Fotografije pretučene Severine

Šokantne fotografije pretučene Severine, lica punog modrica i raskrvavljenog nosa, nisu ostavile ravnodusnim posetioce brojnih internet portala.

Ne brinite, reč je bila o video-klipu koji je iznenadio i publiku na njenom koncertu u „Beogradskoj areni“. Šokantni spot posvećen zlostavljanim ženama koji je režirao i snimio Darko Drinovac bio je emitovan dok je pop pevačica pevala svoju najdražu pesmu „Muškarcu samo treba kurva“.

U njemu Severina, obučena samo u gaćice i belu majicu, stoji dok je mišićavi muškarac brutalno šamara, na licu joj se pojavljuju modrice i teče krv iz nosa, a ona se osmehuje dok pada na pod. Zatim ustaje, briše se, šminka, oblači crnu haljinu i stavlja naočare za sunce, kao da se ništa nije dogodilo. Najavljeno je da će ubuduće na koncertima uz ovu pesmu biti prikazivan i ovaj provokativan video.
Interesantno je da je veoma sličan spot o prebijanju žena već snimila glumica Kira Najtli u okviru kampanje protiv nasilja prema ženama i koji je povučen iz emitovanja zbog previše brutalnih scena.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP