Ana Ivanović odgovara na pitanja fanova

Ana Ivanović trudi se da uvek ispoštuje one koji je vole. Mada nije u prilici da se često druži sa obožavaocima, Ana im redovno odgovara na pitanja koja joj šalju na njen oficijalni internet-sajt.

Osim pitanja vezanih za tenis, Anine fanove najviše interesuje šta slavna teniserka radi kada se povuče sa terena. - Obožavam da čitam, a najviše to činim na putovanjima, pošto mnogo vremena provodim sama. Volim da pročitam zanimljivu knjigu, pogledam dobar film ili slušam muziku. Prvo što uradim kad se probudim, uključim kompjuter i pustim neku muziku.

Ana je rekla fanovima da prati modu, ali da joj poslednjih godinu dana tenis odvraćao pažnju od šopinga.
- Ne pamtim kada sam ove godine išla u šoping, ma koliko to čudno zvučalo. Iskreno, odavno nisam osetila pozitivno raspoloženje koje donosi kupovina krpica, ali nadam se da ću ubuduće imati više vremena za to.
Lepa sportistkinja, koja je poznata kao veliki ljubitelj američkih kriminalističkih serija, otkrila je da u poslednje vreme redovno prati seriju “24 sata”, te da je luda za likom predsednika Palmera.
Fanove je zanimalo i to kako joj napreduje kurs španskog jezika, ali sva je prilika da je baš mnogo i ne privlači otkako je raskinula sa kolegom Fernandom Verdaskom.
- Nažalost, u poslednje vreme se nisam baš nešto posvetila španskom. Moram da radim na tome - odogovorila je teniserka.
Izvesnu obožavateljku je zanimalo kakav odnos ima sa bratom, i da li su se nekada posvađali.
- Ne poznajem braću i sestre koji se povremeno ne posvađaju, tako da se i mi ne razlikujemo od ostalih. Ali, rekla bih da se u isto vreme odlično slažemo. Vrlo smo bliski.
Na pitanje šta želi sebi za sledeću godinu i sezonu, Ana je odgovorila:
- Zdravlje je najvažnije. Rezultati dođu i prođu, ali zdravlje treba čuvati. Hoću da uživam u svakom trenutku.(Novosti)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP