na Farmi umalo potukao sa Igorom Lazićem-Nigorom!

Svađa je počela u dvorištu, krenuli su jedan na drugoga, a Nikola je Nigoru rekao da je "magarac". Ostali učesnici rijaliti-šoua su se umešali, Viktorija je svašta rekla Nikoli u facu, a nekako su uspeli da razdvoje dvojicu muzičara da se ne pošibaju. Koji minut kasnije, njih dvojica su ponovo počeli prepirku, ali je drugi put Viktorija morala da glumi "Unprofor".

Tek kada su došli sveštenici da osveštaju Farmu i apelovali na farmere da se prijateljski ophode prema bližnjima, Nikola i Nigor su se pomirili. Videćemo da li je ova "božja ruka" delotvorna.
Nikola je i prethodnih dana pokušavao da uspostavi neka svoja pravila, a prilično je neprijatan prema Maji Nikolić i Marini Perazić.
Marina mu je jednom prilikom rekla da su svi bili prilično tolerantni prema njemu kad ih je jednu noć budio lupajući kutlačom o šerpe i urlajući i poručila mu da to više "neće tolerirati". Nikola joj je odgovorio na hrvatskom: "Ne morate da tolerirate".
Maju Nikolić je jednog dana "isprozivao" da je kao vernica, a da ne zna zašto se posti sredom i petkom, a ona mu je rekla da "sa njim ne želi da priča o tome".
Postaje sve zabavnije na Farmi.
Izvor: Mondo

1 komentara:

Анониман,  понедељак, 19. октобар 2009. 05:04:00 CEST  

gomila lazi...proverite prethodno.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP